ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Δώρα για το αεροδρόμιο: “Η διοίκηση του δήμου δεν αντιλήφθηκε ποτέ τις δυνατότητες της περιοχής μας”

Η Δώρα για το αεροδρόμιο: “Η διοίκηση του δήμου δεν αντιλήφθηκε ποτέ τις δυνατότητες της περιοχής μας”

Από το Γραφείο Τύπου της υποψήφιας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η πρόταση για Cargo αεροδρόμιο στην Αλεξάνδρεια από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, φέρνει στην επιφάνεια αφενός τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας, αφετέρου την αδυναμία της διοίκησης του Δήμου εδώ και εννιά χρόνια να τις αντιληφθεί.

Από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας, ο συνδυασμός ‘Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ’ είχε καταγράψει στο πρόγραμμά του την πρόταση ανάπτυξης επιχειρήσεων logistics και των αναγκαίων υποδομών στους άξονες ΠΑΘΕ και Εγνατίας, εντός ορίων Δήμου Αλεξάνδρειας, με στόχο ακριβώς νέες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας για τη νεολαία του Δήμου.

Η καταρχήν θετική θέση όλων των Επιμελητηρίων της Κεντρικής Μακεδονίας στο Cargo αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας και η πρόθεση υλοποίησης -σε συνεννόηση με την Πολιτεία- σχετικής μελέτης, είναι μια πολύ αισιόδοξη προοπτική για τον Δήμο μας. Θα την παρακολουθούμε στενά.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι το Cargo αεροδρόμιο στην Αλεξάνδρεια ήταν η κορωνίδα του Στρατηγικού Σχεδίου Περιφερειακής Ανάπτυξης του πρώην Νομάρχη Ημαθίας, Γιάννη Σπάρτση, του οποίου Αντινομάρχης υπήρξε η επικεφαλής του συνδυασμού μας, Δώρα Κουρκουτά.

Συνεπώς, η εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να μετριέται σε θέματα ουσίας και ανάπτυξης, κι όχι μέσω της άνευρης και άστοχης διαχείρισης μιας βασανιστικής και μίζερης καθημερινότητας, χωρίς ένα βήμα εμπρός, σε βάρος του Δήμου και των δημοτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *