ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανανέωση σε σχέσεις τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές.

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν βελτιωθεί και αυτό είναι εμφανές. Είσαι σε μία πολύ καλύτερη περίοδο στη δουλειά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τα οικονομικά σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να κάνεις κάτι νέο στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αλλάξεις κανένα από τα επαγγελματικά σου σχέδια, προχώρα ακριβώς στον δρόμο που έχεις χαράξει και θα δεις σύντομα την επιτυχία να σου χτυπάει την πόρτα. Μην πάρεις κανένα ρίσκο στα οικονομικά σου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το παίξεις ηρωίδα. Φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους στη σχέση σου, μην αναλωθείς σε άσκοπους καβγάδες. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη δουλειά σου θα σε ταλαιπωρήσουν πάρα πολύ, όμως μην το βάλεις κάτω. Θα καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή τους, για αυτό μην κάνεις λάθος κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να περάσεις μία ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σου και μην χαλάσεις την ρομαντική του διάθεση. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά τα προβλήματα που είχες το τελευταίο διάστημα στη δουλειά σου και από σήμερα θα δεις με πιο καθαρό μυαλό τον τρόπο για να τα διορθώσεις. Συζήτησε με τους συνεργάτες σου και από κοινού φτιάξτε μία γραμμή πορείας. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, ειδικά μετά τις τελευταίες περιττές αγορές που έκανες. Είναι σημαντικό να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό. Στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι, είναι σημαντικό να μην αφήσεις λανθασμένες πληροφορίες να φέρουν προβλήματα .

ΛΕΩΝ
Όλα βαίνουν καλώς στη δουλειά σου και η χαρά σου δεν κρύβεται. Το ίδιο και στα οικονομικά σου, ωστόσο σε αυτό τον τομέα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο, ειδικά για εσένα που είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απέφυγε σήμερα να εμπλακείς σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου που θα φέρουν καβγάδες. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, μην κάνεις συναλλαγές που ενέχουν κίνδυνο. Μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου, μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις. Εσύ που δεν είσαι σε μία σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Μην εκνευρίζεσαι με καταστάσεις που δεν υπάρχει λόγος. Μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε τίποτα που δεν έχει σχέση με τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αν τα χειριστείς έξυπνα θα βγεις κερδισμένη. Μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες σήμερα. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ αγαπημένη μου προσπάθησε να περάσεις μία όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σου και μην αναλωθείς σε γιατί και πώς. Εάν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα τα πας ακόμη καλύτερα στα επαγγελματικά σου, ειδικά μετά την μεγάλη αλλαγή που έκανες το τελευταίο διάστημα στον τρόπο που εργάζεσαι. Απέφυγε σήμερα να κάνεις άσκοπα έξοδα και μην δίνεις σημασία σε συμβουλές που ξέρεις ότι δεν λειτουργούν για εσένα. Κάλυψε εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε έχουν αγχώσει πολύ. Θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι νέο αν δεν είσαι έτοιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να τα ξεπεράσεις, ειδικά με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην παρασυρθείς σε νέα έξοδα. Εσύ που είσαι σε μια σχέση σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Καιρός να επανορθώσεις για τα λάθη του παρελθόντος. Αν είσαι single, μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία σειρά και πηγαίνουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου σε έχουν ταλαιπωρήσει και σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού οι λανθασμένες αγορές του τελευταίου διαστήματος. Εάν είσαι σε σχέση θα δεις τη σχέση σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι single, μην ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση αν δεν είσαι σίγουρη. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα λάβεις πολλές πληροφορίες σήμερα στη δουλειά σου και αρκετές από αυτές θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις το θυμό σου εκεί που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε άσχημο σημείο, ωστόσο αν συνεχίσεις τις κινήσεις που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, τότε πολύ σύντομα θα δεις τεράστια αλλαγή. Στην προσωπική σου ζωή έχει επέλθει μία… ανησυχητική ηρεμία. Προσοχή να μην ακολουθήσει η καταιγίδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική στη δουλειά σου και να μην κάνεις λάθη στον τρόπο που θα διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετή προσπάθεια για να βελτιωθούν και η πρώτη και βασική κίνηση είναι να σταματήσεις τις περιττές αγορές. Εσύ που είσαι σε μία σχέση, θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Μια νέα γνωριμία δεν είναι μακριά και για εσένα που είσαι single αυτό το διάστημα.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *