ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Έχασε την ψυχραιμία της η πλευρά Γκυρίνη – διαβάστε ανακοίνωση που εξέδωσε!

Έχασε την ψυχραιμία της η πλευρά Γκυρίνη – διαβάστε ανακοίνωση που εξέδωσε!

Μία ανακοίνωση όπου υπέπεσε σε αντίθεση ακόμα και με όσα γράφει μέσα στην ίδια ανακοίνωση (βεβαιότητα ότι δεν θα γίνουν εκλογές αλλά μετά ίσως να γίνουν) εξέδωσε η “Ώρα Ευθύνης” απαντώντας στη Δώρα Κουρκουτά.

Επικοινωνιακά πάντως η πλευρά της κυρίας Κουρκουτά κερδίζει ξεκάθαρα μέχρι στιγμής χωρίς να χάνει την ψυχραιμία όπως έκανε σήμερα η πλευρά Γκυρίνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή η φερόμενη ως υποψήφια δήμαρχος κα. Κουρκουτά εξακολουθεί να κινείται στο δικό της παράλληλο σύμπαν και επειδή δεν υπάρχει πλέον τρόπος λογικής επικοινωνίας (αντί να αναφέρεται σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο, παλεύει ακόμη να χαρακτηρίσει την εκλεγμένη διοίκηση ως “υπηρεσιακή”…), απευθυνόμαστε σε εκείνους τους ανθρώπους του χώρου της που έχουν επαφή με την πραγματικότητα του χώρου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε σας λοιπόν αγαπητοί συμπολίτες απευθύνεται αυτό το δελτίο τύπου. Διότι είναι ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και τις οποίες ευθύνες παραμελήσατε, το λιγότερο, το διάστημα προ των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Έχετε αρχικά τεράστια ευθύνη διότι αποδεχτήκατε στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου που αποφασίσατε να δημιουργήσετε μια συνδημότισσα μας πεπαλαιωμένη πολιτικά, που είχε μηδενική εμπλοκή με θέματα του Δήμου – ούτε καν θεωρητική!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν παρακολούθησε ποτέ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του τόπου μας!  Τόσο ήταν το ενδιαφέρον της για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία που τόσα χρόνια δεν έγραψε μια αράδα έστω στον τοπικό τύπο για θέμα του Δήμου ενώ δεν συμμετείχε ποτέ σε καμία συλλογική κίνηση του τόπου μας…

Ήθελε απλώς, κάποια στιγμή, να γίνει και Δήμαρχος!!

Έχετε ευθύνη (πρωτίστως κακό του κεφαλιού σας βέβαια…) διότι της επιτρέψατε να αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα την κατάθεση του συνδυασμού, με αποτέλεσμα, μετά από δύο μήνες μελέτης και ενασχόλησης επιστημονικής, βοηθούμενη και από την ιδιότητά της ως νομικού, να τα κάνει  μούσκεμα εμπλέκοντας τον Δήμο μας σε μια περιπέτεια που δεν έχει προηγούμενο.
Μας γελοιοποίησε ως τόπο, έκαψε τα όνειρα και τα σχέδια για προσφορά στον τόπο μας συμπολιτών μας που την εμπιστεύτηκαν ενώ συνέβαλε στο να χάσει ο Δήμος μας ανθρώπους που είχαν δυνατότητες και ειλικρινείς προθέσεις προσφοράς.

Έχετε ευθύνη επίσης, διότι την επαναφέρατε μετά την καταστροφική της πορεία και την δημόσια ανάληψη της ευθύνης που είχε κάνει. Την οδηγήσατε στο να επανέλθει και να βιώσει εκ νέου το μαρτύριο της δήθεν υποψηφίας Δημάρχου, όταν γνωρίζετε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτοδιοίκηση, εκτός του διαστήματος των τελευταίων μηνών – καμία τύχη επανάληψης εκλογών.

Έχετε ευθύνη διότι ακόμη και σήμερα, που κατά την δική της άποψη είμαστε σε προεκλογική περίοδο (αλήθεια γιατί δεν αρχίζει τις προεκλογικές ομιλίες της, αν είναι πεπεισμένη για αυτό…;;), αντί να μιλήσει για τα όποια προβλήματα θεωρεί ότι υπάρχουν στον τόπο μας, έχει “κολλήσει” στην αποστολή εγγράφων απανταχού της οικουμένης, με τα οποία ζητεί ματαίως να χαρακτηριστεί ως “υπηρεσιακή διοίκηση” η διοίκηση του Π. Γκυρίνη!

Γελούν άπαντες οι παραλήπτες των επιστολών της κας Κουρκουτά με την παραδοξότητα αυτή! Μα ακόμη και αν αποδεχτούμε τον χαρακτηρισμό (που δεν ισχύει, καθότι “υπηρεσιακή διοίκηση” προκύπτει από διορισμό), ας μας εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς προσθέτει αυτός ο χαρακτηρισμός στον δημόσιο διάλογο;

Αγαπητοί συμπολίτες, η επιλογή σας είναι απλά ακατάλληλη για την θέση που της αναθέσατε! Σας (και, γενικότερα, μας) γελοιοποίησε, έβαλε τον τόπο σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια και το πιο επικίνδυνο, σήμερα άγεται και φέρεται από κάποιους που μόνος σκοπός είναι η έμμισθη θέση για πέντε χρόνια. (Πλησιάζει η ώρα, θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις, διότι και η ανοχή έχει τα όριά της…).

Είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζετε ότι αυτή είναι η αλήθεια.

Τέλος γνωρίζετε ότι επαναληπτικές εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν. Αυτή είναι η δική μας βεβαιότητα, που προέρχεται από την θέση έγκριτων νομικών που ασχολούνται με το θέμα και που σύντομα θα αποδειχτεί. Αλλά και στην, με ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες, περίπτωση που οι εκλογές επαναληφθούν, το διακύβευμα για εσάς γνωρίζετε ήδη πως θα είναι η δεύτερη ή τρίτη θέση στην αντιπολίτευση και τίποτε πέραν αυτού.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τα γραφόμενα της, διότι δεν έχει την ικανότητα να κατανοήσει τα αυτονόητα.

48 Comments

  • Άρχισαν να τρίζουν οι καρέκλες του κ. Δημάρχου και των αυλικων του μετά από τόσα χρόνια στασιμότητας και τώρα άρχισαν οι αντιδράσεις, λίγο αργά σκέφτηκαν τα προβλήματα του τόπου μας

  • Το γαρ πολύ της θλίψεως…
    Το να ομιλεί ο Γκυρινης για άτομα που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι οι μισθοί της πενταετίας, υποθέτω ότι θα αναφέρεται στους διορισμενους κολλητουςτου και αμοιβομενους με δημόσιο χρήμα επί μία 10ετια, που θέλουν να τα κάνουν 15 με ανύπαρκτη προσφορά στον τόπο.

    • Άρα θεωρείτε οτι οι άνθρωποι αυτοι που ηταν στην διοίκηση του
      Δήμου
      και αμοιβονταν με δημόσιο χρήμα και ειναι πλέον υποστηρικτές
      σας ηταν ανύπαρκτοι και δεν πρόσφεραν τιποτα;

  • 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ:ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ :

  • Ντρέπεται και η ντροπή. Φθάνει κ.Γκυρίνη, μην μιλάς εσύ για έμμισθους , μην αρχίσω να γράφω ονόματα για τους ανεπάγγελτους σου . Αλλά τέτοιους θέλεις δίπλα σου, εξαρτώμενους για να τους χειρίζεσαι όπως εσύ επιθυμείς.

    • Έμμισθος ήταν και ο ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ που είναι υποψήφιος με την Κουρκουτά.Κανενας δεν ανακατεύεται με τα κοινά χωρίς όφελος.

  • Αφού εκλογές δεν θα γίνουν, αφού θα ανατρέψετε την απόφαση στο εφετείο, γιατί αφρίζετε εναντίον της. Αφήστε να λέει τα δικά της. Εσείς συνεχίστε να μεγαλουργείτε, όπως κάνετε 9,5 χρόνια τώρα

  • Είχε μία ελπίδα ο Γκυρίνης, πίστευε πως η Κουρκουτά θα παραιτηθεί από επικεφαλής. Δεν του βγαίνει και έπαθε τραλαλα.

  • Εγω κ. απερχόμενε περιμένω τα ονόματα αυτών που περιμένουν έμμισθες θέσεις από την Κουρκουτά. Οχι υπονοούμενα μόνο. Εχεις τα κότσια, εδώ και τώρα ονόματα.

    • Σιγά μην πεί, που να τα βρει. Γιατροί, εκπαιδευτικοί, γεωπόνοι, ελεύθεροι επαγγελματίες , αγρότες, καθηγητές, με μεταπτυχιακά και τόσοι ακόμα.

    • Εσείς που τώρα δεν αφριζετε,αλλά τα γραφόμενα σας αλλά λενε,μήπως αφού είστε τόσο καλοί στα ονόματα,κ τις θεσειςμηπως μπορείτε ν απαριθμησετε και ονόματα των ανύπαρκτων( σύμφωνα με αυτά που καταλογίζεται) που ήταν στη διοίκηση Γκυρινη κ τώρα πήγαν στην άλλη μεριά;Δηλαδή τώρα επειδή σας βολεύει είναι καλοί;Αυτοί ήταν στην παράταξη Γκυρινη την περίοδο που αναθεματιζετε…Εκεί που φτηνά τε,τώρα γλειφετε .Μπράβο μας,αυτά μας αξίζουν…Άξιος ο μισθό σας..

    • ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ.Γιαννοπουλος Σωτήρης ,Κιρκινιαλιδης αυτά θυμάμαι τώρα

  • Παρασκευή πρωι η ώρα 9 στη Βέροια δικάζεται η μήνυση του Γκυρίνη κατά του Κούγκα γιατί λέει τον είπε “κλέφτη” δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο. Αντε μάγκα Γκυρίνη πάνε να τον καταδικάσεις για να προστατέψεις την τιμή και την υπόληψη σου. Θα πας;

  • Ας ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΓΟΥΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΕΕΕΕΕ

    • χαχαχα, μόλις ανέλαβε αγόρασε λέει απορριματοφόρα

  • Προσωπικά δεν ξέρω καμία απόφαση δικαστηρίου, ούτε τι έγινε. Διαβάζοντας όμως το δελτίο τύπου του κ. Δημάρχου μας είμαι απολύτως σίγουρος πως θα γίνουν εκλογές και πως τρέμουν το αποτέλεσμα τους. Στόχος τους είναι να διασύρουν όσο μπορούν, με κάθε τρόπο την Κουρκουτά. Είναι φανερό πως την φοβούνται

  • Καλά καλέ, χθές ή προχθές δεν δημοσιεύθηκε ένα έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που έλεγε πως ο δήμος μας βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο; Δεν το είπε η Κουρκουτά, το υπουργείο το λέει. Τι έγινε ; Ανέλαβε κάποιος δικός του υπουργός εσωτερικών και το άλλαξε;

  • Προβλέπω ο γύρος του θριάμβου με κλαρινα του για 10 λεπτά δημάρχου δεν θα είναι τίποτα μπροστά στην νιλα που θα παθουν τα νιάτα που κατεβασε η Κουρκουτα

    • ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΡΟΜΗΛΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ . ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΕΥΚΟΛΑΚΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  • Στο δικαστήριο τί θα πουν την Παρασκευή ότι δεν κατηγορήθηκε ό δήμαρχος από τον Κούγκα ότι είναι κλέφτης υπάρχουν βίντεο με τους μάρτυρες τί θά γίνει έχουν καταθέσει ήδη μετά από κλήτευση από την αστυνομία

    • Μηπως μας παραπληροφορεις για το δικαστηριο? Εισαι υπουλος.

  • Αυτοί της “Ωρα Ευθύνης” θα μας χαζέψουν. Από την μία μιλάνε για τοξικότητα από τους απέναντι και διάφορα άλλα ευγενή μπλα μπλα και στην συνέχεια βγάζουν αυτήν την ανακοίνωση. ή το γραφείο τύπου έχει δύο γραφιάδες , ξέρετε χοντρός και λιγνός, καρότο και μαστίγιο ή τα έχουν τελείως χαμένα. Τώρα υπάρχει και το ενδεχόμενο να τα γράφει ο ίδιος ο Γκυρίνης.

  • Ρε τι έπαθε οΓκυρινης ο Δήμαρχος 9ετιας φοβάται η” αισθάνθηκε ότι θα χάσει το μισθό του και οι αντιδήμαρχοι του τους μισθούς Ρε κύριε Δήμαρχε η Κουρκουτα είναι επιστήμονας και επιτυχημένη Εσύ τι ήσουν πριν γίνεις Δήμαρχος????

    • Μάγκας

  • ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ; ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΑΝΤΟΎ ΤΡΎΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΔΉΘΕΝ ΕΡΓΑ Κ Τ Λ Π. ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΆ

  • Μία ερώτηση στον συντάκτη της ανακοίνωσης. Είχε παραιτηθεί η Κουρκουτά και την επανέφεραν; Πότε, ποιοί να μάθουμε και εμείς

  • Φοβασαιιιιιι???Τρεμειςςςς???Παει η καρεκλιτσα σου!!!Κανε εκλογες εαν εχεις κοτσια και…18 τοις 100 θα παρεις!Ανυπαρκτε!

  • Συγνωμη φταιμε εμεις που εισαι ανυπαρκος και δεν εκανες κανενα εργο???

  • Ερώτηση στο γραφείο τύπου του Γκυρίνη: Εγώ από τις δημοσιεύσεις που παρακολουθώ είδα μία αίτηση της Κουρκουτά προς την υπηρεσία του υπουργείου εσωτερικών. Σε αυτήν δόθηκε απάντηση πως ως δήμος είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Εσείς τι λέτε για την απάντηση του υπουργείου, κάνει λάθος; Επίσης μία ακόμη ερώτηση, ποιές άλλες αιτήσεις έκανε και που; Στοιχεία να δώσετε, γιατί αυτή, αν και κακή δικηγόρος , μπορεί να σας τρέχει για όσα ψεμματα λέτε.

  • Τον Γκυρίνη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς….! Σε έχει πάρει η κατηφόρα Παναή και απο πίσω σου έρχονται με φορά κάδοι γεμάτοι με σκουπίδια, που θα πέσουν πάνω σου και θα σε διαλύσουν!!! Η Κουρκουτά δεν θα είχε όντως μέλλον στην πολιτική, σε κανέναν άλλον δήμο στην Ελλάδα γιατί ο δημος Αλεξάνδρειας είναι αυτή την στιγμή ο χειρότερος! Στην περίπτωση μας θα έλεγα ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος… Πολύ απλά μετά από 9 χρόνια πλήρους απραξίας, δεν κατάφερες να κρατήσεις ούτε αυτά που βρήκες…. Παναή το μηδέν με ότι και να το πολλαπλασιάσεις μηδέν βγάζει (0)… Η μόνη δύναμη που έχει η Κουρκουτά εισαι εσυ ο ίδιος! (μέσα από το έργο σου) εσυ θα την βγάλεις δήμαρχο και εσυ θα έχεις την ευθύνη… αλλά δεν έχεις ώρα πλέον Δήμαρχε…..

  • Μήν ξεχάσεις να πάρεις και την καρέκλα μαζί σου!!!!!!!

  • Καθ φυσικά όλοι ξέρουμε ότι από το 2010 καταβλήθηκε το Σύνταγμα της Ελλάδας, με αποτέλεσμα οι εκλογές βουλευτικές ή δημοτικές να είναι κατά του Συντάγματος και παράνομες. Όσο για το κ. Γκυρινη πριν από κάποια χρόνια πείρε επιστολή στοχοπιοισης για τους επενδυτές που βάζει στο στρατόπεδο. Εύχομαι να μην κάνει το ίδιο λάθος ο επόμενος δημαρχος

  • Πολλή Χολή για τον Δήμαρχο Χαλαρώστε

    • Και ο Ντομουχτσης πρέπει να χαλαρώσει και να μην παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ της Κουρκουτά

  • Μάλιστα .. σε άλλα νέα τώρα.. το σάρωθρο πότε θα περάσει από Νησελι; Η επειδή δεν έχουμε αντιδήμαρχο εμείς δεν υπάρχουμε σαν χωριό όπως η Καβάσιλα.

  • Ποιος γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Γκυρίνη;;; Κανέναν άνθρωπο να τον συμβουλέψει δεν έχει; Πραγματικά είναι να ντρέπεται κάθε πολίτης του Δήμου Αλεξάνδρειας, είτε τον ψήφισε είτε όχι…Ο Δήμαρχος είναι η εικόνα των δημοτών, τέτοιοι είμαστε όλοι;!

  • Οι μόνοι υπεύθυνοι είστε εσείς και η ομάδα σας!
    Δεν προσφερατε τίποτα στον δήμο και τον έχετε καταντήσει Βουλγαρία!
    Το ποιο χαζό όμως είναι πως έχετε το θράσος και μιλάτε… Ελπίζω να αλλάξει η κεφαλή του Δήμου με όποιον διποτε, μιας και χειρότερα δεν μπορεί να τα κάνει κάποιος

  • Μπράβο Δήμαρχε.Εβαλες τα πράγματα στη σωστή θέση. Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο.

  • Δλδ ο κυριος γκυρινης πριν ασχοληθεί με τις εκλογές έτρεχε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια κ δεν άφηνε κανένα?λιγο άτοπο αυτό που λένε οι υπεύθυνοι του γραφείου τύπου.με έπαρση κάνεις δεν πήγε μπροστά. Η όλοι οι υποψήφιοι του είναι σχετικοί με τα θέματα του δήμου π εκλέχτηκαν?οι περισσότεροι ήθελαν απλά να πάρουν μετάθεση κοντά.μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας.

  • Όταν ο φόβος αρχίζει να κυριεύει έναν αλαζόνα “δήμαρχο”…Δεν σε θέλει ο λαός και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα πας σπίτι σου κύριε γκυρινη… ανύπαρκτος ήσουν 9,5 χρόνια ανύπαρκτος θα συνεχίσεις να είσαι απλά δεν θα κατέχεις τη θέση του δημάρχου!!

  • Μια φορά την εβδομάδα έρχονται και αδειάζουν τους κάδους πλάκα μας κάνετε. πήραμε 10 φορές τηλέφωνο για να ερθουν να μας βάλουν μια λάμπα στην κολόνα της δεης και μας είπαν σε ένα μήνα.

  • Επειδή και η ανοχή έχει τα όρια της !!!!!!
    Εσείς κ. Γκυρινη γελοιοποιείτε κατά συρροή το τόπο και τον υποβαθμίζετε συνεχώς. Αδυνατείτε να πάρεχετε τις στοιχειώδης υπηρεσίες, της καθαριότητας και της φροντίδας των αδέσποτων ζώων επιλέγοντας να υλοποιήτε προμήθειες που δεν προσφέρουν τίποτα στους πολίτες . Για ποιο όραμα μιλάτε ? Αυτό του παίρνω κινητή βιβλιοθήκη αξίας 161.200 € αλλά δεν έχω οδηγό και είναι στο γκαράζ, επίσης παίρνω ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία δεν είδε ποτέ η πόλη της Αλεξάνδρειας, η μήπως θα δει το ηλεκτρικό λεωφορείο αξίας 404.612€ για το οποίο επίσης δεν έχετε οδηγό, όπως αξιοποιήσατε τα αντίστοιχα λεωφορεία που ήρθαν από τον πρώην Δήμο Μελίτης και Αντιγονιδών. Τιμάτε τους πολίτες και τους καταστηματαρχες του Δήμου κάνοντας απευθείας αναθέσεις στην άλλη άκρη της Ελλάδας . Αλλά φαντάζομαι όλα θα λυθούν αφού έχετε προμηθευτεί και συστήματα έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητα ποσού 161.200€
    Έτσι για να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους. Και τίθεται το ερώτημα όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα στους πολίτες του Δήμου δεν προσφέρουν τίποτα και δεν εξυπηρετούν καμία ανάγκη τους , τελικά ποιον εξυπηρετούν και ποια ανάγκη καλύπτουν?

  • Ωραιοςςς
    …… κυριοςςςς….. και ΆΛΑΖΟΝΑΣ!!!

  • Κάτι για χαμένα πετρέλαια ακούστηκε τ βρήκατε η ακόμη τ ψάχνετε

  • Αγαπητοί συνδημότες,
    ειλικρινά θλίβομαι με την ευκολία που έχει ο καθένας σας, να σχολιάζει, να χαρακτηρίζει και να συνθλίβει άτομα και καταστάσεις. Αυτό από μόνο του δείχνει το επίπεδο και την παιδεία του καθενός. Αυτή η περιοχή, δεν θα αλλάξει ποτέ, καμία πρόοδος, ανθρωποφαγία στο άπειρο. Όσοι χαρακτηρίζουμε, ας κοιτάξουμε πρώτα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι, για να βελτιώσουμε έστω και στο ελάχιστο, την εικόνα του Δήμου. Επειδή λείπω χρόνια από τον τόπο μου, το οποίο πονάω και αγαπώ, στεναχωριέμαι οταν βλέπω, νέους να φεύγουν, δρόμους κατεστραμμένους, σκουπίδια δεξια και αριστερα των δρόμων οταν οδηγώ προς το χωριό μου, αδέσποτα παντού, παρκάρισμα μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας όπου βρει ο καθένας και πολλά άλλα. Τα παραπάνω, όπως αντιλαμβάνεστε, μας αφορούν όλους, παρόλα αυτά, πάντα θα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς.
    Σε ότι αφορά στον εκάστοτε Δήμαρχο έχω να πω τα εξής: Ο Δήμαρχος έχει ρόλο συντονιστικό, ασκεί την κεντρική διοίκηση, κατά συνέπεια θα πρέπει να επιλέξει τους άριστους και όχι τους αρεστούς και να τους τοποθετήσει αντιδημάρχους και προϊστάμενους, γιατί αυτοί επιτελούν έργο και το προσωπικό φυσικά που διαχειρίζονται. Αυτό να απαιτείτε από τον εκάστοτε Δήμαρχο και να βοηθήσετε όπως προείπα, όλοι στην καλυτέρευση του Δήμου, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, δουλειά συνδημότες μου, δουλειά από όλους μας και σεβασμός σε κάθε επίπεδο.

    • Δεν έχει να κάνει αγαπητέ με ανθρωποφαγια κάνετε λάθος.συμφωνω με όλα τα παραπάνω που είπατε.αλλα δεν μπορεί ο πολίτης να αδειάσει τα σκουπίδια η να “βουλωσει”τις τρύπες στους δρόμους.χρειαζεται πρωτίστως δουλειά από την κάθε δημοτική αρχή. Αγανάκτηση είναι κυρίως.

    • ΠΡΟΣ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ SOS
      Πολυ ιδεαλιστικά βλέπεις πατριωτάκι τα πράγματα. Η αβίωτη καθημερινότητα στην Αλεξάνδρεια δεν εκχωρεί συγχωροχάρτια. Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο εκάστοτε δήμαρχος.

  • Στείλτε τον πίσω στο χωριό του και στα χωράφια του. Φτάνει το αστείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *