ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Ακριβώς όταν νομίζουμε ότι έχουμε χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια μας, εκεί θα ανακαλύψουμε την ομορφιά κάποιων κρυμμένων θησαυρών… Συναρπαστικές οι αλλαγές που έρχονται.

ΚΡΙΟΣ
Σε επαγγελματικό επίπεδο θα βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδα τα οποία δεν θα σας δώσουν την δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις καθώς θα είναι βιαστικές και αβάσιμες. Σε προσωπικό επίπεδο θα περάσετε το περισσότερο χρόνο μόνη και θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τα λάθη του παρελθόντος. Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κυμαίνεται. Κρατήστε τις αρνητικές συναισθηματικές εκρήξεις στο ελάχιστο. Στα οικονομικά να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολη ημέρα στα εργασιακά. Οι λάθος αποφάσεις φέρνουν εντάσεις και δυσκολίες οι οποίες θα συνεχίσουν για λίγες μέρες. Δεν είναι μια εύκολη μέρα ούτε για τον αισθηματικό τομέα. Περάστε το χρόνο σας με φιλικά πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τα τρέχοντα προβλήματα. Τα οικονομικά θέλουν πολύ προσοχή γι αυτό επικεντρωθείτε μόνο σε καταστάσεις που είναι πρώτης ανάγκης. Μην αναλωθείτε σε άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον πρόκειται να αναστατώσουν το «είναι σας» .Την ημέρα αυτή, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας και την υγεία σας. Το άγχος σύντομα θα περάσει και θα καταλάβετε ότι δεν συνέβη τίποτε τρομερό. Δυσκολίες υπάρχουν και στα οικονομικά. Μην περιμένετε να εισπράξετε προγραμματισμένες οφειλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια δημιουργική μέρα, με τις αποφάσεις να ηχούν σαν χαρμόσυνες καμπάνες στα αυτιά των ανωτέρων σας. Θα είστε πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων του αντίθετου φύλου. Εάν είστε σε μια σχέση, η ζήλια θα σας χτυπήσει την πόρτα. Η ημέρα ωστόσο δεν θα φέρει άλλα προβλήματα. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλά επίπεδα και μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

ΛΕΩΝ
Θα κάνετε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Οργανωθείτε και να μην επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάζουν τις απόψεις σας. Καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα. Θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να βγείτε από την παθητικότητα και να αναλάβετε δράση. Δημιουργήστε μια λίστα των επερχόμενων εξόδων, αναζητήστε σημαντικά έγγραφα και κάνετε μικρές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είστε τυχερή σήμερα στον τομέα των οικονομικών. Σας δίνετε η δυνατότητα να επενδύσετε τα χρήματά σας σε μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται μονότονες και βαρετές. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για να μην δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν προκλήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις στον εργασιακό τομέα. Θα είναι στο χέρι σας να πάρετε την σωστή απόφαση. Στον αισθηματικό τομέα αφήστε τον εαυτό σας να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και φοβίες για τυχόν ανατροπές. Τα άστρα σας χαμογελούν πονηρά. Βάλτε μια σειρά στα οικονομικά σας γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα κάνετε σημαντικά βήματα προόδου στα επαγγελματικά, αν κινηθείτε σωστά και αξιοποιήσετε τις επιρροές των πλανητών. Τα οικονομικά προβλέπονται ζόρικα γι αυτό αποφύγετε τα μεγάλα βήματα και την παρορμητικότητα που σας διακατέχει. Η γοητεία σας θα ανοίξει δρόμους στα αισθηματικά. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες … τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε ένα σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι καλό να μην είστε εγωίστρια. Πρέπει να είστε υπομονετική και διακριτική και μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας. Στα οικονομικά, φερθείτε με μεθοδικότητα και εξυπνάδα και θα κάνετε μεγάλη πρόοδο. Τα αισθηματικά σας προβλέπονται δυσοίωνα για αυτό θα ήταν καλύτερα να αφιερώσετε την ημέρα στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές στον επαγγελματικό τομέα. Σε γενικές γραμμές, η ημέρα υπόσχεται γαλήνη. Καλό είναι να επωφελειθείτε από αυτή την ήσυχη ημέρα στη δουλειά και να περάσετε όμορφα με φίλους και τον αγαπημένο σας. Και να ξέρετε… σήμερα είναι μια καλή μέρα για ψώνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μικρά προβλήματα έρχονται να ταράξουν τα «ήρεμα νερά». Προβλήματα και εκκρεμότητες , οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την διάθεσή σας. Γι αυτό σας συμβουλεύουμε να εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο και να βγείτε έξω για να χαλαρώσετε. Η έξοδος αυτή θα σας φέρει πιο κοντά με το άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ
Δυναμική μέρα για τα επαγγελματικά σας. Δώστε τέλος στις εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά η φλόγα που έχετε στην σχέση σας ζωντανεύει. Νιώθετε σιγουριά και μια εσωτερική δύναμη.. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτική, καθώς η τάση σας να καλοπερνάτε δεν θα σας βγει σε καλό αν δεν την ελέγξετε.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *