ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Αλεξάνδρεια – τι συμβαίνει;

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Αλεξάνδρεια – τι συμβαίνει;

Μεγάλος αριθμός αστυνομικών βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024.

Ο λόγος της παρουσίας των αστυνομικών στην πόλη μας είναι η διεξαγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024.

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κατερίνη. Θα περάσουν από την πόλη της Αλεξάνδρειας λίγο πριν τις 18:00 και συγκεκριμένα από την οδό 28ης Οκτωβρίου (δρόμος Κατερίνης).

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Αλεξάνδρειας για λόγους ασφαλείας αλλά και για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διεξαγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, αποφασίζουμε:

Άρθρο 1ο

Α. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων:

1. στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας από Χ.Θ. 39+600 (Γέφυρα ποταμού Λουδία) έως Χ.Θ. 49+300 (Διασταύρωση Μπαλτζή),

2. στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης από Χ.Θ. 49+300 (Διασταύρωση Μπαλτζή) έως Χ.Θ. 62+000 (Όρια Π.Ε. Ημαθίας – Π.Ε. Πιερίας), την Τετάρτη 15-05-2024 από την 15:00΄ ώρα έως τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής και των ποδηλατών με πιθανή ώρα την 18:10΄.

Β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων:

1. στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από Χ.Θ. 39+600 (Γέφυρα ποταμού Λουδία) έως Χ.Θ. 49+300 (Διασταύρωση Μπαλτζή), την Τετάρτη 15-05-2024 από  την 16:00΄ ώρα έως τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής και των ποδηλατών από την Διασταύρωση Μπαλτζή,

2. στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από Χ.Θ. 49+300 (Διασταύρωση Μπαλτζή) έως Χ.Θ. 62+000 (Όρια Π.Ε. Ημαθίας – Π.Ε. Πιερίας), την Τετάρτη 15-05-2024 από την 16:45΄ ώρα έως τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής και των ποδηλατών από τα Όρια Π.Ε. Ημαθίας – Π.Ε. Πιερίας, με πιθανή ώρα την 18:10΄.

Άρθρο 2ο

Α. Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βέροιας – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Χαλκηδόνα – Θεσσαλονίκη), κατά το χρονικό διάστημα από 16:00΄ έως 16:45΄ θα εκτρέπονται, με τη βοήθεια στατικών τροχονόμων, μέσω Εγνατίας Οδού.

Β. Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βέροιας – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Χαλκηδόνα- Θεσσαλονίκη) και επί της Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Π.Ε. Πιερίας (Αιγίνιο – Κατερίνη), κατά το χρονικό διάστημα από 16:45΄ έως την αποχώρηση της αυτοκινητοπομπής και των ποδηλατών από τα όριά μας (περί 18:10΄) θα εκτρέπονται, με τη βοήθεια στατικών τροχονόμων, μέσω της Επαρχιακής Οδού Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών.

Γ. Τα οχήματα που εξέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου, κατά το χρονικό διάστημα από 16:45΄ έως την αποχώρηση της αυτοκινητοπομπής και των ποδηλατών από τα όριά μας (περί 18:10΄), θα εκτρέπονται με τη βοήθεια στατικών τροχονόμων και πάλι προς την Εγνατία Οδό προκειμένου μέσω των Ανισόπεδων Κόμβων Κουλούρας, Βέροιας και Κλειδιού να κινηθούν προς τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αλεξάνδρειας, Πέλλας και Πιερίας.

Δ. Αναλόγως του χρόνου διεξαγωγής του αγώνα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας και οι εκτροπές θα πραγματοποιούνται σταδιακά και θα αίρονται ομοίως μετά την διέλευση της αυτοκινητοπομπής από τα εκάστοτε σημεία κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ανδρέας ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

4 Comments

  • Νιώθουμε τρελή ασφάλεια .ΕΧΩ πάθει σοκ

  • Σπατάλη αστυνομικής δύναμης.Εχουν να γίνουν κλοπές και παραβασεις.

  • Λες και αν πέθαινε ένας ποδηλάτης θα χανόταν το είδος… Αντί να γράφουν τους παράνομους οδηγούς στήθηκαν να περιμένουν τους ποδηλάτες σιγά τόση λαχτάρα ούτε το Νέμο από Ελβετία να περίμεναν…

  • για αυτα ππρωτη ειναι για αλλα θεματα αστα να πανε φιρμες γινονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *