ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στο Νοσοκομείο Νάουσας η Συρμούλα: “Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ενίσχυσή του”

Στο Νοσοκομείο Νάουσας η Συρμούλα: “Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ενίσχυσή του”

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του σωματείου των εργαζομένων η Συρμούλα Τζήμα επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας.

Συναντήθηκε με την πρόεδρο των εργαζομένων κ. Στέλλα Ζάλιου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι της έθεσαν τα βασικά τους αιτήματα σχετιζόμενα με τη θέση του νοσοκομείου στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, την ισχυροποίηση του στην περιοχή και την ενίσχυση του με επιπλέον προσωπικό, της έθεσαν επίσης την ανησυχία τους σε σχέση με τον νέο θεσμό των απογευματινών χειρουργείων και την υποστελέχωση.

Παράλληλα συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Λυκοστράτη Κωνσταντίνο, ο οποίος της ανέλυσε διεξοδικά όλα τα δεδομένα και τα επιτεύγματα του νοσοκομείου, όπως και τους μελλοντικούς στόχους για αυτό. Εποικοδομητική ήταν και η συνάντησή της με τη διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ.  Έλλη Χατζηστυλλή και τους αρμόδιους τομεάρχες.

Όπως δήλωσε η κ. Τζήμα: «Το νοσοκομείο της Νάουσας είναι ένα νοσοκομείο με υψηλές αποδόσεις, στόχους και αποτελέσματα που παρέχει υγειονομική φροντίδα στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ενίσχυση και την ισχυροποίηση του ώστε σε αγαστή συνεργασία και διαλειτουργικότητα, όπου χρειάζεται, με το νοσοκομείο της Βέροιας, να συνεχίσουν να αποτελούν τους δύο σημαντικούς υγειονομικούς πόλους της περιοχής, προσφέροντας ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έχουν πρωτοστατήσει στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων όσων αφορά τις υγειονομικές δομές της περιφερειακής μας ενότητας. Τα νοσοκομεία μας όπως και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά δέον να αποτελούν προτεραιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως αιρετοί οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τα αιτήματα και τους προβληματισμούς, να είμαστε στο πλευρό τους και να προωθούμε αποτελεσματικές λύσεις».

5 Comments

  • Συρμουλα, αν θέλεις να προωθήσεις λύσεις, να μια και σου δίνω και τις επιλογές. Κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας: Θέμα κάλυψη κενών βραδιών ασθενοφόρου. α) άμεσα προκήρυξη θέσεων για μόνιμες προσλήψεις. β) άμεσα στη πλατφόρμα που θα ανοίξει το Μάρτιο για επικουρικούς να έχει το λιγότερο 4 θέσεις πληρωμάτων για το ΚΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ. η) είναι σε ισχύ νομοθεσία του Χρυσοχοΐδη, που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης πανηγυρικά σύμφωνα με την οποία η διοίκηση της ΥΠΕ και του ΚΥ μπορούν να ζητήσουν άμεσα στρατιωτικούς ή Πυροσβέστες ή οδηγούς ΟΤΑ για να καλύψουν τις κενές βάρδιες του κέντρου υγείας. Άντε να σε δούμε σε μια δημόσια παρέμβαση να τα προτείνεις.

  • Αντε ρε Συρμουλα ας στηρίξει τότε η πολιτεία. Τι περιμένουμε?
    Η πολιτεία το κόμμα σου δεν είναι?Σε αυτούς πάνε πεστα.εμεις χορτάσαμε τυρί τόσα χρόνια

  • Συγγνωνη μόλις ξύπνησα. η συρμουλα άλλαξε κόμμα; τα βάζει με ποιους;
    Να μαζευόμαστε λιγάκι …………το σανό τζάμπα είναι και πρόβατα υπάρχουν πολλά άλλα όχι μπροστά στα μάτια μας. Αρκετά

  • Who is she;

  • Αυτήν την ψηφίσατε???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *