ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Έκοψε την βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Έκοψε την βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Μάντζο και παρουσία ιστορικών τοπικών στελεχών

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο «Αιγές» το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας.

Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, ενώ σύντομη ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Μάντζος.

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας είδαμε τους Τάσο Τασιόπουλο, Μπάμπη Γκιόνογλου, Νίκο Μπρουσκέλη, Αλέξανδρο Καραγιαννίδη, Σπύρο Τασιόπουλο, Δημήτρη Ρωσσάκη, Απόστολο Θεμελή, Δημήτρη Πανταζόπουλο, τον Γιάννη Κιρκιλιαννίδη, Μάνο Παπαδόπουλος, Άρη Κύρου, Φυλλιώ Καρανικολοπούλου, Γιώργο Αναστασιάδη, Σωτήρη Μαυρόπουλο και φυσικά την Μαρία Καραγιαννίδου που βρίσκεται στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ.

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Σωφρόνιος και έκοψε ο Σάββας Τσιχλανίδης, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, κερδίζοντας το φλουρί. Τυχερός στα ατομικά πιτάκια που μοιράστηκαν ήταν ο Θωμάς Αγγελίνας που δέχθηκε και ένα αναμνηστικό δώρο.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Μάντζος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, για την πολιτική της στα θέματα των αγροτών,  της ενεργειακής κρίσης κ.α. ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ξανά η πρωταγωνίστρια δημοκρατική παράταξη.

«Έχει πολύ δρόμο  μπροστά της αλλά είναι ανοιχτός, αρκεί να τον διαβούμε μαζί. Θα κάνουμε τον δικό μας χώρο αυτόν που θα πετύχει τη δημοκρατικη ανατροπή. Χρειάζεται ενότητα και ανανέωση, όχι μόνο ηλικιακή», είπε μεταξύ άλλων, ενώ έκλεισε με το κάλεσμα «Πάμε να δώσουμε τον αγώνα τον καλό για την ευημερία των πολλών».

Δείτε εικόνες και βίντεο του veriotis.gr:

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

1 Comment

  • 3 και ο κουκος μειναμε.σε περιπτωση 11 με 12% στις ευρωεκλογες, παμε για τον ΝΕΧΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *