ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Με Ναλμπάντη για την κεντροαριστερά και την Β΄Κυριακή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ: Με Ναλμπάντη για την κεντροαριστερά και την Β΄Κυριακή

Εδώ στο alexandreia-gidas.gr ζούμε σε ρυθμούς… zoomerang.gr

Τη νέα ενημερωτική ιστοσελίδα του νομού Ημαθίας που επιμελείται και παρουσιάζει το alexandreia-gidas.gr με σχόλια, ειδήσεις και άλλα αφιερώματα γύρω από την κίνηση της τοπικής επικαιρότητας και των ανθρώπων της, αλλά και μιας ευρύτερης περιοχής παράλληλα με άλλα πολλαπλή θεματολογία. Τι σας τα λέω όμως. Είμαι σίγουρος ότι «ζουμάρατε» ήδη, σχηματίσατε άποψη κι ότι θα ενταχθεί και το zoomerang.gr στις καθημερινές συνήθειές σας. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται στον “αέρα”, νόμιμα και επίσημα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, κερδίζει συνεχώς εντυπώσεις και ανεβαίνει αλματωδώς στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με Ναλμπάντη στον δήμο Αλεξάνδρειας

Έχουμε όμως “zoom” και σε σχέση με τα δημοτικά της Αλεξάνδρειας όπου οι εξελίξεις σε σχέση με μια υποψηφιότητα, ανέβασαν ταχύτητα και αναμένεται να δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις. Αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη που σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κι άλλα αρμόδια τοπικά κομματικά όργανα και στελέχη, με την απόφαση να βγαίνει θετική υπέρ της υποστήριξής της.  Οι πληροφορίες που έχω και σας τις μεταφέρω αυτούσιες, αναφέρουν ότι η απόφαση για τη στήριξη του Κώστα Ναλμπάντη δεν θα ανακοινωθεί άμεσα αλλά σε συνεργασία μαζί του και σε χρόνο που θα καθοριστεί προσεχώς, αφού και ο ίδιος δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Οριστικό: Παραιτήθηκε ο Κώστας Ναλμπάντης – τέλος από την Ώρα Ευθύνης και από το δημοτικό συμβούλιο

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι εάν ένα κόμμα “βγει” και ανακοινώσει “στήριξη” ενός υποψηφίου δημάρχου, χωρίς να έχει προηγηθεί δική του ανακοίνωση, η υποψηφιότητα αποκτά αμέσως έναν καθαρό κομματικό χαρακτήρα κάτι που δεν ισχύει για την περίπτωση του Κώστα Ναλμπάντη. Για τον ίδιο λόγο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ούτε η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής προς τον Κώστα Ναλμπάντη, ενώ είναι γνωστό ότι του έχει δοθεί “πράσινο φως” και από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ. Θα αναρωτηθείτε βέβαια “γιατί” ο Κώστας δεν ανακοινώνει ακόμη την υποψηφιότητά του. Θα σας απαντήσω αμέσως.

Διότι είναι αποφασισμένος να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια των κινήσεών του και κυρίως θέλει να την προετοιμάσει σωστά και χωρίς βιασύνες. Υπάρχουν ήδη πρόσφατα παραδείγματα τέτοιων ανακοινώσεων, σε σχέση και με τον δήμο Αλεξάνδρειας και ο Κώστας Ναλμπάντης θέλει να κάνει τη διαφορά και να δείξει στην πράξη από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι μια ακόμη “μονοπρόσωπη” υποψηφιότητα της πόλης αλλά μια υποψηφιότητα πραγματικής εκπροσώπησης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει σελίδα στα δρώμενα της δημοτικής παρουσίας.

Με ομόφωνη στήριξη στην Αλεξάνδρεια και όχι όπως για τη Βέροια

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κλίματος γύρω από την υποψηφιότητα Ναλμπάντη, που επίσης σας αποκαλύπτω σήμερα, είναι και το γεγονός ότι υποστηρίχθηκε ομόφωνα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με μια άλλη υποψηφιότητα, του Αντώνη Μαρκούλη για τον δήμο Βέροιας, που επίσης συζητήθηκε την περασμένη Παρασκευή και αποφασίστηκε να υποστηριχθεί κατά πλειοψηφία (αντιπροτάθηκε και το ενδεχόμενο στήριξης του νυν δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη που τελικά δεν πέρασε στην ψηφοφορία).

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη για τον δήμο Αλεξάνδρειας αποκτά μια αξιοπρόσεκτη δυναμική και μπαίνει μπροστά ως μια ενωτική υποψηφιότητα του χώρου της κεντροαριστεράς, κάτι που αποτελούσε κυρίαρχο ζητούμενο του χώρου εδώ και καιρό. Η οργάνωση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας και Ημαθίας, όπως και τα αντίστοιχα στελέχη και οι δομές του ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι στην περίπτωση του δήμου Αλεξάνδρειας μπόρεσαν να ξεπεράσουν τυχόν διαφορές πολιτικής και λειτούργησαν πάνω από όλα “αυτοδιοικητικά”.

Η Ν.Δ. δεν θα δώσει χρίσμα στην Αλεξάνδρεια – ο ΣΥΡΙΖΑ ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει; (ανακοίνωση)

Δείχνουν ότι οι δημοτικές παρατάξεις πρέπει να δημιουργούνται με κριτήριο τη συσπείρωση αντιλήψεων και τη συνεργασία των δημοκρατικών δυνάμεων για τη λύση των τοπικών προβλημάτων, χωρίς να προτάσσουν κομματικές ταυτότητες. Απαιτείται βέβαια, για όλα αυτά, οι κομματικές δομές που τα υποστηρίζουν να λειτουργούν συλλογικά και όχι σε πλαίσια κάστας καθοδηγητών, ώστε να εξασφαλίζεται η αυτονομία των παρατάξεων και να επιτυγχάνονται ευρύτερες συσπειρώσεις.  Η συνεργασία βάσης, των φορέων της κεντροαριστεράς του δήμου Αλεξάνδρειας, για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Κώστα Ναλμπάντη, διασφαλίζει τέτοιες επιλογές δράσης κι αυτός είναι ο λόγος που θα υποστηριχθεί πολυσυλλεκτικά με την προσθήκη σοβαρών δυνάμεων της τοπικής κεντροδεξιάς, μια παράμετρο που χειρίζεται ήδη ο Κώστας Ναλμπάντης προσωπικά κι όπως μαθαίνω με επιτυχία.

Συνέντευξη τύπου με πάνελ πολυσυλλεκτικό και όχι μονοπρόσωπο

Όλα αυτά θα ανακοινωθούν και θα τρέξουν ως εξελίξεις πολύ σύντομα, με εκκίνηση τη διοργάνωση μιας συνέντευξης τύπου του Κώστα Ναλμπάντη, σε πάνελ αντίστοιχο των συνεργασιών και της πολυσυλλεκτικότητας που θα εκφράζει ο συνδυασμός του. Εκεί θα παρουσιαστεί μια πρώτη διακήρυξη αρχών και προτεραιοτήτων, σε λογικές ρεαλισμού και άμεσης επίλυσης προβλημάτων μακριά από υπερβολές και ανέφικτα, ώστε να υπάρξει άμεσα η δυνατότητα της πρώτης σύγκρισης από τον κόσμο και τους δημότες. Θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις στήριξης της υποψηφιότητας και των ονομάτων του συνδυασμού (σταδιακά) μαζί με άλλα οργανωτικά χρήσιμα ζητήματα, σε σχέση με την παρουσία, την “κίνηση” και το πρόγραμμα αλλά και την επικοινωνία.

Σενάριο Β’ Κυριακής και μόνο…

Κι επειδή θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ενώ βλέπω θετικά τον τρόπο που προσεγγίζει τις εκλογές η υποψηφιότητα Ναλμπάντη, δεν θα συμφωνήσω με την άποψη επιτελών του ότι πλέον μπορεί να κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή. Δεν το πιστεύω αυτό, ούτε για τον Κώστα Ναλμπάντη ούτε για κανέναν άλλο υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας. Κατά βάθος δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι και είναι ένα συμπέρασμα που δεν χρειάζεται να είσαι “ειδικός” για να το εξάγεις. Οι δημοτικές εκλογές της Αλεξάνδρειας θα ολοκληρωθούν τη δεύτερη Κυριακή, στις 2 Ιουνίου 2018 και το αποτέλεσμά τους δεν θα έχει καμία σχέση με “προσθέσεις” κομματικών ποσοστών αλλά με προσωπικότητες υποψηφίων και άλλες δυναμικές.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα

Συνεπώς όσοι θα αρχίσουν από αύριο να προσθέτουν ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, για να προχωρήσουν μετά σε αυθαίρετα συμπεράσματα ότι “ο Ναλμπάντης και να υποστηριχθεί από αυτούς δεν θα συγκεντρώσει πάνω από το ποσοστό που τους δίνουν τα γκάλοπ” πλανώνται πλάνη οικτρά. Τέτοιοι μπακαλίστικοι υπολογισμοί γίνονται μόνο για να σκεπάζουν πανικούς και για να κρύβουν την απόγνωση. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο Ναλμπάντης είναι το πρώτο φαβορί για να είναι ένας από τους δύο υποψήφιους που θα περάσουν στην πρώτη Κυριακή. Και με δεδομένη την ένταση και την αντιπαλότητα που είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει και τότε, μεταξύ των υποψηφίων από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζοντας και την εσωκομματική εκδικητικότητα που διακρίνει ανά τους αιώνες τον χώρο της Δεξιάς, ο Ναλμπάντης μπορεί να έχει τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος του, για την τελική έκβαση του εκλογικού αγώνα.

Νέα αναφορά στην γνωστή υπόθεση Χαλκίδη και ΑΝΕΛ

Τα γράφω αυτά, σε σχέση με την ένταση και την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Αλεξάνδρειας, που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας , όχι επειδή είναι δικά μου συμπεράσματα, ούτε επειδή γράφω αυθαιρεσίες. Τα γράφω επειδή τα επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες κι επειδή το δείχνουν καθημερινά οι υποψήφιοι από τον χώρο τους.

Πρόσφατο παράδειγμα η συνέντευξη του δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, που σήμερα μεταδόθηκε από το διαδικτυακό τηλεοπτικό τηλεοπτικό κανάλι (Web TV) του alexandreia-gidas.gr. Ο δήμαρχος απάντησε στα ερωτήματα του Τάσου Ντομουχτσή και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Μιχάλη Χαλκίδη, το πρώτο που έσπευσε να αναφέρει ήταν η σχέση του πρώην βουλευτή με τους ΑΝΕΛ. Δεν λέω ότι δεν το έχουμε ακούσει και άλλη φορά, δεν το αξιολογώ ως ασήμαντο όμως αναρωτιέμαι εάν ήταν αυτό που έπρεπε να θυμηθεί πρώτο ο δήμαρχος. Εάν κάποιος θέλει να κάνει κριτική στον Μιχάλη Χαλκίδη, έχει να του καταμαρτυρήσει ένα σωρό αστοχίες και ανεπάρκειες ως πολιτικό, όπως κι έναν άλλο “σωρό” ευστοχίες και επιτυχίες πάλι ως πολιτικό (της βουλής και της αυτοδιοίκησης). Κατά πως το βλέπει ο καθένας έχει να πει γι΄αυτόν πολλά, όμως όταν ανάμεσα σε όλα αυτά, κάποιος επιλέγει να αναφερθεί και να δώσει προτεραιότητα στο θέμα Χαλκίδη- ΑΝΕΛ τότε η ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Σε κάθε περίπτωση, συμφωνείτε ή διαφωνείτε, να είτε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Γκυρίνη στο alexandreia-gidas.gr διότι ο δήμαρχος αναφέρθηκε και σε άλλους υποψήφιους (Αργύρη Πανταζόπουλο, Κώστα Ναλμπάνη) όπως και σε άλλα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής (Φώτη Δημητριάδη), παρουσίασε στοιχεία για τον καινούργιο εκλογικό συνδυασμό του και μίλησε για έργα και πεπραγμένα την θητείας του αλλά και για θέματα που συζητιούνται καθημερινά μεταξύ των δημοτών.

Δημοτική Ομάδα Δημητριάδη: The End

Ένα άλλο θέμα στο οποίο θέλω να αναφερθώ είναι η είδηση πως η πρώην δημοτική ομάδα του Φώτη Δημητριάδη έβαλε “τίτλους τέλους” και στους μέχρι τώρα μετέχοντες σε αυτήν, εκλεγμένους ή επιτελείς, δόθηκε από τον αρχηγό Φώτη το παράγγελμα… “τους ζυγούς λύσατε”!

Αποκλειστικό: Νέα συνάντηση της ομάδας του Φώτη Δημητριάδη – τι αποφάσισαν για τις εκλογές (φώτο)

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο alexandreia-gidas.gr και στο zoomerang.gr για την “τελευταία” συνεδρίαση της ομάδας, περιγράφτηκαν όλες οι λεπτομέρειες που πλέον είναι γνωστές. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7 Νοεμβρίου) στον ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας συναντήθηκαν οι:  Φώτης Δημητριάδης, Σάκης Κούγκας, Κώστας Βενιόπουλος, Τάκης Βασιλόπουλος, Όλγα Μοσχοπούλου, Γιώργος Μαντζώλας, Κίμωνας Παράσχου, Τάκης Παπαδόπουλος, Μάκης Χατζόπουλος και Κώστας Διακόπουλος. Και όλοι μαζί, μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα όπως μαθαίνω, συνυπέγραψαν τη λήξη της συνεργασίας τους

Τι θα κάνει ο Φώτης Δημητριάδης;

Στη νέα συνεδρίαση του ΤΟΕΒ, ο Φώτης Δημητριάδης επανέλαβε ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος, απέφυγε όμως να πάρει θέση υπέρ κάποιου από τους υποψήφιους δημάρχους που ήδη ανακοινώθηκαν. Μαθαίνω πως σε άλλες συζητήσεις που κάνει επιμένει να ισχυρίζεται ασαφώς ότι “θα στηρίξει τον καλύτερο” χωρίς να προσδιορίζει “ποιόν»”. Μαθαίνω επίσης ότι κάποιος εκ των υποψηφίων δημάρχων της Αλεξάνδρειας εσχάτως ισχυρίζεται δημοσίως ότι έχει “τη στήριξη του Φώτη” και με κάθε ευκαιρία σπεύδει να του πλέκει “εγκώμια” για το πόσο καλός δήμαρχος ήταν και άλλα παρόμοια.

Αναγνώστης: Μετά τον Δημητριάδη το χάος – δεν θα κάνουν ψηφοδέλτιο

Εγκώμια και φιλοφρονήσεις που όταν έπρεπε να τα επικαλεστεί, τότε σφύριζε κλέφτικα ή τα απέρριπτε μετά βδελυγμίας, ενώ τώρα ξαφνικά άλλαξε γνώμη (οι λόγοι ευνόητοι). Εκείνο που δεν έμαθα ακόμη είναι το πώς αντιδρά σε όλο αυτό το “σκηνικό” ο ίδιος ο Φώτης Δημητριάδης. Εάν είναι αυτός που έδωσε τέτοιο δικαίωμα, πάω πάσο. Εάν όμως συμβαίνει εν αγνοία του, τότε ίσως κάτι πρέπει να κάνει. Διότι περίπτωση να μην το έχει πληροφορηθεί, είναι μάλλον απίθανο. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος για να του κάνω “υποδείξεις” και “επισημάνσεις” (αλίμονο…) οπότε το αφήνω. Να ξέρει όμως ότι ο ρόλος του… “βούδα” δεν του πηγαίνει καθόλου, άσε που ως ρόλος ανήκει σε άλλον και μάλιστα με πανελλήνιο copyright.

Οι «πικρίες» της Όλγας Μοσχοπούλου και του Κώστα Βενιόπουλου

Αναφέρθηκε επίσης στο ρεπορτάζ ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του ΤΟΕΒ, η Όλγα Μοσχοπούλου και ο Κώστας Βενιόπουλος “εξέφρασαν πικρίες” επειδή πολύ εύκολα, η “ομάδα’ παραιτήθηκε από τον “κόπο’ να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος από τα σπλάχνα της. Διατύπωσαν επίσης και “απορίες” για το ότι αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι “ο Φώτης Δημητριάδης δεν  θα είναι υποψήφιος”, εμφανίστηκε η υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου. Με άλλα λόγια, υπονόησαν, τρόπον τινά, και υποψίες “μεθόδευσης”, χωρίς όμως να το “χοντρύνουν” περισσότερο ούτε με διάθεση να το δώσουν παραπέρα έκταση.  Όταν όμως εκφράζονται τέτοιες “απορίες”, σε τέτοιες σκέψεις θα οδηγηθούμε κι εμείς που αναλύουμε τη… “Δημητριάδα” (τις εξελίξεις με την ομάδα Δημητριάδη).

Η πολιτική συνάντηση της ημέρας στην Αλεξάνδρεια: «Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε»

Τέλος πάντων. Θεωρώ ότι οι δύο τους (Μοσχοπούλου και Βενιόπουλος) έχουν μια κοινή γραμμή πλεύσης, συζητούσαν και θα συνεχίζουν να συζητούν μεταξύ τους. Σε ότι αφορά τις υπάρχουσες υποψηφιότητες, δεν τους βλέπω να στηρίζουν  “ανοιχτά” κανέναν υποψήφιο, ειδικά τον Αργύρη Πανταζόπουλο, ούτε βέβαια και τον Μιχάλη Χαλκίδη (αμφότεροι). Σε ότι αφορά τις επιλογές για το πολιτικό μέλλον τους, θεωρώ πιθανή μια μετακίνηση της Όλγας Μοσχοπούλου στην περιφέρεια ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Για τον Κώστα Βενιόπουλο διακρίνω προθέσεις παραμονής στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ίσως όχι στον κεντρικό δήμο αλλά κάπου όπου θα μπορούσε να δώσει το προσωπικό αποτύπωμά του, έστω και σε χώρο περισσότερο «τοπικό» και πάντα με το βλέμμα στο μέλλον. Δεν τον φοβάμαι τον Βενιόπουλο και του έχω εμπιστοσύνη για ότι επιλέξει, παραμένοντας ενεργός στην πρώτη γραμμή της προσφοράς για τον τόπο.

Επίλογος

Διάβασα και κάποιες δηλώσεις προσώπου που φημολογείται ως “σίγουρο” με το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία, που νομίζει ότι επειδή τα “συμφώνησε” σε όλα με υποψήφιο δήμαρχο της Αλεξάνδρειας κι επειδή δόθηκαν αμοιβαίες “υποσχέσεις” στήριξης, μπορεί να αισθάνεται “μεγάλη” σιγουριά σε σχέση με το Ρουμλούκι. Είναι πολύ ευάλωτο πρόσωπο και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ.

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς σας παρουσιάζει το Zoomerang!

Συνιστώ να μαζευτεί διότι κυκλοφορούν διάφορα και κυρίως συνιστώ να μη σπεύσει ωσάν τη μύγα μέσα στο γάλα και μυγιαστεί. Και κυρίως να μη μυγιαστούν οι απανταχού δήθεν συμβουλάτορες και υποστηρικτές που διαθέτει. Άπαντες είναι πολύ ευάλωτοι (οι “φήμες” έφθασαν- κυκλοφορούν και μεθ΄ημών στο Ρουμλούκι) και μπορεί να τρέχουν όλοι τους, ωσάν σε “κατοστάρι” σε ολυμπιακούς αγώνες. Γράφω ουδέτερα, δεν προσδιορίζω γένος και το κάνω για λόγους αυτοσυγκράτησης, ελπίζοντας σε ανάλογη στάση εκ μέρους τους. Ειδεμί…

Αλεξανδρινός

12 Σχόλια

 • Ο ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ τι έχει να πει για τη συνεργασία του ναλμπαντη με το ΣΥΡΙΖΑ;Να δω το γιατρό με καρανικα και σπυριδη και ας πεθάνω.Ολα βέβαια είναι πιθανά στο βωμό της πολιτικής τους επιβίωσης

 • Κυανοκρανοι,απατζιδης,γκιονογλου,Αντωνίου,ΜΙΧΟΣ.μπρουσκελης.ναλμπαντης.Να μας βοηθήσει ο Θεός!!!

 • Η ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2024 ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ……..

 • καλε δημαρχε ο χαλκιδης με τον πουτιν και με τον αραφατ ηταν στις εκλογες λαθος κανεις!!δε θυμασαι καλα!!αλλη χαζομαρα δε βρηκες να πεις!!!??????

 • Με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ ο Χαλκίδης….
  Οι εφιάλτες επανέρχονται όσο κι αν κάποιοι ήθελαν να ξεχαστούν…
  Πάλι «ζαλάδα» έπαθαν οι Χαλκιδικοί κύκλοι της Αλεξάνδρειας… κι είμαστε ακόμη στην αρχή
  Κι έκαψαν νωρίς το χαρτί της Βέροιας, που μπορούσε να τους διευκολύνει την αναχώρηση…
  Νέοι άνθρωποι χρειάζονται στην Αλεξάνδρεια. Μάστε τα κι εσείς και οι καμένοι σας…

 • ο χαλκιδης δημαρχος παιδια παρτετο αποφαση!!!

  • Βέροιας… Μπορεί, προλαβαίνει και τον θέλουν

 • ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

 • ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΟΛΓΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

 • OI AN-APMOΔIOI EINAI APMOΔIOI ΣTHN ANIKANOTHTA EΠIΛYΣHΣ TΩN ΠPOBΛHMATΩN THΣ XΩPAΣ.ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΡΌΒΑΤΑ.ΣΕ ΛΆΘΟΣ ΣΗΜΕΊΟ ΈΓΙΝΕ Η ΑΠΌΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΊΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΕΛΛΆΔΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 • Ο συριζα βρηκε θυμα τον Ναλμπαντη να τον καψει.

 • ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up