ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Σημαντικές επισκέψεις στον Α. Σ. Επισκοπής – παρόντες Ν. Παπανδρέου και Μ. Νταράουσε

Σημαντικές επισκέψεις στον Α. Σ. Επισκοπής – παρόντες Ν. Παπανδρέου και Μ. Νταράουσε

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής “Ο Αλέξανδρος” έκανε κλιμάκιο στελεχών των εταιριών “ΓΑΙΑ Επιχειρείν” και “NEUROPUBLIC A.E.” με εκπρόσωπο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου.

Ο Α.Σ. Επισκοπής υλοποιεί μαζί με τις ανωτέρω εταιρίες στα πλαίσια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διετές πρόγραμμα εφαρμογών τεχνολογίας σε αγρούς μελών παραγωγών του.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το αγροτεμάχιο ροδακινιάς του παραγωγού Σωτήρη Παπαδόπουλου στον Λουτρό και κατέληξε στις εγκαταστάσεις ψυγείων – διαλογητηρίων του συνεταιρισμού.

Εκεί αναλύθηκαν τα αποτελέσματα της χρήσης των εργαλείων γεωργίας ακριβείας και τα μελλοντικά σχέδια του συνεταιρισμού. Σημαντική η παρουσία του νέου συνεργάτη πλέον του συνεταιρισμού Μωχάμεντ Νταράουσε, πρώην Διευθυντή του Εθνική Κέντρου Ταξινόμησης και Ελέγχου Βάμβακος. Ο πρόεδρος Στέφανος Νταούκας και ο Μωχάμεντ Νταράουσε ανακοίνωσαν τα σχέδια για το βαμβάκι της περιοχής και τον σχεδιασμό του ρόλου του συνεταιρισμού.

Ο κύριος Νταράουσε θα είναι από δω και στο εξής κάτοικος Αλεξάνδρειας και θα προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες από το πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο στις εφαρμογές στους αγρούς των παραγωγών.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη και βίντεο από το προσωπικό κανάλι του κυρίου Παπανδρέου στο Youtube:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *