ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αργ. Πανταζόπουλος στο “Αλεξάνδρεια Γιδάς”: Με τιμά η στήριξη του Σάκη Κούγκα – απαραίτητη η συμμετοχή του στον συνδυασμό

Αργ. Πανταζόπουλος στο “Αλεξάνδρεια Γιδάς”: Με τιμά η στήριξη του Σάκη Κούγκα – απαραίτητη η συμμετοχή του στον συνδυασμό

Κυριαρχεί στις πολιτικές συζητήσεις περί των εκλογικών δημοτικών  θεμάτων της Αλεξάνδρειας, τα όσα ανέφερε ο Σάκης Κούγκας στην έκτακτη και αποκλειστική συνομιλία που είχε με το alexandreia-gidas.gr στη διάρκεια της οποίας επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου για τον δήμο Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ).

Ζητήσαμε από τον Αργύρη Πανταζόπουλο να σχολιάσει τη δήλωση του Σάκη Κούγκα και ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας τόνισε στο alexandreia-gidas.gr ότι πρόκειται για μια απόφαση στήριξης που τον τιμά ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στον συνδυασμό που καταρτίζει απάντησε “ασφαλώς” υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι αυτό είναι “απαραίτητο” αλλά αλλά και με νόημα ότι αυτό θα είναι και “καθοριστικό” για την έκβαση του εκλογικού αγώνα. Αναλυτικά η δήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου στην ιστοσελίδα μας, έχει ως εξής:

“Ο Σάκης Κούγκας είναι ένα άξιο και ικανό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκηση και καθοριστική απήχηση στον κόσμο, όπως έχει αποδειχθεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι σήμερα. Με τιμά η επιλογή του να στηρίξει την προσωπική απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ως επικεφαλής του συνδυασμού δηλώνω ότι προχωράμε όλοι μαζί σε όλο τον δήμο Αλεξάνδρειας ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς για να βγει ο δήμος Αλεξάνδρειας από το σημερινό τέλμα και να πάει επιτέλους μπροστά. Είμαστε ακόμα στην αρχή, συνεχίζουμε δυνατά και αποφασιστικά”.

Ενώ στο ερώτημα που του θέσαμε για το εάν θα τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο, απάντησε: “Ασφαλώς η συμμετοχή του Σάκη Κούγκα είναι απαραίτητη”.

Μείνετε συντονισμένοι στο alexandreia-gidas.gr καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και εδώ τις μαθαίνετε πρώτοι.

5 Comments

  • ρε σεις πολύ δούλεμα απο τωρα ….δεν κανει νιαου νιαου ο κροκοδειλος στα κεραμιδιά .
    Αργύρη οχι ετσι παλικάρι μου οχι ετσι ….!!!!

  • Τι να πει & αυτός ο άνθρωπος; Τον κατακρεουργήσατε με τις υποσχέσεις σας!

  • otan to palio sinanta to neo

  • Συνεχιστε παπαγαλακια του χαλκιδη ….μπεεεεεε

  • Φίλε Αργύρη, αν ξεκινάς έτσι κρίμα. Πες και σε μας τί έκανε για την καημένη αυτή πόλη ο άξιος και ικανός μελλοντικός συνεργάτης σου? Ποια ήταν ακριβώς η προσφορά του στους κατοίκους της?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *