ΤΟΠΙΚΑ posted by

D Therapy and more στην Αλεξάνδρεια: New entry με υπερσύγχρονο μηχάνημα Solarium!

D Therapy and more στην Αλεξάνδρεια: New entry με υπερσύγχρονο μηχάνημα Solarium!

Το D THERAPY & MORE – Κέντρο Αισθητικής Ποδολογίας και Ονυχοπλαστικής λειτουργεί στη Ν. Πλαστήρα 74 στην Αλεξάνδρεια!

Όπως ανακοίνωσε το D Therapy & more:

Το D Therapy & more, πρόσφατα, έφερε για εσάς το πιο εξελιγμένο μηχάνημα τεχνητού μαυρίσματος – Solarium Megasun 6900 Alpha Deluxe!

Το μηχάνημα ανήκει στην παγκοσμίως εδραιωμένη εταιρεία Megasun με εργοστάσιο κ παραγωγή στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην premium σειρά.

Τι σημαίνει αυτό;

· 3 επίπεδα έντασης μαυρίσματος:

Basic για τα άτομα που μόλις ξεκίνησαν το ταξίδι μαυρίσματος τους ή άτομα με αρκετά λευκή επιδερμίδα

Mediterranean για συχνούς χρήστες καμπίνας μαυρίσματος ή χρήστες με κανονικό φωτότυπο επιδερμίδας

Caribic για προχωρημένους χρήστες ή χρήστες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα

· Λάμπες κολλαγόνου σε πρόσωπο και ντεκολτέ που λειτουργούν σαν ώθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στοχεύοντας στις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος κάνοντας το να φαίνεται αναζωογονημένο και ξεκούραστο.

· Σύστημα ψεκασμού με αιθέρια έλαια για την απόλυτη χαλάρωση κατά την διάρκεια της συνεδρίας αλλά και την αποφυγή ιδρώτα έχοντας έτσι τέλειο αποτέλεσμα και δίνοντας σας την ευκαιρία να συνεχίσετε την ημέρα σας φρέσκοι μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα ανανέωσης

· Σύστημα ήχου surround με δυνατότητα σύνδεσης του κινητού σας μέσω Bluetooth για να απολαμβάνετε την μουσική της επιλογής σας.

Τηρώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές οι λάμπες UV του μηχανήματος έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να αποδίδουν το καλύτερο δυνατό μαύρισμα με απόλυτη ομοιομορφία

Πως Λειτουργούν;

Eνεργοποιώντας την βιταμίνη D3, την βιταμίνη της χαράς στον οργανισμό, απαραίτητη ουσία για την καλή υγεία του δέρματος αλλά και της καλής ψυχολογίας

Δεν είναι τυχαίο πως το Solarium είναι εθιστικό!!

Πετυχαίνεις το τέλειο μαύρισμα αποφεύγοντας την έκθεση στην βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου, διατηρείς το δέρμα σου λείο και λαμπερό και ταυτόχρονα δίνεις μια δόση χαράς στον εαυτό σου μέσα από την εμπειρία πολυτελείας που σου παρέχει ο χώρος μας που φτιάχτηκε ειδικά με αυτόν τον σκοπό.

Όταν οι επισκέψεις σας γίνονται με σωστό τρόπο, σε σωστή συχνότητα και χωρίς υπερβολές στους χρόνους παραμονής σας μέσα στην καμπίνα τότε το αποτέλεσμα είναι σοκολατένια επιδερμίδα χωρίς τάση για πορτοκαλί χρώμα.

Επιπλέον η ελεγχόμενη και μικρής διαρκείας έκθεση στις λάμπες UV ενεργοποιούν την μελανίνη του δέρματος προετοιμάζοντας το έτσι για την έκθεση του στον ήλιο χωρίς να κινδυνεύουμε από εγκαύματα ηλιοθεραπείας, πανάδες, φωτόαλλεργίες και γήρανση της επιδερμίδας.

Εσείς ακόμη να κλείσετε το ραντεβού σας;

D THERAPY & MORE – ΔΩΡΑ ΤΣΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ν. Πλαστήρα 74, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333305302

Facebook: Κλικ ΕΔΩ

Instagram: Κλικ ΕΔΩ

         

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *