ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σημείο με πριν από 2 βδομάδες έξω από την Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σημείο με πριν από 2 βδομάδες έξω από την Αλεξάνδρεια (φώτο-βίντεο)

Στο ίδιο σημείο που πριν από δύο βδομάδες σημειώθηκε τροχαίο (κλικ ΕΔΩ), στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης λίγο μετά την στροφή του Παλαιοχωρίου, έγινε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα το ένα όχημα να βρεθεί μέσα στο παράπλευρο κανάλι.

Οι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος που βρέθηκε εκτός δρόμου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Βέροιας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments

  • Αυτά έχουν τα μπαλώματα στον δρόμο δεν κοιτάν να κάνουν νοικοκυρεμένα πράγματα αλλά Που να περισσέψουν από τους καρχαρίες για τους δρόμους.κλήσης στο φουλ λεφτά λεφτά μαζεύετε έργα τίποτα.

  • Στελιος αυτή η καραμέλα πια με έχει κουράσει να τα ρίχνουμε όλα στους δρόμους μας.
    ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ δεν φταίει ο δρόμος εάν εσύ γνωρίζεις ιτι βρίσκεσαι σε ένα δρόμο με μια μεγάλη διασταύρωση με ένα ελικοδρόμιο με ΔΙΠΛΗ γραμμή με καλή βροχή γιστι λίγα λεπτά πριν συμβεί το τροχαίο πέρασα εγώ κ έριχνε βροχή.
    Να μην έχουν φώτα να μην πηγαίνουν με χαμηλή ταχύτητα και να προσπερνάμε σαν να μην έχουν αύριο. Όχι δεν φταίει ο δρόμος αλλά αυτοί που έχουν τιμόνι πρέπει να έχουν και και Α αντίληψη στην οδήγηση. Τέλος δε σηκώνω κουβέντα παραπάνω.

    • Συμφωνώ απόλυτα!!!

    • Άσε ρε Τόκα τώρα θυμήθηκες…. αντε

  • Εκεινος ο δρόμος και λογω της αποτομης στροφης και λογω οτι απο τη δεξια πλευρα απο το αεροδρομιο μερια μαζευει νερα στο χειλος του δρομου ή εχει νεροφαγωθει και εχει υψομετρικη διαφορα που φοβιζει τον επερχομενο οδηγο πηγαινοντας λιγο πιπ αριστερα για αποφυγη αυτης της περιπτωσης να πεσει στη λακουβα εκτος δρομου απο δεξια βρισκεται αντιμετωπος με το αυτοκινητο να μην μπορει να μαζευτει λογω της πολυ ολοστηροτητας και να τον βγαζει στο αντιθετο ρευμα εστω και αν δεν εχει πολλα χιλιομετρα και αν ετχεται απο παλαιοχωρι αμαξι να γινονται πάγιομετωπικες ή καιετωπικες ακομα συγκρουσεις.χρειαζεται ευθυγραμιση της καμπυλης καιι πιο πριν και πιο μετα τη στροφη καμια 500 -600 μετρα και επιτελους να κλεισουν επιτελους με προστατευτικα κιγκλιδωματα εκεινη η εισοδος προς λειανοβεργι και απεννατι ο χωραφοδρομος προς αραχο.πρεπει να θρξνησουμε και αλλα θυματα για να γινει αυτο ? Ή πρεπει να εοσαι συγκοινωνιοπγος για το σκεφτεις αυτά?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *