ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η πρώτη δήλωση της Δώρας για την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας

Η πρώτη δήλωση της Δώρας για την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας

Στην πρώτη της δήλωση μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας προχώρησε η υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας του συνδυασμού “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” Δώρα Κουρκουτά.

Διαβάστε:

Τίποτα δεν μπορεί να με εκπλήξει στην σημερινή εποχή και σε αυτόν τον τόπο.

Όταν η εισαγγελέας προτείνει αθώωση του Μίχου, όταν ένα και πλέον χρόνο οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι, η υπόθεση του Δήμου Αλεξάνδρειας είναι μια μικρή κουκκίδα.

Μόλις διαβάσουμε το σκεπτικό της απόφασης θα τοποθετηθούμε.

Ευχαριστώ θερμά τους δικηγόρους μου. 

Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο.

52 Comments

  • “Όταν η εισαγγελέας προτείνει αθώωση του Μίχου, όταν ένα και πλέον χρόνο οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι, η υπόθεση του Δήμου Αλεξάνδρειας είναι μια μικρή κουκκίδα.” ΜΗΝ ΣΥΓΓΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ.
    Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.

    • Όλες οι αποφάσεις του στε ήταν υπέρ της μια είναι αρνητική και αυτή η σημερινή ξαφνικά τι άλλαξε στη νομοθεσία;

    • Άλλοι πληρώνουν κανονικά και επιπλέουν πάντα και όχι την έπαρση Από πότε η διεκδίκηση Δήμου ενός ακόμη υποψήφιου σε μια πόλη αποτελεί έπαρση?Μάθατε 200 χρονια με έναν δήμαρχο μονάρχη και σας κακοφαινεται

    • Άλλοι πληρώνουν κανονικά και επιπλέουν πάντα και όχι την έπαρση Από πότε η διεκδίκηση Δήμου ενός ακόμη υποψήφιου σε μια πόλη αποτελεί έπαρση?Μάθατε 200 χρονια με έναν δήμαρχο μονάρχη και σας κακοφαινεται,

      Αξιότιμε Κε. Ανωνυμε, δεν ανάφερα να μην διεκδικήσει τον Δήμο. Ο υπάρχον Δήμαρχος (τον οποίο προσωπικά αντιπαθω) είχε τουλάχιστον την απαραίτητη γνωσή να κανεί την κατάθεση του φακέλου του σωστά!!!
      Είχε την Γνωσή των διαδικασιών και των χρονοδιαγραμμάτων, καθώς και του συνόλου της διαδικασίας.
      Επαρση ήταν η συνεχής πρόκληση του τωρινού δήμαρχου αλλά και της ανικανότητας του.
      Επαρση ήταν η δημιουργικά εμπορικου αεροδρομίου.
      Επαρση ήταν οι συνείχες “μπηχτές¨ ή δηλώσεις “ολο νοημα” όπως φανατικά διαφημίζονταν απο τα ΜΜΕ της περιοχής.
      Επαρση ηταν οι συμμέτοχη σε κοινονικες εκδηλώσεις του τοπου, οπου μείωνε την παρούσα διοίκηση, αλλά και την προσπάθεια των ανθρώπων αυτές (χωρις να ειναι εμπλεκόμενος ο Γκιρηνης)
      Και εμένα δεν μου αρέσει ο Μητσοτάκης δεν βαίνω να τον κοάζω, παω και τον αντιμάχομαι στην εκλογική διαδικασία και τέλος.
      Αμα αισθάνομαι αδικειμενος γιατί δεν εκανα σωστα την κατάθεση μου, δεν με κλέβουν ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, και το διορθωθώ όταν έρθει η σωστη ωρα!!
      Εχουμε μπει σαν πολη σε μια διχοτομηση, την οποια την καταδικαζουμε οταν την βλεπουμε στα Καναλια για την Αθηνα, ή ακομα και για την Ελλαδα στο συνολο της.
      Δηλαδή εσεις γνωρίζεται ότι η Κα. κουρκουτα είναι πολύ καλύτερη επιλογή από τον Κο. Γκιρηνη? πως? από που και ως που? 1 κίνηση ξέκανε και βγήκε εκτος διαδικασίας από μονη της!
      Επίσης, να υποσιτίζετε (ο κόσμος και οχι προσωπικά) νεα πρόσωπα με νέες ιδέες και αντιλήψεις, γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που μας διοικούν ή προσπάθησαν να μας διοικήσουν ειναι η γενια που κατάστρεψε τα παιδιά της.
      Κε. Τασο, παρακαλώ μην το κάψετε όπως συνήθως, νομίζω οτι πρέπει να ακουστούμε ολοι πλέον που ολα έχουν τελειώσει..

    • έχεις ένα θέμα με τα δίψηφα σύμφωνα και γενικά με την ορθογραφία παλικάρι ελπίζω μην είσαι και αντιδήμαρχος αλίμονο μας… θα μου πεις δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ θα ξέρω και τι είναι τα δίψηφα σύμφωνα… συΓΚρίνω εΓΚλημα… ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ Γκυρινης το έγραψες σωστά αν έγραφες ΓΓΥΡΙΝΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΞΑΝΑ

  • κ. Κουρκουτα υπήρξε πολιτική παρέμβαση προκειμένου να οφεληθει ο κ. Γκυρινης??
    Αν ναι…. από ποιον..? Μήπως από την παράταξη που και εσείς η ιδια υποστηρίζεται..??
    Τώρα εσείς τι θα κάνετε..? Θα παραμείνετε στην παράταξη που σας “αδίκησε”?

    Απλές απορίες

    • τι σχέση έχει αυτή η παράταξη άλλη παράταξη κυβερνάει μάθε λίγο τα πράγματα σωστά και μετά μιλα

    • Ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι βγαλτε ολοι το πραγματικό σας πρόσωπο ειστε απλα ΦΘΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ…

    • Γιατί πότε ήταν με την ΝΔ? Όπου βόλευε ήταν πάντα

  • Άντε τώρα Ν Δ θα πάρεις το …..

  • Είμαι 1975 στην ΝΔ τώρα θα πάω Βελοπουλο

  • Σας αρεσει δεν σας αρεσει για ολα οσα αναφερεται η κ. Κουρκουτα ειναι αποτελεσματα της παρεμβασης της ΝΔ…. Αν δεν θελετε να το αποδεχτειτε ειναι δικο σας προβλημα..

    Σε ολα μονο ανεξαρτητη δεν ηταν η δικαιοσυνη… Η παρεμβαση στο ΣΤε απο την ΝΔ ειναι κατι που εννοει με την δηλωση της και η ιδια η κ. Κουρκουτα…

    οποτε ψαξτε να δειτε φαντασματα σε άλλο χωρο…

    Η ερωτηση-απορία παραμένει… θα μείνει στην παραταξη που την αδικησε η κ. Κουρκουτά ή εχει απολυτη εμπιστοσύνη στην διαδικασια και στον τροπο που παρθηκε η αποφαση

  • Στην αποφαση της βεροιας (η δευτερη )η κ.Κουρκουτα δεν θυμηθηκε τα τεμπτη και τον Μιχο απλα ειπε πτι η δικαιωση λειτουργει
    περιμενα να να ειναι πιο σοβαση και να κρατουσε τον λογο της περι σεβασμου τον δικαστικων αποφασεων.
    Δυστυχως ειναι οπου μας συμφερει και οτι μας συμφερει.
    Λυπαμαι πολυ.

    • Εάν εσένα σε αδικήσει κάτι βγες και πες σέβομαι την δικαστική απόφαση μπράβο σου φίλε είσαι πολύ έξυπνος

    • Δεν σχολίασε την απόφαση και δεν είπε ποτέ πως δεν σέβεται τις αποφάσεις. Είπε θα διαβάσουμε και θα μιλήσουμε

    • Φίλε ξέρεις να διαβάζεις? Είπε θα διαβάσουμε και θα τοποθετηθουμε

    • ξερω να διαβαζω και να μην παραποιο
      αφου εσυ ξερεις να διαβαζεις ας σχολιασεις τα περι Τεμπων και Περι Μιχου
      και ερωτω ξανα τον Δεκεβριο δεν υπηρχαν τα Τεμπη και ο Μιχος
      Σε ποιον αναφερετε?
      Δεν σχολιαζουμε και κρινουμε το Ανωτατω Δικαστηριο μιας χωρας απλα σεβομαστε.

  • Νομίζω πως η Κουρκουτά δεν μιλησε για την απόφαση. Είπε, όπως διάβασα, στο site πως θα τοποθετηθούν, αφού την διαβάσουν. Γιατί βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. ?

  • Ε ρε γλέντια…….

  • Γλέντια με τα χρήματα μας???

  • Καληνύχτα Γιδα

    • Εσύ κ Δημήτρη την γνωρίζεις την κ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ και μιλάς για επαρση

  • Κ. Δημήτρη νομίζω πως κάπου τα μπερδεύεται. Ας τα πιάσουμε ένα ένα. Από την αρχή βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη αποκλειστικά και μόνο αυτή. . Αυτό δεν δείχνει έπαρση αλλά ήθος εντιμότητα και αίσθημα ευθύνης.. Έπαρση είναι να κρίνεις πολιτικά και εκ του αποτελέσματος έναν δήμαρχο , εγώ το θεωρώ υποχρέωση κάθε πολιτικού.. Δεν μιλησε, ούτε πρότεινε αυτή το αεροδρόμιο, είπε πως θα είναι θετικό και θα το παρακολουθούμε. Γιατί θεωρείτε έπαρση που πήγαινε σε εκδηλώσεις καθόταν η γυναίκα με τους συνεργάτες της, ενισχυαν με την παρουσία τους τους συλλόγους, δεν έκανε καμία δήλωση σε εκδηλώσεις..Το να κρίνεις πολιτικά κάποιον είναι φυσιολογικό για κάθε πολίτη κ όχι για μια υποψήφια δήμαρχο? Έπαρση είναι που άσκησε νόμιμο δικαίωμα της στο εκλογοδικειο, γιατί λέτε πως διχοτόμηση την πόλη? Βλέπω μια εμπάθεια στο πρόσωπο της από μέρους σας.

  • Από την ωρα που ανακοινώθηκε η απόφαση βλέπω κάποιους κολαουζους να χαμογελάνε νιώθουν πως πήραν το αίμα τους πίσω. . Αχ καυμενοι πάντα θα είστε πίσω από την κουρτίνα.

  • Είναι ντροπή για ένα υποψήφιο δημόσιο λειτουργό να κάνει τέτοιο σχόλιο και αναφέρεται στα Τέμπη. Η πικρία αλλοίωσε την κρίση σας κυρία Κουρκουτά. Πριν την απόφαση λέγατε πως έχετε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και ήταν χρονικά μετά την απόφαση για τον Μίχου
    Πάτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ας βγάζατε σωστή ποσόστωση στην τελική, δεν σας φταίει κανείς

    • Ο Βενιζέλος πόσα πήρε μάθαμε;

  • ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  • Τελικά υπάρχουν πολλοί που είχαν εμπάθεια στην κυρια αυτοί είναι συνάδελφοι της η” καποια κομματικα στελεχοι τις ΝΔ

    • αν σου λεει κάτι αυτό και οι τρεις βουλευτες της ΝΔ ήταν απέναντι της, και ο Καλαιτζίδης που το έπαιζε μαζί της , περίμενε ένα χαρτί από το ΣτΕ πρώτα και μετά έκανε την προκήρυξη. Πολλοί τον άκουσαν να το λέει. Σου λέει κατι αυτό.

  • Απορώ γιατι έγινε η προσφυγή στα δικαστήρια, αφού δεν έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
    Τροφή για σκεψη

    • Ηταν υποχρέωση της απέναντι στους ανθρώπους που την πίστεψαν, στο τόπο και στο όνομά της. Τόσο απλά.

  • Α ρε μάγκες ο τίποτα θα βγάλει σύνταξη σαν δήμαρχος μπράβο του ένας ανύπαρκτος αγρότης φιλακια

  • Δεν άφησαν να αποφασίσει ο κόσμος ενώ έμεινα 10 μερούλες φοβόταν την ήττα του ο κ.γκυρινης ξέρει ότι θα έχανε ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά προσπάθησαν και κατάφεραν να κερδίσουν με άλλον τρόπο

    • Η πολύ η σιγουριά σας έφαγε..σε σημείο να μην μπορεί να κάνει σωστά τις διαδικασίες.κανενας δεν φταίει παρά μόνο η ίδια που δεν έκανε σωστά τα πράγματα.τωρα όλα τα υπόλοιπα που ακούω είναι μπούρδες..Δικηγόρος δεν είμαι αλλά απ’ αυτά που διαβάζω κατανοώ τους νόμους.δεν μπορεί να τους αλλάξει μια κυρία κουρκουτα..κρίμα στους ανθρώπους που την πίστεψαν για δεύτερη φορά.

  • Εγώ ξέρω ότι το έργο τελειώνει εδώ και ότι και να λέτε εσείς είναι απλά αέρας… Αλλά 4 Χρονιά το απόλυτο τίποτα… Λυπάμαι μόνο τους προέδρους των χωριών που για 5 χρόνια θα κόβουν χόρτα, θα καθαρίζουν τα κανάλια του χωριού και θα αλλάζουν λαμπες… (δουλειά του Δήμου).
    Λέτε να τους κάνει προαγωγή και για την σκουπιδιαρα?
    Τσίρκο

  • Να δούμε τώρα δεύτερη φορά να ξεστεινειτο εκλογικό της κέντρο, μέσα σε έξι μήνες ήττα δύο φορές, αυτό έχει πλάκα, !!

    • Καημένε μου, αυτή δεν έχει ανάγκη , στήνει και ξεστήνει και δεν μασάει. Αυριο θα είναι στα δικαστήρια και θα οικονομάει και μεθαύριο αυτοί που της την στήσανε θα την γλύφουν. Εσένα λυπάμαι που η μόνη σου χαρά είναι η λύπη του άλλου. Περιμένεις να δεις κάποιον να παθαίνει ζημία για να χαρείς. Πόσο ευτυχισμένος να εισαι κακόμοιρε!!!!

  • Εμαθα πως η Δωρα περιμένει να ακούσει και να δει εκείνο το βιντεάκι με το κλαρίνο μπροστά στην φωτογραφία της. Για τη σημερινή ημέρα το προόριζαν. Αντε να δούμε και τις μουσικές σας επιλογές. Ειδικέ τι γίνεται, θα το ανεβάσεις, έχεις τα κ…α

  • ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΩΜΩΔΙΑ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, Ο ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, Ο ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , Ο ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ, Ο ΤΟΚΑΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

  • Ο. Μεγάλος επιχειρηματίας θα κουραστεί για 2η φορά να ξεστήσει το πιο κεντρικό εκλογικό κέντρο της πόλης.

  • Ειδικέ σε λυπαμαι

  • Όταν δεν μπορείς να συμπληρώσεις σωστά και έγκαιρα ένα ψηφοδελτιο, τότε η τύχη σου είναι ξεκάθαρη.
    Απλά καθυστέρησε να πάρει αυτό που της άξιζε, γιατί ο φίλος της ο Λοβέρδος της πούλησε φουμαρα και μεταξωτές κορδέλες.
    Φαντάσου να γινόταν και debate…..που ήθελε διακαώς.
    Απορίας άξιο να δούμε αν βγει να πει συγχαρητήρια στον πολιτικό της αντίπαλο.
    Φρούδες ήταν και θα μείνουν οι ελπίδες
    Υ.Γ. δε χρειάζεται να βάζει κανένας στοίχημα, γιατί ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος απώλειας περιουσίας.

    • Γιατί να δώσει συγχαρητήρια το τίποτα έχει την δουλειά της όλα οκ κρίμα για τον τόπο

  • Κι ετσι χωρις να γινουν ποτέ εκλογες ουσιαστικα ο Γκυρινης θα ειναι δημαρχος ως το 2028. Τουλάχιστον.
    Πόλη παρέλαβε, κεφαλοχώρι θα παραδώσει και με χωριά ερημωμένα., όταν φύγει, κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον,

  • Οι εκλογές διενεργήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 2023.

  • ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΠΑΛΑ , ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ , ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  • Μόσχο τι έγινε ρε φίλε πάλι ΓΚΥΡΙΝΗΣ

  • Για ποιον λόγο δινει συγχαρητήρια στον κυριο Βενιζελο αφου αυτη και οι συνεργατες της που ηταν στην εκδικαση του ΣΤΕ μας μετέφεραν πως ο Βενιζέλος ξέχασε πως είναι να είσαι δικηγόρος και τον είπε ο πρόεδρος είστε εκτός θέματος. Αυτά δεν γράφατε μετά την εκδίκαση?

    • Ο Βενιζέλος βοήθησε σε άλλη φάση της διαδικασίας δεν μιλάμε για την εκδίκαση εξυπνάκια

  • Το σκεπτικό της απόφασης είναι ξεκάθαρο.
    Κυρία Κουρκουτά, μπορεί να είστε καλή δικηγόρος,
    δεν είστε όμως καλή στα μαθηματικά και την “πατήσατε” με την ποσόστωση.
    Μην πετάτε τη μπάλα όμως στην κερκίδα, διότι πρέπει να λογοδοτήσετε στον Ρουμλουκιώτικο λαό, για ποιό λόγο μας αφήνετε για άλλα 5 χρόνια στα χέρια μιας ανίκανης Διοίκησης στο Δήμο Αλεξάνδρειας.
    Δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα, όσο νομίζετε.. Θα απολογηθείτε στους πολίτες του Δήμου μας.

  • κ Κουρκουτά ένας άνθρωπος που ανήκει στον νομικό χώρο σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, ακόμα και αν δεν είναι ευνοικές για τον ίδιο . Το Σ.Τ.Ε. έκρινε οτι οι εκλογές έγιναν κανονικά, και το ψηφοδέλτιο που παρουσιάσατε ηταν εκπρόθεσμο. Εσείς σαν νομικός δεν το γνωρίζατε αυτό? Η αναλογία ανδρών γυναικών ειναι ξεκάθαρη στην εκλογική νομοθεσία. Δεν είμαι οπαδός του κ Γκυρίνη άλλωστε δεν είμαι δημότης Αλεξανδρείας, [ αν και γέννημα θρέμα Αλεξανδρεινός ] . Για την υπόθεση Μίχου η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του γιατί απλά δεν είχε τα απαιτούμενα στοιχεία . Αν είχε τα στοιχεία που απαιτούνταν η πρόταση της θα ηταν σαφώς διαφορετική.Αν η απόφαση του ΣΤΕ ήταν ευνοική για σας τότε ολα θα ήταν μέλι γάλα, τώρα όμως οχι. Σαν νομικός θα έπρεπε να προσέξετε .

    • ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ.
      Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΊΝΑΙ ΣΑΠΙΑ- ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ.
      ΟΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ.
      ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ ΤΩΝ ΘΥΜΆΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ.
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ, ΑΠΌ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *