ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Έφτασαν από την Αθήνα τα τρακτέρ στο μπλόκο Νησελίου – με πυρσούς και πυροτεχνήματα η υποδοχή!

Έφτασαν από την Αθήνα τα τρακτέρ στο μπλόκο Νησελίου – με πυρσούς και πυροτεχνήματα η υποδοχή!

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 έφτασαν από την Αθήνα τα τρακτέρ στο μπλόκο Νησελίου.

Αγρότες από τον δήμο Αλεξάνδρειας και από τον δήμο Πύδνας – Κολινδρού έφτασαν στο Νησέλι με τα τρακτέρ φορτωμένα σε νταλίκες.

Στο μπλόκο τους περίμεναν οι συνάδελφοί τους αγρότες οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με πυρσούς, πυροτεχνήματα, χειροκρότημα αλλά και… ψητά μετά από πολύωρο ταξίδι.

Συνομιλήσαμε με τους αγρότες τόσο από τον δήμο Αλεξάνδρειας όσο και από τον δήμο Πύδνας – Κολινδρού και τους ρωτήσαμε για το ταξίδι.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ:

5 Comments

  • Πήραν το μακρύτερο? Τι περιμένατε…
    Λες και όλοι οι άλλοι δεν έχουν σημαντικότερα προβλήματα.
    Οι αγρότες “όσοι δουλεύουν ” έχουν δύσκολο επάγγελμα αλλά τα χωράφια πως τα απέκτησαν? Μήπως κάποιος τα.ειχε χαρίσει στους παππούδες τούς ? Να πάνε μεροκάματο να δουν πως είναι να δουλεύεις κάθε μέρα για πάνω από 8 ώρες και να έχεις εργοδότη, επιστάτη, κάμερες να σε παρακολουθούν και να σε ελεγχθούν πόσο παραγωγικός είσαι. Αν δουλεύεις μακρυά έχεις και έξοδα μετακίνησης . Λειτουργικά έξοδα έχουν και πολλά κατάστημα, νερό, ρεύμα, ίντερνετ, θέρμανση, δημοτικά τέλη, καθαριότητα. Πληρώνουν και διπλάσιες ασφαλιστικές εισφορές.

  • Μαζί σας είμαι ,κερδίσατε κάτι η κάνατε ταξίδι αναψυχής στην αθηνα,????εγώ αυτό είδα και αυτό μας δώσατε να καταλάβουμε,,,στο γυρισμό ανάψάτε και πυρσούς !!!μπράβο και ντροπή ντροπή και μπράβο,από πέντε χρόνων ειμάι στα χωραφιά κάι σπουδασα και κάμαρωνω που κράτησα τσαπά και δεν διστάζω να την ξανακρατησω,ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .

  • Σουβλάκια και τσίπουρο σας βλέπω άντε και κανά ταξίδι στην Αθήνα για φωτό με γυαλισμένο τρακτερ

  • Ψάξτε αν σας πούλησαν και αφήστε τους πυρσους

  • Δουλεύω δυστυχώς στο Σύνταγμα κάθε μέρα και τι δεν βλέπω,εχθές οι αγρότες σημερα οι μελισουργοι εχθές τρακτέρ σήμερα 10 φορτηγά ,αύριο θα βγουν τα γίδια και τά πρόβατα για διαδήλωση και θα τα καταφέρουν το εννοώ και το πιστεύω..το μόνο όμως που χάρηκα είναι ότι βρήκα άνθρωπο και φίλο χωρίς να τον γνωρίζω από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *