ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο χτες στην Ημαθία: Δύο άνθρωποι στο Νοσοκομείο από την σύγκρουση (φώτο)

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο χτες στην Ημαθία: Δύο άνθρωποι στο Νοσοκομείο από την σύγκρουση (φώτο)

Σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου στον δρόμο ανάμεσα στην Πατρίδα Ημαθίας και τη Βέροια.

Το τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 7:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Veriotis.gr, δυο ΙΧ που κινούνταν στην οδό σε αντίθετα ρεύματα, το ένα προς Πατρίδα και το άλλο προς Βέροια, για άγνωστους λόγους συγκρούστηκαν σχεδόν μετωπικά.

Στα οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί τους, δυο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Βέροιας, έχοντας τις αισθήσεις τους αλλά εμφανώς καταβεβλημένοι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, όπου και ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ο δρόμος έκλεισε για λίγα λεπτά, ώσπου να απομακρυνθούν οι τραυματίες και κάποια μεγάλα κομμάτια από συντρίμμια από το οδόστρωμα.

Δείτε εικόνες:

 

 

2 Comments

  • Μην πινεις οταν ειναι να οδηγησεις, μην τρεχεις παραπανω απο το επιτρεπτομενο οριο, μην διαννοηθεις να κοιταξεις κατω στην κονσολα του αυτοκινητου σου ποιος η ποια σου τηλεφωνει η σου εστειλε μηνυμα, μην κανεις χρηση messenger και βιντεοκληση οταν εισαι εν κινηση! Το 70% των κατοικων κανουν χρση κινητου τηλεφωνου εν κινηση. Το παρατηρουμε πολλοι ακομα κι οταν εχουν μικρα παιδια στο αμαξι. Απενεργοποιηστε το wifi πριν γινει το κακο!

  • Το κακο εγινε 50μεετρα απο το σπιτι μου. Ο δρομος ειναι σε ασχημη κατασταση(βεβαια για να μην αδικουμε τους υπυθυνους προχθες εκαναν διαγραμμιση) εδω γελαμε. Καθε μερα τα αυτοκινητα τρεχουν διοτι δεν υπαρχει καμμια φυλαξη τα χορτα εκατερωθεν πνιγουν τον δρομο και μαλιστα σε αυτον τον δρομο περπαταει καθημερινα πολυς κοσμος. Ευτυχως δεν θρηνησαμε και καποιον πεζο.καλο βραδυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *