ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αυτός είναι και επίσημα ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας

Αυτός είναι και επίσημα ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας

Ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς, με μακροχρόνια εμπειρία σε μάχιμες υπηρεσίες αναλαμβάνει το τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, μετά την αποστρατεία του ταξιάρχου Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος για τρία ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση, ο Ανδρέας Καλογερόπουλος αναλαμβάνει την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ημαθία, το νευραλγικό αυτό πόστο να το αναλάβει ένας άνθρωπος, όπως ο Ανδρέας Καλογερόπουλος, που έχει ζήσει σ’ αυτήν την περιοχή, έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα και γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και τα σημαντικά προβλήματα των τριών δήμων (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια).

Το έργο του κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις. Τόσο σε θέματα εγκληματικότητας, όσο και σε θέματα τροχαίας.

Να θυμίσουμε πως κατά το παρελθόν, είχε διατελέσει διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο επιτελείο της Α.Δ. Ημαθίας. Αξίζει να σημειωθεί πως και η σύζυγός του, κ. Σοφία Γαϊτανίδου, είναι διοικήτρια της Σχολής Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα και στις πρόσφατες κρίσεις προήχθη και η ίδια στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *