ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Τα πάνε-έλα στα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων και αφορμές για σχόλια λόγω… Παπαντωνίου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Τα πάνε-έλα στα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων και αφορμές για σχόλια λόγω… Παπαντωνίου

Θα ξεκινήσω με μια προσωπική διαπίστωση. Έχω την άποψη πως τα όσα συμβαίνουν στην κεντρική επικαιρότητα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα επαναλαμβανόμενα της τοπικής επικαιρότητας. Εννοώ τα προεκλογικά και κυρίως αυτά του δήμου Αλεξάνδρειας που συνήθως απασχολούν τη στήλη. Σε σχέση με την κεντρική επικαιρότητα, τα τοπικά της εποχής μάλλον έχουν άνοστη γεύση και ως επί το πλείστον έχουν επίκεντρο το “μπέρδεμα” με τους υποψήφιους δήμαρχους, κυρίως στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Μια διαπίστωση που δεν τη συναντάμε μόνο σε σχέση με τον δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και αλλού. Δείτε για παράδειγμα τι συμβαίνει στο δήμο Βέροιας. Η υποψήφια που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατίας (με επίσημο χρίσμα), η Γεωργία Μπατσαρά, δεν έχει την υποστήριξη ορισμένων τοπικών στελεχών του κόμματος, ενώ στο δήμο Νάουσας παρατηρείται μια κατάσταση ανάλογη με αυτή στο δήμο Αλεξάνδρειας όπου ο νυν δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης (γαλάζιας απόκλισης) αμφισβητείται επίσης από τοπικά στελέχη και ήδη εκδηλώθηκαν τουλάχιστον δύο ακόμη προθέσεις υποψηφίων δημάρχων απο τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Όχι ότι στο ΚΙΝΑΛ είναι καλύτερα τα πράγματα, όμως εδώ δείχνουν πολύ περισσότερο ελεγχόμενα από τα κομματικά όργανα και δεν εκδηλώνονται αμφισβητήσεις υποψηφίων, στο βαθμό που τις συναντάμε στη Νέα Δημοκρατία. Περισσότερο ελεγχόμενη δείχνει η κατάσταση στον Δήμο Αλεξάνδρειας όπου η στήριξη στην υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη, μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός.

Σε σχέση πάντα με το ΚΙΝΑΛ, στο δήμο Βέροιας εξακολουθεί να διαφαίνεται μια ανεπαίσθητη τάση εσωκομματικής αμφισβήτησης του τωρινού δήμαρχου Κώστα Βοργιαζίδη (κυρίως από μεμονωμένα «στελέχη» χαμηλών κατηγοριών, που έγιναν ντεμέκ «φίρμες» χάρη στο ΠΑΣΟΚ αλλά κι ελέγχονται για τις κατά καιρούς ΟΦΑ (*) διαθέσεις τους) ενώ στο δήμο Νάουσας δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει ο πρώην δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, που είδε την Ίλια Ιωσηφίδου να σπριντάρει και να ανακοινώνει πρώτη την υποψηφιότητά της, αλλά και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Κώστα Ασλάνογλου, να σπεύδει προς υποστήριξή της.

Να σημειώσω ότι ο Τάσος Καραμπατζός δεν έκρυψε (έως τώρα) την επιθυμία του να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, δεν πήγε στην εκδήλωση της Ίλιας Ιωσηφίδου και μαθαίνω ότι συνεχίζει να «ζυγίζει» τα δεδομένα προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του.

ΤΟ «ΚΛΙΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Τα γράφω αυτά για να μη νομίζεται ότι τέτοια γίνονται μόνο στο Γιδά. Τα γράφω όμως για να κάνετε και τις συγκρίσεις διότι θα δείτε σύντομα πως όσο περνάει ο καιρός, εδώ θα ηρεμεί το κλίμα και στους άλλους δήμους θα φουντώνει. Ήδη στην Αλεξάνδρεια άρχισαν να διαφαίνονται σημάδια ανάκαμψης του Παναγιώτη Γκυρίνη τόσο σε επίπεδο Νέας Δημοκρατίας όσο και σε σχέση με τις συμμαχίες που εξασφαλίζει από άλλους χώρους.

Ο Κώστας Ναλμπάντης «χτίζει» σταδιακά και προσεκτικά, κινήσεις υπεροχής στον χώρο του ΚΙΝΑΛ, της κεντροαριστεράς και ευρύτερα.

Αποδεκτή η παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη από τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Η υποψηφιότητα του Μιχάλη Χαλκίδη κινείται σε κλίμα που θυμίζει τη φράση που χρησιμοποίησε ο Διονύσιος ο Φωκαεύς για να περιγράψει την κατάσταση (τα “πράγματα’) στο στρατόπεδο των Ιώνων λίγο πριν την έναρξη της ναυμαχίας της Λάδης και μπορείτε να τη διαβάσετε στο περίφημο δοκίμιο «Περί Ύψους» του Διονυσίου Λογγίνου (παρ. 22.1).

Ενώ η υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου δείχνει σημάδια «ενηλικίωσης» κυρίως στο χώρο της τοπικής παραδοσιακής Νέας Δημοκρατίας. Άγνωστες για την ώρα οι προθέσεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας από επιλογή υμών και ημών όμως, για να είμαστε εξηγημένοι…

ΤΟ «ΞΑΦΝΙΚΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τα παραπάνω ως προλογικές σημειώσεις.

Θα κεντράρω όμως στο σημερινό σημείωμα όχι με κάτι τοπικό αλλά με την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου. Μια υπόθεση που μας προέκυψε «αιφνιδιαστικά» (αν και γνωστή) και εξ αιτίας της πάψαμε «ξαφνικά» να ασχολούμαστε με τις κόντρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση Τσίπρα λόγω της διαμάχης Κοτζιά- Καμμένου.

Σε κατάσταση σοκ ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του στον Κορυδαλλό – το σκεπτικό της απόφασης

Πολλοί θεωρούν ότι η υπόθεση Παπαντωνίου είναι αφορμή για να επαναφέρει το Μαξίμου στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, την ενοχοποίηση του λεγόμενου παλαιού συστήματος εξουσίας τόσο με πίεση προς το ΚΙΝΑΛ, όσο και προς τη Νέα Δημοκρατία. Μπορεί να το κάνει;

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Κατά τη γνώμη μου, η δημοκρατική παράταξη και το ΚΙΝΑΛ ελάχιστα έχουν να «χρεωθούν» και ειδικά το ΠΑΣΟΚ που έχει κάνει την αυτοκριτική του, όσο κανένας άλλος πολιτικός φορέας της χώρας και κυρίως έχει υποστεί σοβαρά τις συνέπειες. Να μη μας διαφεύγει πως είναι και το μόνο πολιτικό κόμμα που έχει κάνει πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση σε σχέση με το παρελθόν κι επιπλέον ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι από το 2007 εκτός Κινήματος. Συνεπώς, η οποία προσπάθεια «χρέωσης» οτιδήποτε σχετικού, προς αυτή την πλευρά, θα είναι πέταγμα λάσπης σε ανεμιστήρα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η Νέα Δημοκρατία να δούμε τι έχει να μας πει καθώς η δίωξη Παπαντωνίου έγινε μετά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ, που η κυβέρνηση της Δεξιάς έκρυβε στα συρτάρια της και στην εποχή της, όποια κατηγορία επί του ζητήματος, την απέδιδε σε «σκευωρίες». Θυμήθηκα όμως και κάτι ακόμη εξαιτίας της επικαιρότητας με την υπόθεση Παπαντωνίου.

Θυμήθηκα τον γιο του Γιάννου Παπαντωνίου, τον Νικήτα Παπαντωνίου ο οποίος τυγχάνει «απόφοιτος» της Ακαδημίας Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και όπως δημοσιεύθηκε κατά το παρελθόν, αποδέχθηκε πολιτικές αρχές και ιδεολογία και εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία «στοχεύοντας» να πολιτευτεί ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νομό Μαγνησίας. Γιατί στη Μαγνησία; Επειδή η Μαγνησία είναι τόπος καταγωγής της μητέρας του (αυτή που προφυλακίσθηκε μαζί με τον πατέρα του, δεν είναι η μητέρα του αλλά η δεύτερη γυναίκα του Γιάννου που αρχικά ήταν η γραμματέας του) κι εδώ αξίζει να σας ενημερώσω (ή να υπενθυμίσω) για μια «μικρή» λεπτομέρεια.

Ο Νικήτας Παπαντωνίου, κάπου στην ηλικία των 35 ετών, αποφάσισε πως έπρεπε να «τροποποιήσει» το επίθετό του. Προφανώς, το στέλεχος της Ακαδημίας Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, να σκέφτηκε ότι εάν εμφανίζονταν μόνο ως «Παπαντωνίου», ενδεχομένως θα «χρεώνονταν» με τον «βίο» και την «πολιτεία» του πατέρα του (ίσως είχε προβλέψει και τα μελλούμενα), γιαυτό «τροποποίησε» το επίθετό του, προσθέτοντας κι αυτό της μητέρας του. Κι έτσι εμφανίστηκε στη Μαγνησία «πολιτευόμενος» ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα… Νικήτας Καρτάλης- Παπαντωνίου. Δεν ξέρω τι τύχη θα έχει ο 39χρονος (ήδη) Νικήτας Καρτάλης- Παπαντωνίου μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με την προφυλάκιση του πατέρα του, φαντάζομαι όμως ότι η όλη μεθόδευση «παράλλαξης» της επώνυμης ταυτότητάς του, έγινε και με τη σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων της Ακαδημίας Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Που όπως φαίνεται, εκεί στην Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κάνουν εξαιρετική δουλειά διότι «συμφοιτητής» του Νικήτα Καρτάλη- Παπαντωνίου και εξίσου αξιολογούμενος για να πολιτευτεί στον τόπο του, ήταν και ο  στρατηγός-επίτιμος διευθυντής Οικονομικού ΓΕΣ, κ. Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, καταγόμενος από τον Αρχάγγελο Νάουσας. Ο οποίος είναι γνωστός και ως σύζυγος της Κατερίνας Παπακώστα, της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και προέδρου του πολιτικού φορέα «Νέα Ελληνική Ορμή». Ο Θεόδωρος Σιδηρόπουλος εμφανίστηκε στην Ημαθία (όπως και ο «συμφοιτητής» του κ. Νικήτας Καρτάλης- Παπαντωνίου στη Μαγνησία) μοιράζοντας κάρτες και δηλώνοντας πρόθυμος να συμβάλει στην κομματική ανακατανομή και στην τοπική ανάπτυξη, ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή όμως, η σύζυγός του, η Κατερίνα Παπακώστα, επέμενε να διαφωνεί με την κομματική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και τελικά διαγράφηκε από το κόμμα. Ίδρυσε μάλιστα και πολιτικό φορέα τη «Νέα Ελληνική Ορμή» και άρχισε να έχει συναντήσεις ανά την Ελλάδα έως ότου κατέληξε να τα «βρει» με τον Αλέξη Τσίπρα και να ενταχθεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ως υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Είχε μάλιστα και συναντήσεις με περιφερειακά στελέχη, ως επικεφαλής της «Νέας Ελληνικής Ορμής» ανά την Ελλάδα ακόμη και στην Ημαθία. Ενδεικτικά αναφέρω μια σχτικά πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Μηνά (συνεπές και σοβαρό στέλεχος της ΝΔ Ημαθίας) με τον οποίο συζήτησε (ο γιατρός είναι γνωστός για την ευγένειά του) και τελικά μάλλον «έφαγε πόρτα» (τα κάνει αυτά ο γιατρός). Βρήκε όμως «ανοιχτή» πόρτα, λίγο πιο μετά, σε ένα άλλο στέλεχος της αποκαλούμενης «βεροιώτικης» κοινωνίας, τον έγκριτο και διακεκριμένο δικηγόρο και υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας, κ. Αντώνη Μαρκούλη, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα και αποφάσισε να τον στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο, στο πλαίσιο «ομόφωνης απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Ελληνικής Ορμής» (sic).

Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ Η «ΑΦΩΝΙΑ» ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

Επειδή όμως «ακούστηκε» ότι ο Αντώνης Μαρκούλης θα είναι και ο «εκλεκτός» υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας κι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, υποθέτω ότι όσο περνάει ο καιρός, ΣΥΡΙΖΑ και Κατερίνα Παπακώστα βρίσκουν συνεχώς «κοινούς τόπους» πολιτικής ταύτισης και μάλλον θα φθάσουν να συμπλέουν και πολιτικά. Τα γράφω αυτά σχεδόν  «συμπάσχοντας» μαζί σας σύντροφε Τάσο Κωστόπουλε (γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας) όμως αυτά έχει η πολιτική.

Tα μέλη που εκλέχθηκαν στη ΝΟΔΕ Ημαθίας (αναλυτικά αποτελέσματα)

Στο μεταξύ ο κ. Θεόδωρος Σιδηρόπουλος (εξ Αρχαγγέλου Ημαθίας) υποθέτω ότι παραμένει (;) «αξιολογημένο στέλεχος» της Νέας Δημοκρατίας διότι δεν έχουμε ακούσει τίποτε περί «παραιτήσεως» ή περί «διαγραφής». Εάν συμβαίνει αυτό μάλλον μοιάζει με άκρως  σουρεάλ κατάσταση του τύπου «από εδώ η γυναίκα μου, από εκεί το πολιτικό αίσθημα μου». Εάν συμβαίνει κάτι αντίθετο θα μπορούσε να μας ενημερώσει σχετικά, η κατά τα άλλα «λαλίστατη» ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας. Υποθέτω όμως ότι και αυτοί, οι ΝΟΔΕήτες και οι ΝΟΔΕήτησες της Ημαθίας «πνίγονται» με τη διαχείριση των υποψηφίων δημάρχων τους γι’ αυτό και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με «επουσιώδη».

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΡΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ…

Ευτυχώς που η διαφαινόμενη κομματική γραμμή μάλλον τους «λύνει» τα χέρια διότι τελικά «χρίσμα» θα δοθεί μόνο στη Γεωργία Μπατσαρά, ως υποψηφίας δημάρχου Βέροιας και στους άλλους δύο δήμους (Αλεξάνδρεια, Νάουσα) θα ισχύσει η πρόσφατη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη Θεσσαλονίκη. Αναφέρομαι στα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του, στη συμπρωτεύουσα, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της, του Άη Δημήτρη: «Υπάρχει μια πανσπερμία υποψηφίων.

Η ΝΟΔΕ Ημαθίας για τη συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές του κόμματος στις 13 Μαΐου

Η πόλη θα αποφασίσει γι’ αυτά» δήλωσε και κάπως έτσι υπενθύμισε παλιότερη δήλωσή του ότι «ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα».

… ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Θα μου πείτε τώρα, ποιος ο λόγος να δοθεί χρίσμα στη Βέροια και όχι στην Αλεξάνδρεια. Στη Βέροια σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν στην πιάτσα, εμφανίστηκαν ορισμένα κορυφαία κομματικά στελέχη μεταξύ αυτών και πρόσωπο που φιλοδοξεί να συμμετέχει στο κομματικό βουλευτικό ψηφοδέλτιο, να υποστηρίζουν υποψήφιο δήμαρχο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτός είναι ο λόγος που όμως μαθαίνω, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Επιτροπής Βέροιας της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν με κάθε τρόπο, να υπάρξει κομματική στήριξη υποψήφιου δημάρχου στη Βέροια προκειμένου να τεθούν προ των ευθυνών τους, οι φημολογούμενες «αποστασίες» και να παραιτηθούν των κομματικών ιδιοτήτων τους εάν συνεχίσουν να υποστηρίζουν το αντίθετο.

Τη Δευτέρα στο δημαρχείο συγκροτείται το Συντονιστικού Όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αλεξάνδρειας 

Στον δήμο Αλεξάνδρειας δεν συμβαίνει το ίδιο αλλά το αντίθετο. Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι (ενδεχομένως να γίνουν και τέσσερις) που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και θα ήταν καταστροφικό να δοθεί χρίσμα σε έναν από αυτούς. Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι νεοδημοκράτης για να το καταλάβεις και μάλλον προσεύχεσαι να συμβεί εάν είσαι με την πλευρά υποψηφίου από διαφορετικό πολιτικό χώρο.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που όπως έχω γράψει εδώ και καιρό, δεν θα δοθεί χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία σε κανένα υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας και «οι δημότες θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα» όπως δήλωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για μια απόφαση που ευνοεί όλους τους νεοδημοκρατικής προελεύσεως υποψήφιους δημάρχους της Αλεξάνδρειας, διότι όλοι έχουν το «κάτι τις» ως στήριγμα από άλλους πολιτικούς χώρους.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη με τα δημοτικά της Αλεξάνδρειας, ούτε βγήκε κάποια είδηση που να αξίζει τον κόπο, από την κίνηση των υποψηφίων. Μείνετε συντονισμένοι στο alexandreia-gidas.gr καθώς εμείς συνεχίζουμε να… zoomάρουμε στα γεγονότα κι αυτό το… zoom είναι που κάνει τη διαφορά, να το έχετε υπόψη. Και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα καθώς ήδη κάτι καινούργιο πήρε μπρος και άρχισε να κάνει… zoomzoom !!!

Αλεξανδρινός

———–
(*) ΟΦΑ, είναι αρχικά «προσωπικής ιδεολογίας»  που προσδιορίζεται ως Όπου Φυσάει ο Άνεμος

4 Comments

  • Πάλι με χρησμούς στέλνεις τα μηνύματα, γέροντα…

  • Γιατί ο Τάσος Κωστόπουλος σε ποιό κόμμα ήταν την προηγούμενη τετραετία;;;
    Μη συμπάσχεις μαζί του, γιατί γιατί αυτός ήταν πριν ΝΔ, πιο πριν ΠΑΣΟΚ, πιο πριν……, και πάει λέγοντας!!!

  • Εύχεσαι και προσεύχεσαι συγχρόνως να μη δοθεί χρίσμα!!!
    Δυό φορές το έγραψες.
    Τελικά βα το ξέρεις , θα δοθεί το χρίσμα!!!
    Και δεν θα γίνει τίποτα από αυτά που γράφεις!!!
    Και κάτι ακόμα.. Ότι και να γίνει το ΚΙΝΑΛ σου, δεν γίνεται ΠΑΣΟΚ.
    Και επιτέλους μια φορά ο επόμενος Δήμαρχος(όποιος και αν είναι), ας είναι για πρώτη φορά Κυβερνητικός!! Ας μην κοιτάμε το κόμμα, ας κοιτάμε την ΠΟΛΗ!!!
    Στον δήμο Αλεξάνδρειας δεν συμβαίνει το ίδιο αλλά το αντίθετο. Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι (ενδεχομένως να γίνουν και τέσσερις) που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και θα ήταν καταστροφικό να δοθεί χρίσμα σε έναν από αυτούς. Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι νεοδημοκράτης για να το καταλάβεις και μάλλον προσεύχεσαι να συμβεί εάν είσαι με την πλευρά υποψηφίου από διαφορετικό πολιτικό χώρο.

  • Ρε την Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών της Νου δούλας…
    Στελεχάρες που βγάζει έτοιμες για να μας κυβερνήσουν….
    Ξέχασες όμως και τον γιδιώτη πολύγλωσσο, τον κολλητό του Κούλη…
    Κι αυτός ακαδημαϊκός απόφοιτος είναι, άσχετα που μας “τελειώσε” πρώτος απο όλους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *