ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Κριέ η ημέρα σε ωθεί να περάσεις λίγη παραπάνω ώρα μέσα στο σπίτι, ακριβώς γιατί η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Επομένως, η Τετάρτη σου γεννά τη διάθεση να περάσεις χρόνο με τα οικεία σου πρόσωπα ή να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο. Αισθάνεσαι ευλογημένος για όσους έχεις στη ζωή σου. Συνάμα, η ενσυναίσθησή σου είναι τονισμένη, οπότε διαχειρίζεσαι τον λόγο πιο διπλωματικά και καταλαβαίνεις τις βαθύτερες ανάγκες των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, σου κινείσαι με γνώμονα την εξασφάλιση του αμφίδρομου συναισθήματος. Ίσως λειτουργήσεις ως ο ‘γκρινιάρης’ της υπόθεσης, στην ανασφάλειά σου μήπως δεν δώσει σημασία ο άνθρωπός σου σε αυτά που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν δίνεις και τόση σημασία στα επαγγελματικά σου. Πάντως, και εκείνα δείχνουν να προχωρούν θετικά. Η ημέρα είναι πάρα πολύ θετική αν θέλεις να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο ή να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση στην εργασία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε, η Τετάρτη σου είναι γεμάτη κινητικότητα, ακριβώς γιατί κοινωνικοποιείσαι, κανονίζεις εξόδους, βλέπεις φιλαράκια και γνωρίζεις κόσμο. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κινητοποιεί και κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να εξελιχθείς ως προσωπικότητα και να ενημερωθείς πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Ήρθε μια ημέρα γεμάτη ζωντάνια, απόλαυσε την.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσεγγίζεις το φλερτ με μεγάλη ευαισθησία και καταλαβαίνεις όχι μόνο τις επιθυμίες αλλά και τις βαθύτερες ανάγκες των σημαντικότερων προσώπων. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, σημειώνεις αρκετές κατακτήσεις στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να λάβουν σημαντική βοήθεια μέσα από μια καινούργια συνεργασία ή τη διαπραγμάτευση κάποιων όρων της εργασίας σου. Καλή λύση αν θέλεις να διεκδικήσεις μια προαγωγή είναι η επένδυση χρόνου στην εκπαίδευσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Δίδυμε σήμερα Τετάρτη με Σελήνη στον Καρκίνο, οπότε εσύ ρίχνεις πάρα πολλή ενέργεια πάνω στο κομμάτι του κτισίματος της αυτοεκτίμησής σου και της ενδυνάμωσης της οικονομικής σου κατάστασης. Προσπαθείς να επινοήσεις καινούργιες μεθόδους για να βγάλεις χρήματα. Θα μπορούσες να λάβεις οικονομική βοήθεια μέσα από την υποστήριξη οικογενειακών προσώπων, συνεπώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις μαζί τους και να βρείτε μαζί κοινό έδαφος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου περνούν σχεδόν αδιάφορα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είσαι συναισθηματικός, αλλά προσπαθείς να τα δώσεις όλα στα επαγγελματικά σου. Έτσι, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, σήμερα δεν μένει πολύς χρόνος για έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά φιλόδοξος, χωρίς όμως κάποια δόση υπερβολής στα επαγγελματικά. Καλό θα είναι να διαχειριστείς τα οικονομικά σου έξυπνα χωρίς να προχωρήσεις σε αγορές αντικειμένων που δεν χρειάζεσαι πραγματικά. Σκέφτεσαι νέους τρόπους να βγάλεις χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιό σου για σήμερα Τετάρτη φίλε Καρκίνε φέρει πολύ θετικές εξελίξεις χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται επάνω σου. Παραμένεις απόλυτα επικεντρωμένος στους προσωπικούς στόχους και ανάγκες σου. Βέβαια, θα υπάρξουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου θα δράσεις αρκετά εγωκεντρικά και εγωιστικά ακριβώς επειδή είσαι απορροφημένος από τις προσωπικές επιθυμίες σου. Το ένστικτό σου είναι πολύ δυνατό, με αποτέλεσμα να αποφασίζεις σωστά σχετικά με το ποιον αξίζει να εμπιστευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, σου σήμερα σημειώνεις φοβερές επιτυχίες. Προσεγγίζεις τον έρωτα και το φλερτ με αρκετό συναισθηματισμό χωρίς όμως πολλές υπερβολές. Εκπέμπεις έναν αέρα εμπιστοσύνης στους άλλους και θέλουν όλοι να σε βάλουν στη ζωή τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ικανότητά σου να εκφράζεσαι δημιουργικά σήμερα, θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα επισημάνεις πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, το δυνατό σου ένστικτο σε βοηθά να εμπιστευτείς τα σωστά άτομα που θέλουν το καλό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε, Λέοντα η Τετάρτη για εσένα είναι μια ελαφρώς μοναχική ημέρα, αλλά τουλάχιστον νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Η διαίσθησή σου είναι το ισχυρό σου όπλο που σου δίνει σημαντικά μηνύματα. Καλό είναι να ακούσεις την καρδιά σου και να αποφύγεις την οποιαδήποτε καταπίεση των συναισθημάτων σου. Ένα αίσθημα κούρασης και ανασφάλειας επικρατεί και είσαι λιγάκι απρόθυμος να ασχοληθείς με καινούργιες εμπειρίες. Μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν θέλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για αποστασιοποίηση από κάθε άνθρωπο που σου στραγγίζει την ενέργεια. Το καλό με τα αισθηματικά σου είναι ότι κατανοείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και έρχεσαι σε επαφή με τον άνθρωπο που έχει πραγματικά καλές προθέσεις προς το πρόσωπο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα τα επαγγελματικά σου φέρουν σημαντικές αποκαλύψεις, αφού εντοπίζεις ότι έχεις κάποιους εχθρούς που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Παράλληλα τα κουτσομπολιά για εσένα σε ώρα εργασίας δεν αποκλείονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα Τετάρτη με Σελήνη στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική σου ζωή και τις επαφές που έχεις με φίλους. Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με γνωστούς και παρέες είναι απόλυτα ισχυρή και έτσι η ημέρα σου θα είναι γεμάτη συναντήσεις. Σήμερα λειτουργείς λιγάκι πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά, ενώ θίγεσαι και προσβάλλεσαι πιο εύκολα από όσο συνηθίζεις. Η γνώμη των άλλων είναι σημαντική για εσένα. Μαζί επιζητάς καινούργιες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από το χρόνο που θα περάσεις με τις παρέες σου θα γνωρίσεις πιθανότατα και ένα καινούργιο αίσθημα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και περνάτε όμορφα χρόνο μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κοινωνικές σου επαφές σήμερα αποτελούν το κλειδί στην επιτυχία των επαγγελματικών σου. Εφόσον στραφείς σε άτομα ικανά να σε κατευθύνουν, θα σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Απόφυγε τον ανοικτό ανταγωνισμό και προτίμησε τις συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο και γίνεται ολοφάνερο ότι είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε θέματα καριέρας καταξίωσης και επαγγελματικών στόχων. Επικεντρώνεσαι στις φιλοδοξίες σου και επιζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Αν κάποιος άνθρωπος δεν έχει συμπεριφερθεί τίμια απέναντί σου, σήμερα κατά κάποιον τρόπο απαιτείς να σε σεβαστεί και να αναγνωρίσει τον κόπο και την αξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μολονότι σήμερα είσαι λίγο πιο συναισθηματικός, δεν παραμένει χρόνος ιδιαίτερος για τα αισθηματικά σου. Κάποια εμπόδια που παρατηρούνται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, βρίσκουν διέξοδο στη σκληρή σου δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου προχωρούν καλά. Είσαι αρκετά φιλόδοξος και υπεύθυνος, οπότε καλύπτεις οποιαδήποτε αρμοδιότητά σου με επιτυχία. Συνάμα, φτιάχνεις ισχυρούς δεσμούς με τους υπόλοιπους συναδέλφους εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Σκόρπιε σήμερα είναι ολοφάνερο ότι διακατέχεσαι από την επιθυμία για ελευθερία, μάθηση και νέες εμπειρίες, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Καρκίνου. Στο σύνολό της η Τετάρτη είναι πολύ θετική , όπου και έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερα κοινά μαζί σου, αλλά υπάρχει η καλή διάθεση για να βρείτε κοινό έδαφος. Επιζητάς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, οπότε αυτά τα άτομα αποτελούν την απόλυτη ευκαιρία για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, αποζητάς περισσότερες ερωτικές εμπειρίες και πειραματίζεσαι. Ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος κι επιδιώκεις μια περιστασιακή γνωριμία, κράτησε κατά νου ότι δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μια σταθερή αισθηματική σχέση αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις την τάση να απορροφάς τη γνώση σας σφουγγάρι και επιζητάς να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καριέρας σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους δεν αποκλείεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο, φίλε μου Τοξότη σου προσφέρει μια Τετάρτη… πρόκληση. Εξερευνάς τα θέματα και τις καταστάσεις γύρω σου σε βάθος, ενώ παραμένεις λιγάκι εσωστρεφής, αποφεύγοντας την κοινωνική ζωή. Όπως πάντα μένεις απών, από ρηχές και ανούσιες συζητήσεις. Διψάς για δυνατές εμπειρίες και η επιθυμία σου είναι να βουτήξεις σε βάθος στις σχέσεις και στον ψυχισμό σου. Η λίμπιντό σου χτυπάει κόκκινο κι εντυπωσιάζεις το ταίρι σου στο κρεβάτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου και η υπερβολή στα συναισθήματά σου μπορεί να σε οδηγήσουν στα άκρα, άρα προσπάθησε να διατηρήσεις ισορροπία μέσα σου. Σε διαφορετική περίπτωση πιθανώς να αποτύχεις σε κάποια αισθηματική προσέγγιση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι λογαριασμοί, οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις της περιόδου σε πιέζουν ιδιαίτερα. Το θετικό που προκύπτει είναι η κινητοποίησή σου να προσπεράσεις τυχόν οικονομικά προβλήματα, επινοώντας νέες μεθόδους να βγάζεις χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε σήμερα Τετάρτη μια υπέροχη Σελήνη στον Καρκίνο, οπότε γίνεται ολοφάνερο ότι η διάθεση σου είναι άμεσα εξαρτώμενη και επηρεάζεται από το εξωτερικό σου περιβάλλον. Το θετικό είναι ότι βρίσκεται στην θέση κυριαρχίας της, προστατεύοντάς σε από άσχημα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ελκύεις κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και πιο δυναμικός θα επαγγελματίας στο μέλλον. Η δημοτικότητά σου τονώνεται και γίνεσαι πιο προσιτός και ελκυστικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το προειδοποιητικό σημάδι της ημέρας στα αισθηματικά σου, ισχύει για εσένα που περνάς κάποια προβλήματα στη σχέση σου. Σήμερα μπορεί να υπάρξει ο κίνδυνος της σύγκρουσης. Αν είσαι ελεύθερος, επιλέγεις τον σύντροφό σου διαισθητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακριβώς επειδή είναι τονισμένη η δημοτικότητά σου και οι γύρω σου σε θεωρούν πιο προσιτό, γίνεσαι ο άνθρωπος που κινητοποιεί πολύ εύκολα τους συναδέλφους στη δουλειά. Στα επαγγελματικά σήμερα ο δρας ως ηγέτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο, οπότε το ενδιαφέρον σου είναι περισσότερο στραμμένο στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις της ρουτίνας. Επικεντρώνεσαι περισσότερο στα επαγγελματικά, ενώ φροντίζεις να βάλεις σε μια τάξη και σειρά τα θέματα που αφορούν τη διατροφή σου και άλλες συνήθειες της καθημερινότητάς σου. Είναι μια άριστη στιγμή για να ξεκινήσεις γυμναστική, εφόσον θέλεις να τονώσεις τις σωματικές σου αντοχές. Αντίστοιχα η ημέρα σε ευνοεί αν θέλεις να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά ειδύλλια εντός της εργασίας σου σήμερα είναι πολύ πιθανά. Οι υπερβολικές υποχρεώσεις σου είναι και ο λόγος που δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το έντονο στρες σε παρασύρει σε κυκλοθυμική συμπεριφορά και έχεις την τάση να παίρνεις λίγο προσωπικά μερικές καταστάσεις μέσα στη δουλειά σου. Έτσι τείνεις να λειτουργείς με υπερβολή στα επαγγελματικά, με τον κίνδυνο να εξουθενωθείς ενεργειακά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου για εσένα Ιχθύ πρόκειται να κάνει πολύ θετική την ημέρα σου. Ήρθε, λοιπόν, η Τετάρτη για εσένα και σε κάνει πιο κοινωνικό από ο, τι συνήθως, ενώ η επιθυμία σου από το πρωί να περάσεις χρόνο παρέα με φίλους ή κάνοντας ένα χόμπι είναι τονισμένη. Η έμπνευσή σου χτυπάει κόκκινο και η ανάγκη σου να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα προς το ταίρι σου είναι πολύ μεγάλη. Η ευαισθησία σου είναι ενδυναμωμένη, όπως και η διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σου προσφέρει ένα σωρό ποιοτικές γνωριμίες. Φλερτάρεις κι ανανεώνεσαι, ενώ η συναισθηματική σου προσέγγιση σε βγάζει νικητή, κατακτώντας εύκολα την καρδιά του ανθρώπου που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός σήμερα ότι επιθυμείς αν καταφέρεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Αυτό στα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσει να προβάλεις τα ταλέντα σου με μεγάλη ευκολία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *