ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – Εργοναθλος Πολυκάστρου 50-48: Έγινε το πρώτο βήμα για τον τελικό!

ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – Εργοναθλος Πολυκάστρου 50-48: Έγινε το πρώτο βήμα για τον τελικό!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας επιβλήθηκε μετά από συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα της ομάδας του Πολυκάστρου και έκανε το 1-0 στη σειρά του ημιτελικού.

Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες και ο ΑΘΛΟΣ θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες στο Πολύκαστρο το επόμενο Σάββατο.

Η ομάδα της πόλης μας που πρωταγωνιστεί στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ όντας αήττητη μέχρι στιγμής από την αρχή του πρωταθλήματος, στοχεύει στη κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο δεύτερος αγώνας με το Πολύκαστρο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στον Άγιο Πέτρο Κιλκίς στις 18.00.

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στη σημαντική επικράτηση.

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς της live μετάδοσης του αγώνα που επίσης είχε τεράστια απήχηση (θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση).

Άθλος (Αγγέλης): Τερζόπουλος 4, Ταρενίδης 6,Τσαρούχας 10 (1), Σιτσάνης 6 (1), Γκεκόπουλος 12, Γκίτκος 10 (2), Σπόντης, Αγγέλης Θ, Καραφύλτσης, Λεονταριδης, Αγγέλης Γ, Χαριτόπουλος.

Εργοναθλος Πολυκάστρου: Ημεριδης 24, Σιδηρόπουλος 14 (1), Γκαντίδης 7, Βακιρλής, Πολυχρονίδης 3 (1), Καλβάκης, Μπερμπερίδης, Γουγουλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *