ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Η Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΥΠΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ 

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Christine Beigel

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Λίγο πριν τα κοτοπουλάκια πάνε για ύπνο ζητούν από τη γιαγιά κότα ένα παραμύθι. Τότε εκείνη αποφασίζει και ξεκινάει να τους λέει για το βάτραχο που είχε καταπιεί ένα ξυπνητήρι. Δεν του άρεσε όμως να ξυπνάει ούτε νωρίς ούτε αργά. Έτσι στο τέλος της σχολικής γιορτής χρειαζόταν ένας βάτραχος για να τον φιλήσει η πριγκίπισσα. Όμως εκείνος μοιάζει περισσότερο με την ωραία κοιμωμένη και όχι με Πρίγκιπα – Βάτραχο. Ψάχνουν τρόπο να τον ξυπνήσουν. Μάταια όμως. Θα τα καταφέρει κάποιο φιλί από τα ζώα να τον ξυπνήσει;

Μία ακόμη τρυφερή ιστορία γεμάτη φιλιά από τη σειρά «Τα παραμύθια της γιαγιάς κότας». Ένα παραμύθι για τα όνειρα και τα πρωινά ξυπνήματα των παιδιών. Υπέροχη εικονογράφηση. Απλό και ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και το θέμα σε συνδυασμό με τα αγαπημένα κοτοπουλάκια και τη γιαγιά κότα κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί λίγο πριν τον ύπνο.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *