ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε καλά συντονισμένες και συνετές κινήσεις, αγαπητοί Κριοί. Κάποια θέματα που προϋπάρχουν ή που θα προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον, θα απαιτήσουν την άμεση επέμβαση και διαχείρισή σας.

Όσο κι αν σας εκνευρίζει το κλίμα που επικρατεί, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Είναι βέβαιο ότι έτσι θα καταλήξετε στις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σας αναμένεται να είναι γεμάτη επιτυχίες, αγαπητοί Ταύροι! Θα έχετε τη χαρά να δείτε την πλειοψηφία των στόχων σας να παίρνουν αίσια πορεία.

Επειδή είναι πολλά τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας, να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που θα οργανώσει καλύτερα τον χρόνο σας. Δώστε ώθηση στις καινούργιες ιδέες σας, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας.

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα περάσετε τη μέρα σας βοηθώντας στα προβλήματά τους, κάτι που θα κάνετε με πολλή χαρά και προθυμία. Αντλείτε ικανοποίηση από τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, ειδικά όταν μπορείτε να επιλύσετε τα θέματά σας.

Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε, αμελώντας την προσωπική σας ζωή!

Καρκίνος

Η καθημερινότητά σας κυλά με πολλές δυσκολίες και προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι. Αυτή η κατάσταση είχε αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας αλλά και τις φυσικές σας αντοχές. Όμως, από σήμερα θα νιώσετε να αλλάζει αυτό το κλίμα και να αποκτάτε ώθηση και αισιοδοξία.

Θα δείτε ότι η αποφασιστικότητά σας είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο, για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που έχουν ανακόψει την πορεία σας.

Λέων

Είστε έτοιμοι για διαφορετικές οπτικές στα θέματά σας, αγαπητοί Λέοντες; Οι εξελίξεις που θα σας προσεγγίσουν σήμερα, θα βελτιώσουν κατά πολύ την ευρύτερη εικόνα της ζωής σας. Να είστε σε επαγρύπνηση, ώστε να αναγνωρίσετε άμεσα τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε.

Όσο πιο ρεαλιστική και ισορροπημένη είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσετε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε.

Παρθένος

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό νιώθετε κάπως παγιδευμένοι, αγαπητοί Παρθένοι. Σαν τίποτα να μην κινείται προς την κατεύθυνση που θέλετε, σε σημείο να μειώνετε το ενδιαφέρον σας να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ωστόσο, η απάθεια δεν σας ταιριάζει ούτε σας βοηθά σε κάτι…

Πάρτε τα ηνία της ζωής σας, αλλάξτε την πορεία σας, πάρτε πρωτοβουλίες που θα προσθέσουν το γέλιο στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα ανορθώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, για να κάνετε αποφασιστικά τα επόμενα βήματά σας.

Ζυγός

Συνταρακτικές αλήθειες που θα σας εκπλήξουν αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι πιθανό να απογοητευτείτε από όσα ακούσετε, να διαταραχτεί αμετάκλητα η εμπιστοσύνη σας προς συγκεκριμένους ανθρώπους. Ένα σημείο πρέπει να προσέξετε περισσότερο υπό τις συνθήκες: Να καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, για να μην κάνετε χειρότερα τα πράγματα.

Σκορπιός

Το σύμπαν σας χαμογελά και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σας σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, γιατί βλέπετε να αρχίσει να αποδίδει η σκληρή δουλειά που καταβάλετε τον τελευταίο καιρό.

Διατηρήστε την τακτική αυτών των δοκιμασμένων μεθόδων, για να προχωρήσετε στον σχεδιασμό και των επόμενων βημάτων σας. Το μέλλον διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε.

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να εστιάσετε όλη τη δυναμική σας στον χειρισμό των φλεγόντων θεμάτων σας, αγαπητοί Τοξότες! Μόνο όταν τα επιλύσετε και κλείσετε τις πόρτες με το παρελθόν, θα είστε ελεύθεροι να περάσετε στον σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που να σας διατηρεί πάντα ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα.

Φροντίστε μόνο να μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας καθ’ οδόν.

Αιγόκερως

Ξέρετε ποια είναι τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι. Πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα για να καθαρίσει το μονοπάτι μπροστά σας και να απαλλαγείτε από τον αρνητισμό του παρελθόντος. Τα άστρα έχουν την πρόθεση να σας προμηθεύσουν τον απαραίτητο δυναμισμό…

Αρκεί να αποφασίσετε εσείς να επιστρατεύσετε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Μετά, τίποτα δεν θα μπορεί να σας περιορίσει.

Υδροχόος

Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε μπροστά σε κάποιες δύσκολες συγκυρίες, αγαπητοί Υδροχόοι. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στο χάος και τη σύγχυση που επικρατούν στο περιβάλλον σας, να σας βγάλουν από την πορεία που έχετε χαράξει. Διατηρήστε με κάθε τρόπο την εστίασή σας στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Έτσι θα πορευτείτε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας και θα καταφέρετε να τους υλοποιήσετε.

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να οπλιστείτε με πολλή υπομονή, αγαπητοί Ιχθύες. Τα θέματα που θα κληθείτε να χειριστείτε, θα απαιτήσουν καθαρή σκέψη και ψυχραιμία από μέρους σας. Μην επιτρέψετε στις συγκυρίες να σας πανικοβάλλουν και να σας βγάλουν από την πορεία σας.

Όσο πιο ρεαλιστικά και συνετά κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε την ισορροπία των καταστάσεων.

Πηγή: astro-live.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *