ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αφαίρεσαν πινακίδες από αυτοκίνητο στην Αλεξάνδρεια και έκαναν κλοπές!

Αφαίρεσαν πινακίδες από αυτοκίνητο στην Αλεξάνδρεια και έκαναν κλοπές!

Προ εκπλήξεως βρέθηκε γυναίκα από την Αλεξάνδρεια όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία το οποίο αφορούσε το αυτοκίνητό της και συγκεκριμένα τις πινακίδες του αυτοκινήτου της.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το που βρίσκεται το αυτοκίνητό της, εκείνη απάντησε πως βρίσκεται σταθμευμένο κάτω από το σπίτι. Της ζητήθηκε να το ελέγξει για σίγουρα. Ενώ προς στιγμή τρόμαξε μήπως της το είχαν κλέψει, διαπίστωσε πως αυτό που είχε κλαπεί δεν ήταν το αυτοκίνητο αλλά οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν τις συγκεκριμένες πινακίδες σε άλλο όχημα με το οποίο πραγματοποίησαν μία σειρά από κλοπές στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

4 Comments

  • τα ματια σας ανοιχτα στα ατομα με αυτοκινητα που κινουνται χωρις πινακιδες υποπτα. Ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. Και οι πινακιδες κυκλοφοριας να ελεγχονται αν ειναι συμβατες για το ιδιο οχημα. Αν δεν ειναι τοτε ειναι κλεμμενες. Γιαυτο στα περιπολικα βαλατε τους υπολογιστες.

    • Εδώ δεν έχουν περιπολικά
      εσύ μιλάς για υπολογιστές??

  • ΟΣΕς ΦΟΡΕς ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΕ ΦΙΛΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΝΑΦΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙς ΠΙΝΑΚΙΔΕς Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΣΕΜΑς ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑς ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ?

    • ωραίους στοκους φίλους έχεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *