ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Πριν λίγο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή γυναίκα στο παζάρι της Αλεξάνδρειας

Πριν λίγο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή γυναίκα στο παζάρι της Αλεξάνδρειας

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου στην Αλεξάνδρεια.

Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στη διάβαση πεζών στο παζάρι της Αλεξάνδρειας μπροστά στο περίπτερο Μπαλτζή στην πρώην Εθνική Τράπεζα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Το πρόβλημα των διαβάσεων της Αλεξάνδρειας είναι μεγάλο γιατί αυτές απλά δεν φαίνονται στα περισσότερα σημεία της πόλης μας.

Θα ασχοληθούμε με το θέμα σε επόμενες αναρτήσεις μας.

13 Comments

  • ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ…. ΑΛΛΆ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΊ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΩΣΤΉ ΟΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΊΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ…!!!! ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ!!!!!!

  • ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΑΚΟΜΗ
    Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Κ ΝΑ
    ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΠΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.

    • Που φαινονται ρε μεγαλε θελεις να παμε τωρα να βγαλουμε φωτο? Ρεζιλια ουτε ιδρωνει το αυτακι σας οτι ερχονται εκλογες πασραξενο <τετοια σιγοιυρια μπραβο σας………

  • πατε στην βεροια να δειτε οδηγηκη συμπεριφορα να παθετε πλακα, παρολο που δεν την χωνευω

    • Μη τα συζητάς μεγάλε και στη Βέροια είναι χειρότερα… Μπορεί να σταματάνε. Στις διαβάσεις αλλά πετάγονται από παντού από στενά αυτοκίνητα… Ακόμα και πεζοί σε άκυρα σημεία όπου δεν υπάρχει διάβαση….

  • Στην Αλεξάνδρεια επικρατεί το χάος στους δρόμους,οδηγοί να σταματούν όπου τους βολεύει , να μην σταματάνε στις διαβάσεις,δεν υπαρχεί οδική παιδεία και φυσικά η τροχαία απών που θα μπορέσε να επιβάλει την τάξη!

  • ΣTO EΞΩTEPIKO OI OΔHΓOI=ANΘPΩΠOI ΣTAMATOYN KAI AΦHNOYN NA ΠEPAΣOYN TIΣ ΔIABAΣEIΣ MEXPI KAI TA ZΩA.ΣTHN EΛΛAΔA TA ZΩA=OΔHΓOI ΔEN AΦHNOYN OYTE TOYΣ ANΘPΩΠOYΣ NA ΠEPAΣOYN.ΔEN ΦTAINE TA ZΩA.TA ZΩA EINAI TO AΠOTEΛEΣMA.KPATOΣ=ΠOΛITEΣ ΠAIΔEIA ΠOΛITIΣMOΣ NOOTPOΠIA.TIΠOTA AΠO AYTA ΔEN ΔOYΛEYEI.ΠEPAΣTIKA EΛΛAΔA.

  • AYTA ΠOY ΣYMBAINOYN ΣTOYΣ EΛΛHNIKOYΣ ΔPOMOYΣ EINAI TO AΠOTEΛEΣMA TOY ΠOΛITIΣMOY KAI THΣ KOYΛTOYPAΣ ENOΣ ΛAOY XΩPIΣ IXNOΣ ΠAIΔEIAΣ KAI HΘIKHΣ KAI ΓEMATOΣ AΠO HΛIΘIOTHTA ANOHΣIA KAI BΛAKEIA.

  • πραγματικά πολύ σπάνια βλέπω οδηγό να σταματάει σε διάβαση στην Αλεξάνδρεια, σε αντίθεση με άλλες πολεις. Μάλλον ο καθένας νιώθει ότι ο δρόμος του ανήκει

  • Οι ίδιοι οι οδηγοί που δεν σταματάνε σε διαβάσεις στο γιδα(δεν τους καίγεται καρφί) στην Βέροια συγκεκριμένα δείχνουν την καλύτερη οδηγικό πεδία. Γιατί άραγε? Προσωπική άποψη είναι πως αμα βγει κάποιος απ το Γίδα είναι σαν να αλλάζει όλο του είναι. Αυτοί λοιπόν είναι πιο Χωριαταροι απ τον καθένα.Κ δεν βγάζω ούτε εμένα εκτός.

  • Να μην κοροϊδεύοντας μια.χαρα φαίνονται σε βλέπουν να πατάς διάβαση και αραβ γκάζι περσσοτερο

  • Πριν λιγες μερες μπροστα στην vodafone, ηθελα να περασω απεναντι. Φυσικα δεν σταματουσε κανεις, καποια στιγμη, σταματησε μια κοπελα οδηγός, αυτός που ηταν πίσω της, κατεβηκε από το αυτοκίνητο κ άρχισε να την βρίζει. Ανοίγει η κοπέλα το παραθυρο κ του λεει σταματάμε στις διαβάσεις. Κ ο εν λογω “χωριατης” της λεω δε με νοιαζει, βιάζομαι κ καθυστερώ

  • Βρε παιδιά γιατί τόσο φασαρία…
    Όλοι εμείς που γράφουμε αν διωρθωθουμε
    Το θέμα έχει λυθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *