ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

Μπορεί να βυθιστείτε σε ιδεαλιστικές σκέψεις… Ο Ερμής επισκέπτεται την αναλυτική Παρθένο και μας βοηθάει να καταλάβουμε σχεδόν τα πάντα για τη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα φτάσετε με ευκολία στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, εάν λάβετε υπόψη τις συμβουλές εκείνων που εμπιστεύεστε. Να είστε προσεκτική σε όσα θα μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας και να τους επιτρέψετε να εκφράσουν πλήρως τις προθέσεις τους. Η ημέρα σας επιφυλάσσει μία θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά ένα νέο έρχεται να φέρει πίσω στα χείλη σας το χαμόγελο. Ετοιμαστείτε για μια ρομαντική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα αντίθετα συμφέροντα στο εργασιακό σας χώρο φέρνουν προβλήματα και εντάσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αφήστε την μπόρα να περάσει. Τα οικονομικά θα σας ζορίσουν αυτές τις μέρες. Προγραμματιστείτε κατάλληλα, περιορίστε τα περιττά έξοδα και όλα θα πάνε καλά. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οπότε δεν προβλέπονται νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η τύχη σας χαμογελά σε εργασιακά και οικονομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να προβείτε σε νέες αγορές που θα σας ανανεώσουν. Σήμερα θα συναντήσετε ένα περίεργο μείγμα κόπωσης και αισιοδοξίας. Θα έχετε νέες ιδέες για το πώς θα πετύχετε! Σε προσωπικό επίπεδο θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρΑς για τον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εργασιακό περιβάλλον είναι απαιτητικό όμως εσείς δεν το βάζετε κάτω. Οι δυσκολίες υπάρχουν και σε οικονομικό επίπεδο και καλείστε να είστε προσεκτική. Σήμερα θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τη συναισθηματική ισορροπία που χάσατε κατά τη διάρκεια κάποιων πρόσφατων γεγονότων. Θα απαλλαγείτε από τις καταθλιπτικές σκέψεις και σταδιακά η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Τέλος, θα ζήσετε μια περίοδο ηρεμίας, μόλις λάβετε τα πολυαναμενόμενα νέα.

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία τάξη και πλέον μπορείτε να χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας. Δουλεύετε σκληρά και αυτό κάποια στιγμή θα σας κουράσει αρκετά, για αυτό φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας. Θα έχετε αυξημένη προσοχή από το αντίθετο φύλο σήμερα. Οι άνθρωποι θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό χαμόγελο. Υπάρχει μια ευκαιρία για μια αρμονία. Γενικά, αυτές τις μέρες θα είναι θετικές. Υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες για ευχάριστες συναντήσεις, μικρές αγορές και μια πηγή εξαιρετικών ιδεών σχετικών με τη χρηματοδότηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα θα είναι λίγο δύσκολη σε όλους του τομείς. Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολλές νέες ιδέες οι οποίες όμως δεν είναι εύκολο να βρουν εφαρμογή. Αποφύγετε στα οικονομικά σας να πάρετε σημαντικά ρίσκα. Πρέπει να είστε προσεκτική σε συζητήσεις που θα κάνετε με τον αγαπημένο σας. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και τη λογική σας και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ
Θα είστε πολύ ομιλητική σήμερα. Η συζήτηση σας οδηγεί στην παραγωγικότητα. Ωστόσο, αποφύγετε την αποκάλυψη πληροφοριών που αφορούν κάποιον άλλο. Τα οικονομικά σας σήμερα θα είναι στάσιμα. Καλό είναι να κάνετε λίγο υπομονή, αφού οι βάσεις που έχετε είναι γερές. Ο αγαπημένος σας κάτι ετοιμάζει, να είστε λίγο προσεκτική σε όσα θα πείτε/κάνετε για να μην του χαλάσετε την έκπληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές τις μέρες το άγχος σας πιέζει. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην παραμελείτε το πρόγραμμά σας, καθώς αυτό είναι που θα σας οδηγήσει στο θεμιτό αποτέλεσμα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη. Αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν κάποιες παρουσίες που θα σας κουράσουν και θα σας ενοχλήσουν. Αν κάτι δεν σας αρέσει, καλό είναι να μιλήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είστε ικανοποιημένη με τις καταστάσεις που θα προκύψουν τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Στην εργασία σας τα καταφέρνετε πάρα πολύ καλά και είστε πολύ αποδοτική, ωστόσο έχει έρθει η στιγμή να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στον οικονομικό τομέα, μην ανοιχτείτε σε θέματα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Στα αισθηματικά σας, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μπορείτε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία ένα σχέδιο για επαγγελματική επιτυχία, να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες ή να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Τα οικονομικά σας δεν κινούνται άσχημα. Στον αισθηματικό τομέα, δείτε μερικές καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσετε με το σύντροφό σας, διαφορετικά θα εμπλακείτε σε λογομαχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα δεν θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στις τρέχουσες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Κάντε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για αυτήν την ημέρα, για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία στασιμότητα, η οποία όμως δεν θα είναι κακή τελικά. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχετε σε άλλους τομείς, δε σας αφήνουν να δοθείτε ολοκληρωτικά στο ταίρι σας. Ωστόσο, μην το παραμελείτε δεν θα σας βγει σε καλό.

ΙΧΘΕΙΣ
Διευθετήστε επαγγελματικές εκκρεμότητες, οι οποίες είναι για καιρό ανοιχτές και σας αγχώνουν πολύ. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται και θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, τα οποία προς το παρόν είναι σε στασιμότητα. Η σχέση σας θα πάει πολύ καλά σήμερα αρκεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στον αγαπημένο σας.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *