ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Πραγματοποιήθηκε το 4ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε το 4ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ανακοινώθηκε:

Την Παρασκευή 12 Απριλίου και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, στον συνεδριακό χώρο «ΕΡΙΑ» στη Νάουσα, το 4ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας με θέμα «Νέοι Γραμματισμοί στη Σχολική Πράξη», με την υποστήριξη του Δήμου της Ηρωικής πόλης της Νάουσας και τη χορηγίατων Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ημαθίας και Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάουσας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμάγια την αμέριστη στήριξή τους .

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Ευθυμία Γώτη.Παρουσιάστηκαν 24 εργασίες και 4 αναρτημένες ανακοινώσεις με μεγάλη συμμετοχή Εισηγητών και Συνέδρων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, τους Αντιδημάρχους κ. Στέλιο Δάγγα, κ. Άννα Ασλανίδου και κ. Κυριακή Χατζηϊωαννίδου καθώς και τους προέδρους των Συλλόγων κ. Σταυρούλα Μιχαηλίδου και κ. Σωτήρη Σταμάτη, για την αμέριστη στήριξή τους.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Κώστα Ντίνα, Καθηγητή Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, και τον κ. ΔημήτρηΚουτσογιάννη,Καθηγητή Εκπαιδευτικής Γλωσσολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την επιστημονική τεκμηρίωση της θεματικής του Συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση έναρξης καθώς και τους Εισηγητές και Συνέδρους που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *