ΕΡΓΑΣΙΑ posted by

Προσλήψεις 2.300 ανέργων στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων

Προσλήψεις 2.300 ανέργων στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 2.300 ανέργων σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων (Γ΄ κύκλος).

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ οι προσλήψεις αφορούν όλη τη χώρα. Πρόκειται για προσωπικό σε ποικιλία υποστηρικτικών ειδικοτήτων για την επικράτεια, δεν αφορά κατάρτιση του προσωπικού, και είναι διάρκειας οκτώ μηνών. Πέρα του μισθού θα δίνεται και επιπρόσθετο κίνητρο με τη μορφή ειδικού επιδόματος μετεγκατάστασης ύψους 300 ευρώ μηνιαίως για όσους χρειάζεται να μετακινηθούν από την πόλη που διαμένουν στην πόλη που θα εργαστούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ωφελούμενοι που θα προκύψουν θα εργαστούν για 8 μήνες, ενώ οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Η προκήρυξη (Δημόσια Πρόσκληση) αναμένεται να αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ το αμέσως προσεχές διάστημα.

Πηγή: dimosio.gr

1 Comment

  • Άχ ρε Ελληνες που μας κατάντησαν …. να μας προσλαμβάνουν υπηρέτριες στα ΜΕΜΕΤΙΑ και να παρακαλάνε κιόλας και να φιλάν και κατουρημένες ποδιές για αυτές τις θέσεις…. Που μας κατάντησαν μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *