ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος, ο Δίας και ο Πλούτωνας μας επιτρέπουν να βυθιστούμε στα βάθη των συναισθημάτων μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις προοπτικές μας.

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να χαμηλώσετε λίγο τα standar σας και να μην είστε τόσο ιδιότροπη. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στη σταδιοδρομία σας και θα σας ανοίξουν «νέες πόρτες» στην καριέρα σας. Προσέξτε πολύ τις αγορές που θέλετε να κάνετε και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα. Ο αγαπημένος σας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς πρέπει να του σταθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε μεγάλη τύχη στα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αγορές σε συμφέρουσες τιμές. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε έναν φίλο από τα παλιά και να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον σας. Προσέξτε να μην «τραβήξετε το σχοινί» σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να έχετε με το ταίρι σας. Δείξτε υπομονή και κατανόηση και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στη σχέση σας πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε διάθεση να ξεφύγετε από τα θέματα της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα έχετε γύρω σας ανθρώπους που συμμερίζονται τις ιδέες σας και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Μην παραλείψετε, όμως, να δόσετε την κατάλληλη προσοχή και στα ζητήματα της δουλειάς σας που πρέπει να φροντίσετε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεχάστε τα πλάνα που είχατε στο μυαλό σας τόσο καιρό και αρχίστε να καταστρώνετε καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Είναι πιθανό να σας παρουσιαστούν συμφέρουσες ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας και να προκύψουν νέες συνεργασίες, οι οποίες θα αλλάξουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο. Να είστε προσεκτική με τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένη, γιατί υπάρχουν πολύ πειρασμοί γύρω σας, που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει ένα δύσκολο πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στην οικογένειά σας. Αυτό θα σας εξαντλήσει και θα σας κάνει να χάσετε την υπομονή σας με τους συγγενείς σας. Θα έχετε πολλά νεύρα, τα οποία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τα ξεσπάσετε στο ταίρι σας, γιατί η σχέση σας περνά κρίση το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί αισθητά, ωστόσο οφείλετε να είστε πιο προσεκτική στις αγορές που θα κάνετε, για να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε πολλές δραστηριότητες και πολλή δουλειά, όμως, θα είστε ικανοποιημένη από την απόδοσή σας. Θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και ίσως έλθουν απρόσμενα κέρδη.

ΖΥΓΟΣ
Θα καταφέρετε να λύσετε ένα σοβαρό θέμα που σας ταλαιπωρεί στη σχέση σας και η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα γίνει πολύ καλύτερη. Θα έχετε τη διάθεση να βρείτε ταίρι και στους φίλους σας και θα έχετε όρεξη για εξόδους. Δείξτε την αγάπη σας στους φίλους σας, αλλά μην παραμελήσετε τη δουλειά σας, γιατί τώρα θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια, για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να προωθήσετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να έχετε πολλή υπομονή, γιατί θα χρειαστεί να δουλέψετε σε διαφορετικές συνθήκες και οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Βάλτε τα δυνατά σας, εμπιστευτείτε τις ικανόητητες σας και όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας δύσκολος που απαιτεί περισσότερη οργάνωση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και να αποφορτιστείτε. Είναι σημαντικό να μην παραμελείτε τον σύντροφό σας παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά σας, όμως θα τα καταφέρετε μια χαρά. Θα δείτε πως οι κόποι σας αποδίδουν και οι συνεργάτες σας θα είναι ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις σας. Ίσως, έχετε τη διάθεση να γιορτάσετε για την επιτυχία σας, θα πρέπει, όμως, να μοιραστείτε τη χαρά σας μόνο με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ισορροπούν, φτάνει μόνο να μην κάνετε περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα ακούσετε για συγγενικά σας πρόσωπα θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Πολύ σύντομα, όμως, η προσοχή σας θα στραφεί σε επαγγελματικά ζητήματα, αφού θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε. Είναι πιθανό να συναντήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα σας διδάξει πώς να χαίρεστε τα μικρά πράγματα της ζωής. Τα οικονομικά σας δεν σας ευχαριστούν, για αυτό έχει έρθει ο καιρός να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές και να μην κάνετε περιττά έξοδα. Αν σας έχει πιάσει η καταναλωτική σας μανία, θα ήταν καλύτερο να απασχοληθείτε με κάποια άλλη δραστηριότητα που σας αρέσει να κάνετε. Να έχετε στο μυαλό σας, ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι να περνάτε όμορφες στιγμές με τα κοντινά σας άτομα και όχι να αποκτήσετε όσα περισσότερα χρήματα ή υλικά αγαθά μπορείτε. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας “ρουφήξουν” πολλή ενέργεια, για αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο.

ΙΧΘΕΙΣ
Σκέφτεστε διαρκώς το μέλλον και αγχώνεστε για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά. Επικεντρωθείτε στο παρόν, γιατί οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, για να αυξήσετε τα κέρδη σας, αφού τα οικονομικά σας δεν είναι ακόμα στο σημείο που θέλετε. Να κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον και να προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε, πράγμα που θα σας φέρει νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *