ΤΟΠΙΚΑ posted by

Π.Ε. Ημαθίας: Ανάκληση απόφασης των επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας

Π.Ε. Ημαθίας: Ανάκληση απόφασης των επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας

Την ανάκληση της απόφασης της διενέργειας των επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας απέστειλε η Π.Ε. Ημαθίας.

Διαβάστε:

Έχοντας την υπ’ αριθ. 403/2024 του Τμήματος Γ’ του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αναιρείται η υπ’ αριθ. 7/2024 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας για επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας στο Δήμο της Αλεξάνδρειας, γίνεται ανάκληση της αριθ. 176147 (1461) /08-03-2024 προκήρυξης του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για διενέργεια επαναληπτικών  εκλογών την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας του Νομού Ημαθίας, για την ανάδειξη Δημάρχου, δημοτικών συμβούλων, συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων και συμβούλων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων  με τη συμμετοχή των συνδυασμών α) «μαζίΑλλάΖΟΥΜΕ», β) «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και γ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

6 Comments

  • αν ειναι δυνατον…το ιδιο δικαστηριο …τη μια ναι και την αλλη οχι….τι κανει ΤΟ ΧΡΗΜΑ…..

  • Για την ανακληση μεσα σε μια βδομαδα την εβγαλε την αποφαση για να γινουν εκλογες εξαντλησε ολο το χρονικό περιθώριο που ειχε… Ελατε για ψήφους ξανα.

    • Γλου γλου γλου….

  • Στο όχι λέτε ότι έδωσε ο απερχόμενος στο ΝΑΙ ποιος έδωσε η Κυρά του Μ……

  • σας εχουν καψει τα μυαλα οι βελοπουλοι και οι λιακοπουλοι με τα συνομωσιολογικα κι οσοι ταιζουν ψεμματα την περιοχη τοσο καιρο. αντε να δουμε ποτε θα καταλαβετε εσεις οι κολλημενοι οτι ο γκυρινης και ο ιακωβιδης εκαναν σωστα τη διαδικασια αλλα η δωρα και ο θεμης οχι και γιαυτο εμειναν εξω.

  • σημασια εχει αν ο δικαστης ειναι ο ιδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *