ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Σημαντική ομιλία για τους αγρότες από την ΓΑΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ε.Ε. και την Yara Ελλάς

Σημαντική ομιλία για τους αγρότες από την ΓΑΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ε.Ε. και την Yara Ελλάς

Η εταιρία ΓΑΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ε.Ε. στο 1ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας – Βέροιας σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία λιπασμάτων Yara πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσα και σημαντική ομιλία το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου 2024.

Η ομιλία, με αφορμή την νέα καλλιεργητική περίοδο, πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Μάκης” στο Βρυσάκι του δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι αγρότες από τον δήμο Αλεξάνδρειας γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη σημαντική ομιλία – ενημέρωση.

Η εταιρία Yara με συνεχή λειτουργία σε περισσότερες από 50 χώρες και πωλήσεις σε περισσότερες από 150 χώρες, έχει μοναδική θέση στην παγκόσμια αγορά λιπασμάτων και βιομηχανικών λύσεων. Οι δραστηριότητες της Yara σήμερα ποικίλουν από την εξόρυξη φώσφορου και την παραγωγή αμμωνίας / ουρίας, μέχρι την εμπορία βασικών προϊόντων και ιδιαίτερα εξειδικευμένων προϊόντων για την γεωργία και τη βιομηχανία. Η παραγωγή και οι πωλήσεις βασίζονται στην παγκόσμια γνώση αλλά και τη γνώση των τοπικών αγορών.

Ο Κώστας Ναλμπάντης ευχαριστεί θερμά τους αγρότες – συνεργάτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και τους συνεργάτες της Yara με τους οποίους υπάρχει άριστη συνεργασία.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *