ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ posted by

Αφυγραντήρας, Ιονιστής και καθαριστής αέρα με 199€ ΜΟΝΟ;;; Κι όμως, στον ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗ γίνεται!!

Αφυγραντήρας, Ιονιστής και καθαριστής αέρα με 199€ ΜΟΝΟ;;; Κι όμως, στον ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗ γίνεται!!

Με μια απίθανη προσφορά μας εκπλήσσει για μια ακόμη φορά η εταιρεία ηλεκτρικών ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ Welcome Stores.

Επισκεφθείτε το κατάστημα ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ Welcome Stores, βρείτε στη μοναδική τιμή των 199€ τον αφυγραντήρα, Ιονιστή και καθαριστή αέρα Juro Pro και ζήστε μέσα σε ένα υγιεινό, άνετο, ευχάριστο περιβάλλον, χωρίς μούχλα και υγρασία, σκόνη, καπνό και δυσάρεστες οσμές!

Διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 3,8L ώστε να μη χρειάζεται να την αδειάζετε συνεχώς (π.χ. όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή στην κρεβατοκάμαρα), ενώ υπάρχει και δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης με σωλήνα που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία.

Μπορείτε να μεταφέρετε τον αφυγραντήρα εύκολα και γρήγορα σε όποιο δωμάτιο θέλετε καθώς υπάρχουν λαβή και ροδάκια για να σας διευκολύνουν.
Πλέον, ο αφυγραντήρας κρίνεται απαραίτητος για κάθε κατοικήσιμο χώρο ενώ είναι επιβεβλημένος για την κρεβατοκάμαρα ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και να αισθανθείτε φρέσκοι και ξεκούραστοι την επόμενη ημέρα.

Τώρα μπορείτε να χαρείτε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αξιόπιστα και αδιάλειπτα με τη βοήθεια ενός αφυγραντήρα.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ – ΜΟΝΟ 199€

Κοντά σας καθημερινά με πολλές εκπλήξεις!!

Λ. ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ Ε.Π.Ε.

Ταγμ. Γεωργούλη 24Α, Αλεξάνδρεια 59300

Τηλ: ‎23330 26585 | Fax: ‎23330 28008

e-mail: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *