ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Τροχαίο ατύχημα στο Νησέλι – αυτοκίνητο “μπήκε” σε αυλή μονοκατοικίας

Τροχαίο ατύχημα στο Νησέλι – αυτοκίνητο “μπήκε” σε αυλή μονοκατοικίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δήμο Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, στο Νησέλι, οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και να γκρεμίσει περίφραξη μονοκατοικίας.

Από τη σύγκρουσή τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ προκαλέστηκαν σοβαρές υλικές ζημίες στο όχημα και στην περίφραξη του σπιτιού.

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν και να ερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

7 Comments

  • Σαν πολλά ατυχήματα έχουν γίνει τελευταία. Θα έχω υπόψιν αν τρακαιρνουν επίτηδες για να παίρνουν τα επιδόματα ατυχήματος.

  • Πόσο έτρεχε; Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται κάθε βδομάδα στο χωριό. Προτείνω, σαμαρακια, φανάρια, κάμερες και απαγορευση διέλευσης φορτηγών πριν θρηνήσουμε θύματα.

    • Επειδή τρακέρνουν τα ΙΧ να την πληρώσουν την νύφη τα φορτηγά? Τα φορτηγά είναι Δημοσίας Χρήσεως εκτελούν μεταφορές πολύτιμων υλικών και αγαθών για το κοινωνικό σύνολο και ο δρόμος στο Νησέλι είναι η παλαά εθνική όδος και εξακολουθεί να ανήκει πάλι στο εθνικό οδικό δίκτυο οπότε δεν μπορείς να απαγορεύσεις τις μεταφορές προιόντων από δρόμο εθνικού δικτύου εκτός αν εκτελούνται έργα ή αν υπάρχει πολύ κίνηση και η απαγόρευση ισχύει για συγκεκριμένες ώρες.

  • Καλο θα ήταν να τοποθετηθεί μια μπαρα σε ολο αυτό το κομμάτι και απο της δυο πλευρές να αρχίζει απο τον χυτα μεχρι και στον δηλμα. και επίσης μια ακομα μπαρα απο τα lidl μεχρι και στο παλεοχωρη γιατί ηπαρχη ενα πολύ μαγαλο κανάλι… Ειδα κάτι κολονακια σε καθε στενο και κατι stop με φωτακια με αυτά εδω δεν εγηνε κάτι μέχρι τελος της χρονιάς δεν θα ηπαρχη τίποτα…

  • ΟΥΔΈ ΤΟΥ ΤΡΈΧΟΝΤΟΣ.

  • Για τα βουνά…

  • Mountain…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *