ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έρχονται έκτακτες προσλήψεις στον δήμο Αλεξάνδρειας

Έρχονται έκτακτες προσλήψεις στον δήμο Αλεξάνδρειας

Στον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού θα προχωρήσει ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Αυτό θα συζητηθεί ανάμεσα στα θέματα της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας που θα συνεδριάσει την Τρίτη 16 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε:

Σας καλούμε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα δια ζώσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο 374/39135/30-5-2022, την 16η Απριλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού (υπό τη μορφή αντιτίμου) έτους 2024 στον Δήμο Αλεξάνδρειας – Υποβολή αιτήματος.

2. Έγκριση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Αλεξάνδρειας.

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη μελέτης προσωρινών κυκλοφορικών ρυθμίσεων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

4. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των δικαιολογητικών που θα πρέπει να υποβάλλονται στη Δημοτική Επιτροπή, για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης περί επίτευξης εξώδικου συμβιβασμού, στις περιπτώσεις πρόκλησης ζημίας οχημάτων τα οποία βρίσκονται σε κίνηση σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου, λόγω ελλιπούς σήμανσης.

5. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης (αφορά αίτηση του κ. Μπουλ… Ευά…), β) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου.

6. Εισήγηση για την κατανομή εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 200.000,00 ευρώ από τον εγκεκριμένο πρ/σμό του Δήμου οικ. έτους 2024 για την κάλυψη έκτακτων και άμεσων αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου (σχετ. η υπ΄αριθ. 02/2024 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας).

7. Εισήγηση για αποδοχή επιχορηγήσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών για να καλυφθούν έξοδα λειτουργίας των σχολικών μονάδων, που προκύπτουν από τη στέγαση Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) του ΥΠΑΙΘ, για το σχολικό έτος 2023-2024 και απόδοση αυτών στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες (σχετ. η υπ΄αριθ. 03/2024 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας).

8. Λήψη απόφασης για την επιστροφή χωρίς χρέωση εισπραχθέντων.

9. Λήψη απόφασης για την επιστροφή χωρίς χρέωση εισπραχθέντων.

10. Λήψη απόφασης για διαγραφή ποσού από χρηματικούς καταλόγους.

11. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο ως κακώς βεβαιωθέν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *