ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί και εύχεται (φώτο)

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί και εύχεται (φώτο)

Από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα που εναρμονίζεται απόλυτα με το γιορτινό κλίμα των ημερών, οι μαθητές του Λυκείου  και Γυμνασίου Σκύδρας, στο πλαίσιο του προγράμματος ”Εθελοντισμός στη Πράξη “, μαζί με τους καθηγητές τους κα Πετρούλα Ευαγγελίδου  και κ.Βασίλη Χαραλαμπίδη, επισκέφθηκαν σήμερα το σχολείο μας και προσέφεραν δώρα και γλυκά  στα παιδιά από τη Συρία που φιλοξενούνται στην πόλη μας και φοιτούν στις Δ.Υ.Ε.Π. του 4ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Τα δώρα που μοίρασαν οι μαθήτριες προσέφεραν στιγμές χαράς στους μικρούς μαθητές, που τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Οι μαθητές που φοιτούν στα απογευματινά τμήματα  ΔΥΕΠ και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους μαθητές του Λυκείου & Γυμνασίου Σκύδρας και τους καθηγητές τους για την ευγενική χειρονομία τους, να τους συγχαρούμε για την ενασχόλησή τους με πράξεις εθελοντισμού καθώς επίσης και να τους ενθαρρύνουμε για τη συνέχεια του τόσο σημαντικού κοινωνικού έργου που παράγουν.

Στις δύσκολες στιγμές που μπορεί κάποτε να βρεθεί ο καθένας μας η συμπαράσταση των συνανθρώπων μας ας είναι το αστέρι που θα μας οδηγήσει όπως στη γέννηση του Κυρίου για τη δημιουργία μιας πιο ειρηνικής και ανθρώπινης κοινωνίας με αγάπη, αλληλεγγύη, υγεία και ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα και ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2019!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γιάννης Μουταφίδης

 

 

 

 

1 Comment

  • Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *