ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας περιορίσει και να στενέψει τα όρια των κινήσεών σας, τότε κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό. Η ημέρα είναι γεμάτη σημαντικά γεγονότα… Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΚΡΙΟΣ
Η τύχη δεν θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν πάνε όπως επιθυμούσατε και αυτό πρέπει σήμερα να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να δείτε πώς θα κινηθείτε από εδώ και στο εξής. Είναι σημαντικό να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα συνεχιστεί η «αιμορραγία» στα οικονομικά σας. Επίσης, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις και καβγάδες με τον αγαπημένο σας. Συζητήστε ήρεμα εάν κάτι σας ενοχλεί. Σε περίπτωση που είστε ελεύθερη, θα δεχθείτε κάποια πρόταση από έναν φίλο σας για έξοδο, κι εκεί σίγουρα θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τη στιγμή που τα επαγγελματικά σας προχωρούν ομαλά, από σήμερα θα μπείτε στη διαδικασία να οργανώστε λίγο καλύτερα τον προσωπικό σας χώρο, ειδικά στο γραφείο. Θα μπορέσετε έτσι να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούσαν οι εκκρεμότητές σας και να ηρεμήσετε. Τα οικονομικά σας σάς έχουν ταλαιπωρήσει. Ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Η καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας είναι να σταματήσετε για λίγο να ασχολείστε με τη δουλειά σας και να βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και περάστε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περάσατε μία γεμάτη εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχετε πολλά σχέδια και σίγουρα θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να τα φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Όμως, είναι σημαντικό να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας. Προσπαθήστε να τους δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας και αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και τις εντάσεις. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες αγορές που θέλατε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πετύχατε πολλές και σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Αλλαγές που θα σας αποφέρουν κέρδος στο άμεσο μέλλον. Να είστε προσεκτική με τα έξοδά σας, εάν θέλετε να σταθεροποιήστε την θετική πορεία που έχουν τα οικονομικά σας. Στην προσωπική σας ζωή φαίνεται ότι καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσετε να είστε ο εαυτός σας. Στη σχέση σας είναι σημαντικό να μην πάτε ενάντια στα θέλω σας και σας προτιμήσεις σας, μόνο και μόνο για να μην τσακωθείτε με το σύντροφό σας. Υποστηρίξτε τη γνώμη σας χωρίς να φοβάστε για σας συνέπειες. Εκφράστε όσα νιώθετε και μην τα κρατάτε μέσα σας, γιατί μετά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

ΛΕΩΝ
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες και θα ήταν σοφό να μην αναλάβετε και άλλες αυτή την περίοδο. Φροντίστε να καθιερωθείτε στη θέση που έχετε σήμερα και στο μέλλον διεκδικήστε κάτι περισσότερο. Η σημερινή ημέρα θα είναι πιο ήρεμη όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά. Μάλιστα θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στην εμφάνισή σας, αλλά και στη διασκέδαση. Θα δεχθείτε μια πρόσκληση για μια έξοδο ή μια εκδήλωση που θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Θα θέλετε να βάλετε τα δυνατά σας για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Για λίγο θα μπορέσετε να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Η προσπάθειά σας δεν θα πάει χαμένη, αφού θα δείτε όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σας. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια που κάνετε για να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ασχοληθείτε με πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Αυτό σίγουρα θα σας αγχώσει και θα σας κουράσει και δεν θα μπορέσετε να αποδώστε τα μέγιστα σε κάθε project. Δώστε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά και μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων σας. Μην πανικοβάλλεστε και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, για αυτό φροντίστε να αποφύγετε τις περιττές αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για την προσωπική σας ζωή, οι πλανήτες σας ευνοούν για να διορθώσετε προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ
Θα μάθετε κάποια απροσδόκητα νέα που έχουν σχέση με την δουλειά και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Σκεφτείτε σοβαρά τις επόμενες κινήσεις σας και θα βρείτε γρήγορα λύση στο πρόβλημα σας. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχόλησε μέσα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει πλέον στο προσκήνιο και αυτό σας ευχαριστεί πολύ. Το βράδυ θα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν είστε σε σχέση τότε θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεστε ευχαριστημένη από τις σημερινές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καθώς δεν είναι αυξημένες, γεγονός που σας χαροποιεί. Στην άμεση ολοκλήρωση ωστόσο των όσων είχατε να κάνετε βοήθησαν οι συνεργάτες σας, για τους οποίους είστε ευγνώμων. Οι υποχρεώσεις που θα κληθείτε να ταχτοποιήσετε το επόμενο διάστημα είναι πολλές, για αυτό φροντίστε να κάνετε οικονομία. Στην προσωπική σας ζωή, να είστε προσεκτική με τη συμπεριφορά σας και ειδικά με τα λόγια που χρησιμοποιείτε, για να μην πληγώστε κάποιον άθελα σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις πάνω σε ευαίσθητα θέματα, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας. Η συσσωρευμένη κούραση δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και σκεφτείτε με καθαρό μυαλό τις επόμενες κινήσεις σας. Το επόμενο διάστημα τα άστρα ευνοούν τις συζητήσεις για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Να είστε προετοιμασμένη. Όσο για την προσωπική σας ζωή, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις στη σχέση σας, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει καλή επικοινωνία και να παρεξηγείτε ο ένας όσα λέει ο άλλος. Δείξτε υπομονή και κατανόηση για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Αν είστε ελεύθερη, θα πρέπει να σταματήσετε να ανησυχείτε για όλες τις ανασφάλειές σας. Περάστε λίγο χρόνο μόνη σας, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν σημαντικά θέματα που σας έχουν απασχολήσει στη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας δεν φαίνονται και τόσο πρόθυμοι να βοηθήσουν. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και δείξτε τους ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Τα οικονομικά σας είναι σε μια περίεργη κατάσταση και για αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνετε άσκοπες αγορές και να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, εκεί να δείτε αλλαγές. Εάν είστε single μην χάσετε την ευκαιρία να βγείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σας έχουν πάρει μία πολύ θετική τροπή (σαφώς υπάρχουν και οι αρνητικές πλευρές τους). Βλέπετε το ένα μετά το άλλο τα σχέδιά σας να υλοποιούνται, γεγονός που σας έχει ενθουσιάσει. Παραμείνετε προσγειωμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή στα οικονομικά σας, αφού δεν είναι ακόμα στο σημείο που θα θέλατε. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό θα το αντιληφθεί και ο αγαπημένος σας. Θα μπορέσετε να του δείξετε όλη την αγάπη και το θαυμασμό σας και θα έρθετε πιο κοντά. Ακόμα και κάποιες διαφωνίες που μπορεί να είχατε τώρα θα λυθούν με τον πιο άμεσο τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αφήστε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δικαιούστε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, ειδικά τώρα που τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από όσο περιμένατε. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία μικρή εξόρμηση με φίλους σε ένα κοντινό μέρος. Θα είστε πολύ επικοινωνιακή και η ενεργητικότητά σας θα είναι στα ύψη. Αυτή η ξαφνική αλλαγή θα κάνει πολύ θετική εντύπωση στους γύρω σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες που θα μπορέσουν να εξελιχθούν σε κάτι πολύ σημαντικό στο μέλλον. Μην φοβηθείτε να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και να εκφράσετε τις απόψεις σας από νωρίς. Άλλωστε οι άλλοι σας εκτιμούν γι’ αυτό που είστε πραγματικά. Όσο για τα οικονομικά σας, φαίνεται ότι έχετε βάλει σε σειρά κάποιες υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούσαν.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *