ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή; Από τη Βέροια το ασθενοφόρο για τραυματισμό ποδοσφαιριστή στο Παλαιοχώρι (φώτο)

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή; Από τη Βέροια το ασθενοφόρο για τραυματισμό ποδοσφαιριστή στο Παλαιοχώρι (φώτο)

Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως η μία βάρδια που έχει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας δεν φτάνει για να καλυφθεί η μεγάλη περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας. Όταν δεν υπάρχει βάρδια, το ασθενοφόρο έρχεται από τη Βέροια και όπως είναι λογικό έρχεται με καθυστέρηση ενώ υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει περισσότερο γιατί θα πρέπει να τελειώσει το περιστατικό στο οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή.

Σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου πριν την λήξη του ημιχρόνου στο Παλαιοχώρι τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. Μαρίνας.

Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μεγάλη καθυστέρηση με τον αγώνα να διακόπτεται και ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στο έδαφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια. Μάλιστα μόλις παρέλαβε τον τραυματία ποδοσφαιριστή, θα πήγαινε στο Πλατύ για να παραλάβει κάποιον από άλλο περιστατικό.

Σωστά σχολιάστηκε στο γήπεδο πως τελικά πόσο κοστίζει μία ανθρώπινη ζωή; Θα πρέπει να χάσουμε κάποιον συνάνθρωπο για να ενεργοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να βάλουν βάρδιες προσωπικού στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Σχόλια

  • Σωστή η επισήμανση για την έλλειψη ασθενοφόρων/βαρδιών για το ασθενοφόρο. Αλλά και αμέσως να πήγαινε, με ΙΧ, στο Νοσοκομείο Βεροίας, θα σκίζονταν να τον εξετάσουν αμέσως, τι να σου πω! Ένας Θεός ξέρει το πόσο θα περίμενε στα εξωτερικά ιατρεία. Με εγκεφαλικό πας τον άνθρωπό σου και δεν του βάζουν ορρό αν δεν βεβαιωθούν για το… ΑΜΚΑ! Δεν έχουν ούτε ένα υπέρηχο ούτε μία συσκευή για άμεσες ακτίνες Χ, στο όρθιο. Για τέτοιο κατάντημα μιλάμε.

    Άμα πρόκειται για λαθρο-ισλάμια, τσακίζονται να τα περιθάλψουν βέβαια, και απλό συνάχι να έχουν.

  • ο δήμαρχος τι κάνει δεν τα βλέπει? πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να βάλει μυαλό

    • Έννοια σου και ο Δήμαρχος τα ξέρει όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up