ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αρχηγός με τα όλα του ο Αβραμόπουλος – δέχτηκε σκληρό χτύπημα και συνέχισε τον αγώνα!

Αρχηγός με τα όλα του ο Αβραμόπουλος – δέχτηκε σκληρό χτύπημα και συνέχισε τον αγώνα!

Με το δεξί μπήκε η Α.Ε Αλεξάνδρειας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για τα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Γ’ Εθνική νικώντας την αξιόλογη ομάδα των ΙΕΚ Δέλτα με 2-0 (κλικ ΕΔΩ). 

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, μία από τις φάσεις που σημάδεψε τον αγώνα και ευτυχώς είχε καλή κατάληξη σημειώθηκε στο 40′ όταν ο ποδοσφαιριστής των ΙΕΚ Δέλτα Ταχάτος στην προσπάθεια του να πάρει την κατοχή της μπάλας έκανε επικίνδυνο παίξιμο (πόδι σηκωμένο στο ύψος του κεφαλιού) χτυπώντας κλωτσιά στην μύτη τον αρχηγό της Α.Ε Αλεξάνδρειας Αβραμόπουλο.

Προς στιγμήν όλοι πάγωσαν στο γήπεδο, βλέποντας τον μεσοεπιθετικό της Α.Ε Αλεξάνδρειας πεσμένο στο έδαφος όμως όλα πήγαν καλά και ο Captain των ”πρασίνων” που δεν χαμπαριάζει από τέτοια όχι μόνο συνέχισε τον αγώνα αλλά ήταν και εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης οδηγώντας την ομάδα του σε μια πολύτιμη και δύσκολη νίκη.

Ο Αβραμόπουλος που έδειξε για ακόμη μια φορά γιατί είναι ίσως το πιο σημαντικό ”γρανάζι” της Α.Ε Αλεξάνδρειας με τη μύτη του μπαταρισμένη έμπαινε στις φάσεις σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα κάνοντας άπαντες να υποκλιθούν στο ”ποδοσφαιρικό φαινόμενο” που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στα γήπεδα της Ημαθίας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *