ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης: “Ανησυχία των κατοίκων της Μελίκης για τα αδέσποτα”

Αναγνώστης: “Ανησυχία των κατοίκων της Μελίκης για τα αδέσποτα”

Την ανησυχία των κατοίκων της Μελίκης μετέφερε με μήνυμα στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς κάτοικος της περιοχής.

Μας έστειλε τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω όπου αρκετά αδέσποτα κινούνται στους δρόμους της Μελίκης. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος, σε μία από τις εικόνες, κάτοικος της Μελίκης χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να βγει από το όχημά της το οποίο είχαν περικυκλώσει τα αδέσποτα.

Παρά τα τηλεφωνήματα στους αρμόδιους, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Δείτε εικόνες:

3 Comments

  • Αδεσποτα τα ονομαζουν αλλα φαινετε…..
    οτι τα περισσοτερα ανηκουν καπου
    Ασ αναλαβουν επιτελους σε ολοι την Ελλαδα
    οι ιδιοκτητες της ευθυνης …….ιδικα οι κτηνοτροφοι……

  • Είναι τόσα και άλλα τόσα(τα ζωντανά αλλά και τα προβλήματα) ..! Μια φορά στα τόσα χρόνια δεν είδα να έρχονται να παίρνουν κανένα στο κυνοκομείο.. Σε επικοινωνία που είχαμε παλιότερα μας είπαν πως είναι γεμάτο.. Η κατάσταση εκεί είναι τραγική απο τα όσα είχαμε δει προεκλογικά απο φωτογραφίες.. Η νομοθεσία δεν εφαρμόζεται με αποτέλεσμα το φαινόμενο όλο και να μεγαλώνει..! Οι πολίτες – ιδιοκτήτες δε συμορφωνονται και παιδεία στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει καν, έτσι οι νέες γενιές συνεχίζουν να μη στειρώνουν, να μη φράζουν σωστά αυλές και οικόπεδα και έχουμε έναν φαύλο κύκλο..!!!
    Ο Έλληνας δυστυχώς με το καλό δε μαθαίνει..
    Η τάξη και η ” αλφαδιά ” μόνο με τα πρόστιμα επιβάλετε όπως τη περίοδο με τα μέτρα κατά του κοβιντ…!

    • Ντροπή! Δηλαδή πρεπει να γίνει το “κακό” για να λάβουν μέτρα οι αρμόδιοι! Κυκλοφορουν παιδία και ηλικιωμένοι στους δρόμους! Η κατάστσαση με τα αδέσποτα της Μελίκης έχει ξεφύγει! Και φυσικά πρεπει να γίνει κάτι με τους ιδιοκτήτες των σκυλιων γιατί τα περισσσοτερα απ αυτά ανήκουν σε κάποια αυλή! Η κατάσταση πάει προς το χειρότερο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *