ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πανευρωπαϊκό μετάλλιο για τον Χρήστο Γιοβανόπουλο στο Ju Jitsu!

Πανευρωπαϊκό μετάλλιο για τον Χρήστο Γιοβανόπουλο στο Ju Jitsu!

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στη Ρουμανία (European Championship 2024, Romania) συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα ο αθλητής του ΑΣΚΑ GSP BROS Χρήστος Γιοβανόπουλος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 4 έως τις 7 Απριλίου 2024 στο Πιτέστι της Ρουμανίας με συμμετοχή 1.100 αθλητών από 29 χώρες.

Ο Γιοβανόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία -18 στα -56 κιλά στο fighting αντιμετωπίζοντας αθλητές από τη Βοσνία, από τη Δανία, από τη Ρουμανία και από το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες έχασε την είσοδο στον τελικό και στον μικρό τελικό κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων.

Αξίζει να τονιστεί πως με πολύ κόπο, αφοσίωση, θυσίες, αγάπη για το άθλημα και επιμονή ο ταλαντούχος αθλητής κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στην Ευρώπη! Οι κόποι ανταμείφθηκαν μετά από προσπάθεια τριών ετών όπου πραγματικά με σκληρή δουλειά και αυταπάρνηση δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του. Με συμμετοχές σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα (Αζερμπαϊτζάν και Άμπου Ντάμπι) αλλά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, φέτος κατάφερε να κατακτήσει το μετάλλιο στην Ρουμανία.

Η πολύ σημαντική επίσημη αυτή διάκριση κατοχυρώνει την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο σε σχολή της επιλογής του έχοντας κατακτήσει το άνευ εξετάσεων.

Οι προπονητής Στέφανος και Γιάννης Παπαδόπουλος συγχαίρουν τον αθλητή τους όπως και όλη την Εθνική Ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη μεταλλίων!

Μπράβο Χρήστο!

Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες του Χρήστου Γιοβανόπουλου στη Ρουμανία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gsp. bros (@g.s.p.bros)

1 Comment

  • Συγχαρητήρια στο παλικάρι, άξιος θαυμασμού, αυτά είναι πρότυπα για τα παιδιά του κόσμου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *