ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η απόφαση για τις εκλογές στην Αλεξάνδρεια – πότε θα προκηρυχθούν!

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η απόφαση για τις εκλογές στην Αλεξάνδρεια – πότε θα προκηρυχθούν!

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς σας παρουσιάζει αποκλειστικά το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει να ορίσει εκλογές εντός δύο μηνών από την απόφαση του Πρωτοδικείου (κλικ ΕΔΩ).

Διαβάστε το έγγραφο:

Η απόφαση του Πρωτοδικείου

10 Comments

  • Καλή επιτυχία κυρία Κουρκουτα περιμένουμε ημερομηνία

    • Η απόφαση που δημοσιεύεται προς την Περιφέρεια μίλα και ορισμό ημερομηνίας εκλογών εντός διμήνου από την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου.
      Δεσμεύεται η περιφέρεια με κάποια καταληκτική ημερομηνία για την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών;
      Μπορεί η περιφέρεια να ορίσει μια οποιαδήποτε ημερομηνία π.χ μετά από 2 μήνες;
      Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

  • Η απόφαση από το ΣτΕ είναι αυτά τα χαρτιά η να ειχαμέ να λέγαμε..!!Μην βιάζεστε..αφήστε να βγει η απόφαση του ΣτΕ κ τότε αν πρέπει να γίνουν εκλογές νόμιμα τότε καλώς ας γίνουν..Μην προτρεχετε μόνο ..

    • Προφνως αυτο που δεν καταλαβατε εινοι πως το δικαστηριο εκρινε ακθρες τις εκλογες και σθμδωνα με τον νομο του Βοριδη, οι εκλογες πρεπει να γινουν, ασχετα με την αποφαση του ΣτΕ. Η ολη μεθοδευση που γινεται, γιανα καλυψει ο Βοριδης τις ατελειες του νομού, ηταν να πανε πιαω οι εκλογες. Τις ηθελαν Ιουνιο και βαλε. Δεν τα καταφεραν.

  • Για όποιον δεν κατάλαβε ο κύβος ερρίφθη ΕΚΛΟΓΕΣ θα γίνουν με καταλυτική ημερομηνία έως 7 Απριλίου ακόμη μία φορά ή κυρία Κουρκουτά δικαιώθηκε την οριστική απάντηση θά δώσει ό λαός της Αλεξάνδρειας ό απερχόμενος δήμαρχος και ή απερχόμενη διοίκηση νά σταματήσουν τις μεθοδεύσεις..

  • Ναι δεσμςυεται η περιφερεια. Πρεπςι να ορισει εντος διμηνου την ημερομηνια
    Το διμηνο τρεχει απο 11.1 αρα μεχρι 11.3 πρεπει να μας πει την ημερομηνια. Η προεκλογικη περιοδος θα ειναι 1 μηνα. Αρα στην πιο αργη έκδοση παμε για 7.4, ανυε 14.4. Τι ειχε πει η Κουρκουτα στην συνεντευξη της: τελη Μαρτιου με μεσα Απριλιου. Ορθώς

  • Οπως βλεπεις φιλε ο υπουργος δεν περιμενει να βγει αποφαση. Γιαρι αραγε;

  • ΝΑ. ΦΎΓΟΥΝ. ΝΑΙ. ΦΎΓΟΥΝ ΝΑ. ΦΎΓΟΥΝ. ΑΜΗΝΝΝΝΝΝ

  • Το μόνο που ενδιαφέρει και τους δύο είναι η θέση
    Ο ένας παράτησε τα πάντα και τρέχει να αποδείξει τι δε ξέρω
    Η άλλη κριμα αν και έχει τεράστια εμπειρία και εμπλοκή στα πολιτικά δρώμενα με λάθη και άσχετα που κάθε φορά επικαλείται προσπαθεί να αποδείξει τι.
    Λυπάμαι για τον δημο

  • Ένας μήνας είναι το ελάχιστο, δεν υπάρχει μέγιστος χρόνος! Ποιός να ασχοληθεί με τον δήμο Αλεξάνδρειας… Θα γίνουν το συντομότερο αλλά να μην χάσουμε και τις αργίες του Μαρτίου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *