ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Σχόλια για τα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων Αλεξάνδρειας + ένα υπονοούμενο…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Σχόλια για τα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων Αλεξάνδρειας + ένα υπονοούμενο…

Το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας το είδατε φαντάζομαι. Προσωπικά δεν με απασχολεί ως θέμα διότι από πίτα που δεν τρως δεν σε νοιάζει κι αν καεί. Όμως η μεγάλη πλειοψηφία των απόψεων που άκουσα υποστηρίζει ότι πρόκειται για άλλη μια “ανόητη” κουτοπονηριά του Κυριάκου Μητσοτάκη που νομίζει ότι με κάτι τέτοια θα προσεγγίσει τους απολιτίκ ψηφοφόρους και όλους αυτούς τους αριστερίζοντες της δεξιάς τσέπης.

Δείχνει επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπολογίζει καθόλου “παραδόσεις” και παλιούς νεοδημοκράτες, διότι είναι σίγουρος ότι τους έχει εγκλωβισμένους και δεν τους χάνει με τίποτα. Είναι όλοι αυτοί της λαϊκής δεξιάς και της παλιάς Νέας Δημοκρατίας που είναι έτοιμοι να απαρνηθούν “πυρσούς” και άλλες ιστορίες του παρελθόντος, μπροστά στην προοπτική μιας νέας καρέκλας τώρα που το κόμμα βρίσκεται ενόψει μιας νέα προοπτικής εξουσίας. Όλοι αυτοί κάνουν ότι δεν βλέπουν, χειροκροτούν με κάθε τρόπο και όταν κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις, άπαντες συμφωνούν με τις επιλογές του πολυχρονεμένου  διότι εάν δεν το κάνουν, “μαύρο” το φίδι που τους έφαγε.

Τέτοια κατάσταση “χούντας” σε εσωτερικό κόμματος νομίζω πως έχουμε να δούμε από κάτι πολύ παλιά χρόνια. Κατά γενική εσωκομματική ομολογία, στη σημερινή Νέα Δημοκρατία, εάν είσαι στέλεχος και αντιδράσεις ή διαφωνήσεις με τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, “τελείωσες” από κάθε άποψη. Διαγράφεσαι από λίστες υποψηφίων και γενικώς μπαίνεις σε “μαύρη” λίστα. Αυτό το αρρωστημένο  κλίμα ενισχύεται από την παρουσία δεκάδων κομματικών ρουφιάνων (ρουφιάνες επίσης όπως διαδίδουν τοπικοί νεοδημοκράτες) που κυκλοφορούν οριζοντίως και καθέτως κι ο ένας είναι έτοιμος να καρφώσει πισώπλατα τον άλλο.

Κάπως έτσι, άπαντες λειτουργούν σε κλίμα “πετάει ο γάιδαρος” εφόσον το λέει ο Κυριάκος κι αυτός είναι ο λόγος που όλοι γέλασαν πικρά όταν είδαν το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας όμως άπαντες και άπασες οι wannabe υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι ή μελλοντικοί γενικοί γραμματείς, διοικητές νοσοκομείων κλπ προσποιήθηκαν ότι κόπηκε η φωνή τους από τον θαυμασμό και τους μούδιασαν τα χέρια από το χειροκρότημα. Ας έκαναν κι αλλιώς. Τον απλό κόσμο βεβαίως ποσώς τον νοιάζουν όλα αυτά. Άσε που για πολλούς το νέο σήμα της ΝΔ φαίνεται να είναι και προφητικό διότι από μια άποψη είναι “κάτι” (σαν κόμμα) που ανατινάζεται και σπάει σε χίλια κομμάτια.

Έγραψα “χίλια κομμάτια” και θυμήθηκα τον Κώστα Ναλμπάντη που ακόμη διαβουλεύεται “εάν” θα κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας καθώς καθημερινά αισθάνεται όλο και περισσότερο ότι κάποιοι τον… δια-δουλεύουν. Δεν ξέρω εάν είναι “χίλια”, είναι όμως αρκετά τα κομμάτια στα οποία είναι χωρισμένο το τοπικό ΠΑΣΟΚ κι αυτός είναι ο λόγος που επώνυμα ή στα μουλωχτά, πολλά στελέχη του Κινήματος υποστηρίζουν άλλους υποψήφιους και μάλιστα δεξιούς.

Όπως πληροφορηθήκαμε στο alexandreia-gidas.gr η Νομαρχιακή Επιτροπή τους καλεί έναν- έναν για να δώσουν εξηγήσεις όμως άκρη δεν βγαίνει. Η Αλεξάνδρεια “βουίζει” από αντίστοιχες φήμες, οι δεξιοί υποψήφιοι χαμογελούν γεμάτοι υπονοούμενα κι όταν τους ρωτάς “εάν τους στηρίζουν” και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σιωπούν με νόημα. Αυτός είναι ο λόγος που οι πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Ναλμπάντη να κάθεται συνεχώς πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, χάνοντας τον προεκλογικό χρόνο του. Όσο μάλιστα το καθυστερεί τόσο ο χρόνος είναι σε βάρος του και καλά θα κάνει να αποφασίσει στη λογική πως “μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει” και μετά “ας πάει και το παλιάμπελο…”.

Έφτασε η ώρα του Κώστα Ναλμπάντη;

Έδωσε όμως δικαιώματα ο Κώστας Ναλμπάντης και εξακολουθεί να τα δίνει. Τι να πρωτοθυμηθούμε. Πριν από ένα χρόνο έπινε τσίπουρα παρέα τον Μιχάλη Χαλκίδη (στα Τρίκαλα) και όταν ρωτούσαμε “τι συμβαίνει”, ο Μιχάλης χαμογελούσε με υπονοούμενα, μας έδινε την εντύπωση για “ανοικτές εξελίξεις” κι  Κώστας ούτε καν αντιδρούσε, ούτε καν διευκρίνιζε και βεβαίως ουδέποτε διαχώρισε τη στάση του δημοσίως ακόμη κι όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Χαλκίδη.

Έτσι όμως άρχιζαν να κυκλοφορούν οι φήμες, να γράφονται τα σενάρια και να ανάβουν οι φωτιές. Έδωσε κι εξακολουθεί να δίνει δικαιώματα ο Κώστας Ναλμπάντης με αποτέλεσμα να κινδυνεύει από “αυτοπυροβολισμούς” και να προσεγγίζει μέχρι και όρια πολιτικής ανευθυνότητας. Να σας δώσω άλλο ένα παράδειγμα σχετικά με όσα γράφω. Από την πλευρά του Παναγιώτη Γκυρίνη πήραν προ ημερών τηλέφωνο για να μου κάνουν “πλάκα”, όταν τις προάλλες κατέταξα τον Ναλμπάντη στους “ανεξάρτητους” δημοτικούς συμβούλους. “Που τον είδε τον ανεξάρτητο, μαζί μας είναι ο Ναλμπάντης και παραμένει μέλος του συνδυασμού μας” ήταν το μήνυμα που μου έστειλαν.

Μετά έχω άδικο Κώστα μου; Έχω άδικο να γράφω ότι έδωσες και εξακολουθείς να δίνεις δικαιώματα; Είναι δυνατόν να παραμένεις ακόμη δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γκυρίνη; Το σόι τακτική είναι αυτή; Τι σόι “παιγνίδι” είναι αυτό; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όσο είναι καιρός, να τονίσεις κυρίως την πολιτική και αυτοδιοικητική αξιοπρέπειά σου. Θα αρχίσει να γελάει ο κόσμος (με πολιτική έννοια) όσο πλησιάζουν οι εκλογές κι εσύ παραμένεις δημοτικός σύμβουλος στην “Ώρα Ευθύνης”. Με κάτι τέτοια θα σε “φάνε” στο τέλος. Ήδη ακούγεται ότι στο ΠΑΣΟΚ τους προβληματίζει η στάση σου, ότι θέλουν να σε “αντικαταστήσουν” από υποψήφιο (σχεδόν κάνουν “κάστιγκ” αναζητώντας υποψήφιο), ενώ τελευταία ακούστηκε ακόμη  και το όνομα του… “παλιού” (ικανού και έμπειρου αυτοδιοικητικού ομολογουμένως) που θα επιστρατευτεί ξανά ως υποψήφιος δήμαρχος του Κινήματος αφού εσύ δεν “τραβάς”. Για τέτοια είσαι; Να σε τρέχουν ξανά- μανά ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, “χάριν της ενότητας”;  Καταλαβαίνεις κι εσύ και οι άλλοι τι εννοώ, ποιόν εννοώ κι αν θέλεις την άποψή μου στην κόντρα μαζί του, θα… χάσεις. Γιαυτό φρόντισε να μην κοντράρεις τις καταστάσεις στις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν. Εάν ακόμη ενδιαφέρεσαι για το θέμα…

(Βέβαια, υπάρχει και η τελευταία είδηση, όπως λέγαμε παλιά στις εφημερίδες ,“επί του πιεστηρίου”, η οποία οριστικοποιεί την υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη  ύστερα από συνάντηση με τον Μπάμπη κατόπιν αρκετών αναβολών από τον πρώην δήμαρχο. Αυτά όμως θα τα σχολιάσουμε σε επόμενη έκτακτη ανάρτηση). 

Γράφοντας όμως για “χίλια κομμάτια” με αφορμή το νέο σήμα της ΝΔ και αντιστοιχίζοντας την κατάσταση με το ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές, πως είναι δυνατόν να μην κάνω αντίστοιχους παραλληλισμούς και με τα διαδραματιζόμενα στη Νέα Δημοκρατία Αλεξάνδρειας επίσης σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές. Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί επίσημα τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι από τον χώρο (Γκυρίνης, Χαλκίδης, Πανταζόπουλος) και που ενδεχομένως να γίνουν τέσσερις (Βενιόπουλος) και δεν ξέρω εάν προλαβαίνουν να γίνουν όσα και τα “κομμάτια” στο καινούργιο σήμα της ΝΔ. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα γίνουν… κομμάτια. Αυτό τουλάχιστον δείχνει άχαστο.

Στο στρατόπεδο του Παναγιώτη Γκυρίνη όλα δείχνουν να κυλούν σε ρυθμούς Τζακ Ντάνιελς. Ξέρετε, εκεί που βαριεστημένα παίζουν πετώντας τις τάπες από τα βαρέλια, περιμένοντας να κυλίσει αργά ο χρόνος για να ωριμάσει το ουίσκι τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αθόρυβα, δήμαρχος και στελέχη ήδη δίνουν τα χέρια με ψηφοφόρους και δεσμεύουν ψήφους οικογενειών κυρίως στα χωριά του δήμου, ενώ το σενάριο ότι σύντομα θα ανακοινωθεί “μεγάλο όνομα” που θα ενταχθεί στο συνδυασμό τους, παραμένει στην πρώτη γραμμή των αφηγήσεων τους.

Ακούστηκαν μέχρι και  διαδόσεις για “προσεγγίσεις” με την Όλγα Μοσχοπούλου και άλλα μέλη της ομάδας Δημητριάδη, όμως αυτά κινούνται σε επίπεδο φημολογίας και μόνο. Ενδεχομένως και σε επίπεδο ευσεβών πόθων. Κατά τα λοιπά, οι άνθρωποι του Παναγιώτη Γκυρίνη (με τον ίδιο να εμφανίζεται εξίσου αισιόδοξος) φαίνονται ευδιάθετοι, κάνουν “πλάκες” (όπως μαζί μου, με την περίπτωση Ναλμπάντη) και κυρίως σχολιάζουν δηκτικά διάφορες “κινήσεις” αντιπάλων τους. Δείχνουν μάλιστα ότι δεν ενοχλήθηκαν καθόλου με την υποψηφιότητα Πανταζόπουλου, θεωρώντας ότι απευθύνεται κυρίως σε εκλογικές δεξαμενές αντίπαλων ψήφων. Απλώς χάρηκαν με την ανακοίνωση του Αργύρη, επειδή “κάνει μεγάλη ζημιά στον Χαλκίδη” όπως έμαθα ότι ισχυρίζονται με νόημα. Κάτι τέτοια επιβεβαιώνουν αυτό που γράφω συνέχεια: Ότι η κατάσταση με τα του οίκου της ΝΔ Αλεξάνδρειας και τις δημοτικές εκλογές, θυμίζει άλλους… οίκους. Και αντιλαμβάνεστε όλοι τι θα συμβεί όταν ο ένας από τους τρεις νεοδημοκράτες υποψήφιους “περάσει” στη δεύτερη Κυριακή, ποιο θα είναι το “πάρτι” που θα του ετοιμάσουν οι υπόλοιποι.

Μπερδεύονται τα πράγματα στην παράταξη Δημητριάδη – ποιος θα είναι ( ; ) ο υποψήφιος;

Και πάμε στο στρατόπεδο του Μιχάλη Χαλκίδη όπου φαίνεται ότι το σενάριο “ο Σάκης είναι μαζί μας” βυθίζεται άπατο. Δεν εννοώ βεβαίως τον Σάκη Ρουβά αλλά τον Σάκη Κούγκα, που μέχρι τώρα η πλευρά Χαλκίδη τον θεωρούσε σίγουρα “δικό” της. Φαίνεται όμως ότι οι εξελίξεις πήραν άλλη τροπή καθώς ο Σάκης Κούγκας εμφανίζεται πλέον ως ένας εκ των αρχιτεκτόνων της υποψηφιότητας του Αργύρη Πανταζόπουλου (που μάλλον τους ενοχλεί σφόδρα), εγκαταλείποντας την πλευρά Χαλκίδη στα “κρύα του λουτρού”. Κι αυτός είναι ο λόγος που ξαφνικά άλλαξαν και οι… εκτιμήσεις.

Αποκλειστικό: Τι απαντάει ο Μιχάλης Χαλκίδης στα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Σάκη Κούγκα στον συνδυασμό του

Από άξιο και ικανό στέλεχος, με μεγάλη επιρροή στον κόσμο, που ήταν ο Σάκης Κούγκας όσο διαρκούσε το φλερτ με την πλευρά Χαλκίδη, τώρα ξαφνικά έγινε “βαρίδιο” που κάνει “ζημιά”. Μου έλεγαν ότι στο περιβάλλον Χαλκίδη λειτουργούν συνήθως με τη λογική του “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια” και εάν συνεχίσουν να λένε τα ίδια για τον Κούγκα μάλλον θα το πιστέψω. Ειδικά εάν στο μέλλον επαναλάβουν τα ίδια και για τον Κώστα Βενιόπουλο, που τελευταία διαδίδουν ότι “θα είναι” μαζί τους. Όσο κρατάει αυτό, “ο Βένιος είναι πρόσωπο κλειδί που θα φέρι ψήφους”. Αναρωτιέμαι όμως “τι θα είναι ο Βένιος” εάν τελικά κι αυτός δεν θα ενταχθεί στο σχήμα Χαλκίδη. Κατά τα λοιπά ο Μιχάλης Χαλκίδης ετοιμάζεται να δώσει κάτι σαν συνέντευξη τύπου στις 15 Οκτωβρίου, που θα είναι και σαν εκδήλωση και θα κάνει ανακοινώσεις που θα είναι και σαν προεκλογική συγκέντρωση. Ακούγεται ότι θα ανακοινώσει και ονόματα υποψηφίων όμως αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί διότι ακόμη το τοπίο είναι ρευστό

Μια που ανέφερα τον Κώστα Βενιόπουλο, να γράψω κάτι και για τον ίδιο σε σχέση με τις προεκλογικές κινήσεις του. Από τη στιγμή που η δημοτική Ομάδα του Φώτη Δημητριάδη έγινε “πρώην” και σταμάτησε να λειτουργεί συλλογικά, ο Βενιόπουλος “ανιχνεύει” τις εξελίξεις και συζητά διάφορα ενδεχόμενα, κινούμενος μεταξύ του να είναι ο ίδιος υποψήφιος μέχρι και να συνεργαστεί με κάποιον από τους υπάρχοντες υποψήφιους που κινούνται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Το γράφω αυτό διότι ο πρώην δήμαρχος Μελίκης και σημερινός δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας παραμένει ανέκαθεν ένα συνεπές στέλεχος πρώτης γραμμής του κόμματός του και ποτέ δεν το διαπραγματεύτηκε για προσωπικό όφελος, σε σύγκριση με κάποιους άλλους που νομίζουν ότι ο κόσμος ξεχνά εύκολα.

Επί πλέον ο Βενιόπουλος δεν το έκρυψε ποτέ ότι στο πλαίσιο του ρεαλιστικού αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος που δείχνει για τον δήμο Αλεξάνδρειας συνολικά, η ευρύτερη περιοχή του Καλλικρατικού (πρώην) δήμου Μελίκης παραμένει συνεχώς στις ιδιαίτερες προτεραιότητές του, δεν προσποιείται περί αυτού και δεν το “ξεπουλάει” για να πετύχει προσωπικές διεκδικήσεις. Σε σύγκριση με κάποιους άλλους θα ξαναγράψω και όποιοι έχουν τη μύγα ας μυγιαστούν. Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να σημειώσω ότι ο Βενιόπουλος είναι σήμερα περιζήτητος, ο ίδιος δεν το επιδιώκει διότι είναι σοβαρός και κρατάει αποστάσεις, όμως τόσο η πλευρά Γκυρίνη όσο και η πλευρά Χαλκίδη αφήνουν να διαρρέει ότι “στο τέλος” θα είναι μαζί τους. Αυτό είναι ένα ζήτημα (διότι θέλω να είμαι δίκαιος) και όσο ο Κώστας το αφήνει να διατηρείται απροσδιόριστο και να αιωρείται στο κενό, θα αρχίσει να λειτουργεί σε βάρος του.

Αντίστοιχα, περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν σύντομα τη θέση τους οι Μοσχοπούλου Όλγα, Διακόπουλος Θωμάς, Βασιλόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Χατζόπουλος Θωμάς, Μαντζώλας Γιώργος και Παράσχου Κίμωνας για να μην αιωρούνται φήμες σε σχέση με τις “επιλογές” τους, καθώς τόσο από την πλευρά του Παναγιώτη Γκυρίνη, όσο και από την πλευρά του Μιχάλη Χαλκίδη, εσχάτως και από την πλευρά του Αργύρη Πανταζόπουλου, τους αναφέρουν ως “δικούς τους” και τους “χρησιμοποιούν” σε πλαίσια προεκλογικού αγώνα, έστω και εν αγνοία τους.

Εννοείται ότι ξεκαθάρισε η κατάσταση με τον Σάκη Κούγκα που φαίνεται ότι στελεχώνει τον συνδυασμό του Αργύρη Πανταζόπουλου, άσχετα εάν δεν το δηλώνει ο ίδιος παρά αφήνει να το επιβεβαιώνει το περιβάλλον του. Πρόκειται όπως καταλάβατε για τα στελέχη της “άστεγης” πλέον και “διαλυμένης” εξ όσων δείχνει (πρώην) δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη. Το ίδιο θεωρώ ότι πρέπει να κάνει και ο Φώτης Δημητριάδης, που ευθέως κανείς υποψήφιος δήμαρχος δεν τολμά να αναφέρει ότι είναι “δικός του”, έχω όμως την άποψη ότι στον Φώτη δεν ταιριάζει ο ρόλος του… Βούδα και ούτε μας έχει συνηθίσει σε καταστάσεις πολιτικής αφωνίας. Θα ήταν βεβαίως ιδιαίτερα τιμητικό να έχω μια δήλωσή του, μαθαίνω όμως ότι μιλάει υποτιμητικά για το επίπεδό μου κι αυτό με καθιστά άτολμο να του απευθυνθώ ευθέως. Κρίμα…

Άφησα για το τέλος την περίπτωση του Αργύρη Πανταζόπουλου ο οποίος μέσω μιας δήλωσης 654 λέξεων ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Μεγάλη σε έκταση δήλωση σε μια εποχή που ο κόσμος ζητά το αντίθετο γι αυτό και ως “τακτική” δεν συνηθίζεται από τους πολιτικούς. Νομίζω ότι αυτό του το είπαν (ήδη) και άλλοι. Αντιλαμβάνομαι  όμως ότι για πρώτη φορά είχε πολλά να τονίσει οπότε τον δικαιολογούμε με την ελπίδα ότι προσεχώς θα είναι πιο “σύντομος”. Ελπίζω επίσης ότι θα αποφασίσει τον τρόπο που θα γράφει το όνομά του. Διότι τώρα, ενώ έγραφε “με λένε Αργύρη” από κάτω υπέγραφε ως Αργύριος, ενδεικτικό του ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα απευθύνεται ως ένας από εμάς ή ως… δικηγόρος. Δεν θέλω γκρίνιες για όσα γράφω διότι εδώ προσέχουμε λεπτομέρειες και μπορούμε να καταγράφουμε εσωστρέφειες.

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του – αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση

Σε σχέση με την ουσία της υπόθεσης, νομίζω ότι η “υπεραισιοδοξία” της κίνησης Πανταζόπουλου που την οδήγησε στο να βγάλει στο μανταλάκι ονόματα στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα την υποστηρίξουν, έκαψε το ενδεχόμενο αυτό, ήδη από το ξεκίνημά του. Πέρα από αυτό έσω να παρατηρήσω ότι διαφαίνεται μια τάση διεκδίκησης τοπικιστικών χαρακτηριστικών εκ μέρους της υποψηφιότητας Πανατζόπουλου, δεν ξέρω όμως εάν η πόλη της Αλεξάνδρειας διαθέτει συνειδητοποιημένους αστούς που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του “δικού” τους έναντι των υπολοίπων “χωρικών” που διεκδικούν την ψήφο τους.

Θα τα δούμε και θα τα αναλύσουμε όλα αυτά και στη συνέχεια. Για την ώρα θα κλείσω με μια επισήμανση/ κάλεσμα και πρόκληση προς όλους τους υποψήφιους. Ακούγονται διάφορα ότι προκειμένου να πετύχουν συμμαχίες που θα τους οδηγήσουν σε εκλογική νίκη, κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με υποστηρικτές και “παράγοντες”. Υποσχόμενοι συμφωνίες για “μοίρασμα” της δημοτικής θητείας, σε δύο χρόνια ο ένας και δύο χρόνια ο άλλος. Με άλλα λόγια κάποιοι θέλουν να κάνουν τις δημοτικές εκλογές σαν το… TRAFFIC όπου πας για μια μπύρα και σου προκύπτουν δύο.

Κι αν στο TRAFFIC μας αρέσει αυτό που γίνεται, στα δημοτικά δεν μας αρέσει καθόλου. Ζητώ λοιπόν τους υποψήφιους δημάρχους Αλεξάνδρειας, στις επόμενες δηλώσεις που θα κάνουν, να διευκρινίσουν και να δεσμευτούν δημοσίως ότι εάν εκλεγούν θα είναι δήμαρχοι πλήρους θητείας και σε όλη τη διάρκειά της, πρώτα ο Θεός πάντα. Πολλά ακούγονται και καλό είναι να δίνονται απαντήσεις. Διαφορετικά…

Με λένε Αλεξανδρινό και θα είμαι πάλι μαζί σας πολύ σύντομα.

2 Comments

  • Ακουσα παρέα νεοδημοκρατών να σχολιάζει τα όσα γράφεις για το κόμμα τους. Συμφωνούσαν για τη χούντα που παρουσιάζεις και αναρωτιωντσν ποιος να είσαι. Σε συνδέουν με την παλιά εφημερίδα του Τάσου Τσιάρτα να έχεις υπόψη σου. Να τους προσέχεις φίλε. Ατιμη φάρα οι δεξιοί, ειδικά οι γιδιωτες

  • Αφού φαίνεται ότι είσαι τόσο καλά ενημερωμένος γιατί δεν μας γράφεις και για την στάση του Βουλευτή της ΝΔ Κυρίου Βεσυρόπουλου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *