ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δεν κατέβηκαν πάλι οι μπάρες ενώ περνούσε το τρένο στην Αλεξάνδρεια

Δεν κατέβηκαν πάλι οι μπάρες ενώ περνούσε το τρένο στην Αλεξάνδρεια

Ένα ακόμα περιστατικό δημιουργήθηκε στις γραμμές του ΟΣΕ στην είσοδο της Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, την ώρα που περνούσε το τρένο, οι μπάρες παρέμειναν ανεβασμένες.

Όπως αναφέρει στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς, κυρία που βρισκόταν στο σημείο, άκουσε την κόρνα του τρένου ενώ οι μπάρες παρέμειναν ανεβασμένες.

Ο οδηγός του τρένου δεν ανέπτυξε ταχύτητα και το ακινητοποίησε αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για να μην κινδυνέψει κανείς. Αν και δεν κινδυνέψαμε, το θέαμα ήταν τρομακτικό, αναφέρει χαρακτηριστικά.

4 Comments

  • Αυτό που λέμε συνέχεια για τις μπάρες δεν υσχυει για αυτό το λόγο έχει stop εκεί εισαι υποχρεωμένος να σταματήσεις και να κοιτάξεις κατέβουν δεν κατέβουν οι μπάρες άσχετα που όλοι περνάνε βολίδα από εκει

    • Σωστά αλλά τότε γιατί δεν ξηλώνουμε τις μπάρες;;Από τη στιγμή που υπάρχουν για μια συγκεκριμένη δουλειά πρέπει η δουλειά αυτή να γίνεται!!Αν δε γίνεται υπάρχει θέμα υπάρχει δεν υπάρχει στοπ!!

  • Στην τηλεόραση μήπως και γίνει κάτι

  • Το να παραβιαζεις το stop ειναι σοβαρο αδικημα. Εγω που ειμαι κατοχος διπλωματος ως νεος οδηγος εδω και 3 μηνες πριν την σιδηροδρομικη διαβαση κατεβαζω το παραθυρο κοιταω δεξια και αριστερα και ακουω αν το τρενο ερχεται και κορναρει. Αν εχει καποιος ανεβασμενο το παραθυρο και εχει δυνατα την μουσικη δεν αντιλαμβανεται τιποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *