ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η Καψόχωρα απαντά στην Θύελλα Σταυρού: “Κατεφανέστατη συκοφαντική δυσφήμιση”

Η Καψόχωρα απαντά στην Θύελλα Σταυρού: “Κατεφανέστατη συκοφαντική δυσφήμιση”

Ανακοίνωση – απάντηση στη Θύελλα Σταυρού εξέδωσε η Α.Ε. Καψόχωρας: 

Η ομάδα της Καψόχωρας κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση για τα όσα αναφέρει η ομάδα του Σταυρού (κλικ για την ανακοίνωση του Σταυρού ΕΔΩ) για το μεταξύ τους παιχνίδι στην 5η αγωνιστική των play-off της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Καψόχωρας

“Η διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας έκφραζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την ανακοίνωση ντροπή της Θύελλας Σταυρού, καθως επρόκειτο για καταφανέστατη συκοφαντική δυσφήμιση και άνανδρη επίθεση προς τον οργανισμό της ομάδος μας.

Όσον αναφορά την φιλοξενία μας ήταν άριστη και ουδέποτε γίνανε αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση της Θύελλας Σταυρού. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι είστε υποτελείς σε κάποιον και διπρόσωποι, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε μπέσα και ειλικρίνεια.

Για το θέμα του παρατηρητή που παπαγαλίζετε, νομίζω λύθηκε άμεσα με τις γρήγορες κινήσεις μας σαν διοίκηση και με την σύμφωνη γνώμη όλων το παιχνίδι ξεκίνησε στην ώρα του.

Για το ατυχές συμβάν που έγινε με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τραουδα ο παίκτης μας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ορθά και αφού ο διαιτητής κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες έκρινε ότι μπορούσε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι και αυτό έκανε…

Εσύ καρικατούρα του Jim Carrey που συνέταξες την ανακοίνωση, εσύ που είσαι ο χρηματοδοτης και ο αρχών της Θύελλας Σταυρού, πόσο μένος και κόμπλεξ έχεις για την ομάδας μας, πόσο ακόμα θα μας κυνηγήσεις με τις άδικες και εξοντωτικές τιμωρίες σου… Μάθε να κερδίζεις στο γήπεδο όπως κάνουμε εμείς και μην ψάχνεις δικαιολογίες (ΣΕ 3 παιχνίδια απέναντί μας έχεις ισάριθμες ήττες).

Υ.Γ. Αγαπητή Θύελλα Σταυρού ξέρουμε ότι εσείς και ο χορηγός σας ζείτε με την ανάμνηση της παλαιάς διοίκησης της ΕΠΣ αναπολώντας κρυφές συμφωνίες και χορηγίες, αλλά αυτά περάσανε κύριοι παίξτε μπάλα στο γήπεδο για να κερδίσετε!”.

2 Comments

  • Τρομοκρατείτε παίκτες και διαιτησία ότι αν δεν σας δώσουν το παιχνίδι θα χειροδικίσετε εναντίον τους και τολμάτε και βγάζετε και ανακοινώσεις . Γιατί καλέστηκε η αστυνομία στον αγωνιστικό χώρο ;
    Αλλά δεν φταίτε εσείς , φταίνε αυτοί που σας επιτρέπουν ακόμα να αγωνίζεστε.

  • Αρα εχουμε να κανουμε.με γυναικουλες σωστα? Σας ποναει που δεν μπορειτε να νικήσετε αυτην την ομάδα που αποδικνυουν οτι εχουν ψυχη..υπάρχουν κ αλλα αθληματα οριστε να πατε…παπαγαλακια κερδιστε στον αγωνιστικο χωρο…και στο επομενο μεταξυ μας παλι θα πικρανθειτε οποτε ετοιμαστε την νεα σχετικη- ασχετη ανακοινωση για να καλυψετε τα χαλια σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *