ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στηρίζει τους αγρότες ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: “Απαραίτητη η δυνατή αγροτική οικονομία”

Στηρίζει τους αγρότες ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: “Απαραίτητη η δυνατή αγροτική οικονομία”

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας δηλώνει την υποστήριξή του στα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των αγροτών του Δήμου μας και όλης της χώρας διότι χωρίς ΔΥΝΑΤΗ  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  δεν υπάρχει εμπορικός κόσμος.

Τα βασικά τους αιτήματα κινούνται σε παρόμοιους άξονες με αυτούς του εμπορικού κόσμου:

Μείωση κόστους παραγωγής, μείωση πετρελαίου στην αντλία και όχι επιδοματικά, κατασκευή έργων υποδομής για την προστασία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (ΑΛΗΘΕΙΑ, από πότε έχει να γίνει εκβάθυνση και διαπλάτυνση του ποταμού Λουδία, ο οποίος σε περίπτωση έντονων καιρικών βροχοπτώσεων θα επιφέρει ίδια και χειρότερα αποτελέσματα με αυτά της Θεσσαλίας….)

Ο πρωτογενής τομέας θεωρείται ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας και ειδικά ο Δήμος μας, ο οποίος είναι ένας κατ΄ εξοχήν γεωργικός Δήμος, η οποιαδήποτε υποβάθμιση υποστεί η αγροτική παραγωγή, δημιουργεί απευθείας αρνητικό αποτύπωμα στην όχι και τόσο εύρωστη τοπική μας οικονομία.

Στεκόμαστε δίπλα τους με ευθύνη, γνωρίζοντας ότι η στήριξη της γεωργικής παραγωγής συμβάλει αφενός στην εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας και αφετέρου στην επίτευξη της κοινωνικής συνοχής, απαραίτητα στοιχεία που θεωρούνται προαπαιτούμενα ενός κράτους δικαίου και κυρίως χωρίς πολιτικές αντιπαραθέσεις και χρώματα.

Με εκτίμηση

6 Comments

  • Μια που στήριξαν τον κλάδο τους…. είπαν να στηρίξουν και τον κλάδο τον αγροτων…
    Πως ακριβως στέκονται δίπλα στους αγροτες..? Τι εκαναν..?
    Για τον κλάδο τους τι εκαναν σχετικά με το νέο φορολογικό..?
    Αλλά έτσι είναι όταν ειναι παραμαγαζο της ΝΔ…
    *(Περασε το σχολιο Ντομουχτσή)

    • Αν μου γράψετε επώνυμα και δεύτερον μου εξηγήσετε τι εννοείτε παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας τότε εμπεριστατωμένα ονομαστικά (και στο τηλέφωνο και δια ζώσης) μπορώ να σας απαντήσω σε ότι θέλετε. Με εκτίμηση

  • Εννοει στεκονται διπλα τους για να βγουν φωτογραφιες χαχαχα κλαιω μ αυτα που διαβαζω τον τελευταιο καιρο για τον Γκυρινη και ολο το δημοτικο συμβουλιο πραγματικα ειναι για γελια και για κλαματα!

    • Καλά κάνετε και κάθεστε πίσω από την ανωνυμία ενός μηνύματος και πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γελάτε διότι δυστυχώς βρίσκεστε σε σύγχυση μιας και δεν έχετε ξεχωρίσει αρχικά τον εμπορικό σύλλογο από το Δήμο. Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας ότι θα είμαστε για κλάματα όλοι μας μιας και από τους καναπέδες και πίσω από ένα πληκτρολόγιο γράφουμε και αερολογούμε χωρίς καν να αναλογιστούμε πως αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΡΟΤΙΑ, τι θα φάμε οι υπόλοιποι….. Αλλά που λόγος για κυκλική οικονομία αφού το μυαλό μας είναι στη κακία και στη μιζέρια.Τα σέβη μου…

  • Λες τους άλλους ότι δεν βάζουν το όνομα αλλά και εσύ δεν το βάζεις.
    Και η δική μου άποψη είναι ότι απλα είστε χειροκροτητες του Μητσοτάκη και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην θυμώσουν οι εδώ εκπρόσωποι του και χαθούν τα κονε.Το ίδιο κάνουν και οι αγρότες.Αν περιμένουν από τους γνωστούς μας Νεοδημοκρατες που τους εκπροσωπουν να αντιδράσουν ζητώ που καηκαμε.Τετοια καθεστωτική κυβέρνηση δεν ξανά πέρασε από την Ελλάδα.Τι έχουν κάνει για τον τόπο οι βουλευτές της ΝΔ εδώ και 5 χρόνια;; ΤΊΠΟΤΑ.Τι κάναμε εμείς;Πάλι τίποτα. Οταν βγαίνεις κάπου εκπρόσωπος δεν εκπροσωπείς ΜΟΝΟ το κόμμα και όσους σε ψήφισαν.Εκπροσωπεις τους πάντες.Αν δεν βρήκαμε να κάνουμε κάτι τώρα που πεινάμε τότε πότε θα κάνουμε;Αυτήν είναι η άποψη μου.Ευχαριστω.

  • Ενώ εσείς το βάζετε κύριε Λ… Μην κολλάτε στην Νέα Δημοκρατία και μην είστε Μηδενιστής. Τα τελευταία 20 χρόνια δεν υπάρχουν πολιτικοί που να δουλεύουν για το συμφέρον του τόπου. Και δυστυχώς δεν φταίνε αυτοί, αλλά εμείς οι ίδιοι διότι είναι κατ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν. Όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσε και απλές εμπάθειες. Δεν πρέπει να λιδορείτε αγαπητέ μόνο τους Νεοδημοκράτες αλλά όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, διότι η αγροτική οικονομία δεν θα πρέπει να κοιτά πολιτικό χρώμα αλλά βιώσιμες λύσεις . Εσεις κατα τα άλλα υποστηριξτε ότι φταίει η ΝΔ. Λάθος και πάλι λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *