ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Τρία σπασμένα αυτοκίνητα σε καραμπόλα έξω από την Βέροια (φώτο)

Τρία σπασμένα αυτοκίνητα σε καραμπόλα έξω από την Βέροια (φώτο)

Μια γυναίκα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στον κόμβο της Βέροιας, με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν ΙΧ που ερχόταν από Βέροια, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για Θεσσαλονίκη, κλείνοντας το δρόμο ενός Ι.Χ. που οδηγούσε μια γυναίκα και κινούνταν από Βεργίνα προς Βέροια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και σχεδόν μετωπική, που και τα δυο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ η γυναίκα οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα τρίτο ΙΧ που βρισκόταν στον κόμβο, από Κοζάνη προς Βέροια, που ενώ περίμενε στο STOP για να στρίψει προς Βέροια, τα οχήματα έπειτα από τη σύγκρουση έπεσαν επάνω του, με αποτέλεσμα να υποστεί και αυτό πιο ελαφριές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την έρευνα των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το Τροχαίο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την τραυματία στο Νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *