ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Καταγγέλλουν επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Αλεξάνδρεια – προσπάθησαν να την βάλουν βίαια σε αυτοκίνητο

Καταγγέλλουν επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Αλεξάνδρεια – προσπάθησαν να την βάλουν βίαια σε αυτοκίνητο

Ένα άσχημο περιστατικό καταγγέλθηκε από αναγνώστρια του Αλεξάνδρεια-Γιδάς σήμερα Παρασκευή.

Η καταγγελία είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα με σκοπό να πληροφορηθούν οι πολίτες της πόλης για ένα ασυνήθιστο και άσχημο συμβάν μέσα στην πόλη.

Συγκεκριμένα, στην οδό Π. Τσαλδάρη, ένα ζευγάρι σταμάτησε με το αυτοκίνητο μπροστά σε ηλικιωμένη γυναίκα. Ο άντρας οδηγούσε ενώ η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και αγκάλιασε εγκάρδια την ηλικιωμένη δείχνοντας ότι δήθεν την γνωρίζει.

Μετά τον εναγκαλισμό, τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας προσπάθησαν βίαια να σπρώξουν την ηλικιωμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Εκείνη αντιστάθηκε με όσες δυνάμεις βρήκε και κατάφερε να αποφύγει την επίθεση.

Η ηλικιωμένη είναι καλά στην υγεία της ενώ φυσικά προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντιληπτό ένα τέτοιο γεγονός στην Αλεξάνδρεια και θα πρέπει να προσέξουμε όλοι μας και βέβαια να ενημερώσουμε συγγενείς και φίλους να δείχνουν ιδιαίτερα προσεκτικοί.

5 Comments

  • Τι αναρωτιέστε.. Οι δικοί μας εδώ πίσω είναι πασίγνωστη σε όλη την Ελλάδα για απάτες και για κλοπές ηλικιωμένων και σεις απορειται..; ελάτε μια μέρα μετά το σούρουπο εδώ πίσω μετά το δρόμο της Κατερίνης και θα τρομάξετε από αυτά που θα δείτε.. Όλοι το ξέρουν και φυσικά η αστυνομία που κανει τα τύφλα ματιά και κοιτάει να γράψει κανένα παιδάκι μόνο χωρίς κράνος.. Αυτοκίνητα τρέχουν πάνω κάτω με 1000 παρανομίες στο φουλ και ότι από μπορεί να φανταστεί κανείς… Αλλά εμείς τους χαϊδεύουν τα αυτιά γιατί είναι δήθεν μειωνοτητα… Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί και όποιος μπορεί αρμόδιος από την αστυνομία η Δήμο να κάνει κάτι… Δε πάει άλλο θα πάρουμε τα όπλα μόνοι μας

  • ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΙ Ή ΓΚΡΙ?

  • ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Κ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΕΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ
    ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ.ΕΛΠΙΖΩ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

  • Και ενα σφηνάκι φασολάδα σε οποιον τους πιάσει κερασμενο απο εμένα.

  • μαχα…..δες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *