ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ποιους δρόμους θα κλείσει η αστυνομία για τη συναυλία των ONIRAMA τη Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια

Ποιους δρόμους θα κλείσει η αστυνομία για τη συναυλία των ONIRAMA τη Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού στα πλαίσια έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10-12- 2018, έμπροσθεν του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας, αποφασίζουμε:

Τη Δευτέρα 10-12-2018, κατά τις ώρες 11:00΄ έως 23:00΄:

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους και

β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, ως εξής:

  • στην οδό Ναούσης, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου και 
  • στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν και θα απομακρυνθούν από τη διοργανώτρια αρχή, με μέριμνα και επίβλεψη του Δήμου Αλεξάνδρειας, καθώς η σήμανση και τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμόζονται, θα είναι βασισμένα με τις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011, ΦΕΚ905,τ.Β΄20-05-2011).

Οχήματα εκτάκτου ανάγκης θα διέρχονται κανονικά από τις ανωτέρω οδούς, εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *