ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: “Μαύρος καπνός” στη συνάντηση του Φώτη Δημητριάδη – δεν ξανακαταβαίνει για δήμαρχος

Αποκλειστικό: “Μαύρος καπνός” στη συνάντηση του Φώτη Δημητριάδη – δεν ξανακαταβαίνει για δήμαρχος

Συνάντηση είχε σήμερα στον ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης με τους συμβούλους της παράταξής του με μοναδικό θέμα συζήτησης τις δημοτικές εκλογές του 2019 στον δήμο της Αλεξάνδρειας.

Παρόντες ήταν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Δημητριάδη εκτός της Όλγας Καστανά. Εκτός από τους συμβούλους ήταν και κάποιοι πρόεδροι των Κοινοτήτων που εκλέχθηκαν με την παράταξη του Φώτη Δημητριάδη το 2014.

Στον λόγο του ο Φώτης Δημητριάδης ανέφερε πως δεν θα ηγηθεί εκ νέου του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές το 2019 εκφράζοντας προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Η απόφαση του κ. Δημητριάδη δεν βρήκε χαρούμενους τους συμβούλους του, κάποιοι από τους οποίους μέχρι και την τελευταία στιγμή ευελπιστούσαν πως θα ανακοίνωνε την απόφαση να κατέβει.

Παρόλα αυτά πάρθηκε η απόφαση από όλους η ομάδα και η παράταξη να μείνει συμπαγής με απώτερο σκοπό στο διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων να βρεθεί αρχηγός μέσα από την ομάδα ο οποίος θα μπορέσει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, το οποίο ψηφοδέλτιο θα στηρίξει όπως είπε, ακόμα και με υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου ο Φώτης Δημητριάδης.

Επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά του Κώστα Βενιόπουλου, της Όλγας Μοσχοπούλου και του Κίμωνα Παράσχου.

1 Comment

  • γιατι ρε παιδια για δεστε και τον γιαννη μοσχοπουλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *