ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Με επιτυχία και φέτος η Έκθεση Γάμου και Βάπτισης Expo Wedding (φώτο)

Με επιτυχία και φέτος η Έκθεση Γάμου και Βάπτισης Expo Wedding (φώτο)

Μεγάλη επιτυχία είχε για ακόμη μια χρονιά η Έκθεση γάμου & βάπτισης Expo Wedding στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”

Μια έκθεση θεσμός για την Θεσσαλονίκη, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις  προτάσεις τους, για ένα τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα ανάμεσα στους καλύτερους!!!

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το 3ήμερο 12, 13, και 14 Ιανουαρίου, το οποίο περιλάμβανε επιδείξεις νυφικών, βραδινών, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.τ.λ.

Επιπλέον, πλούσια δώρα από τους εκθέτες, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, κέρδισαν πολλά τυχερά ζευγάρια τα οποία πήραν μέρος στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από την διοργάνωση καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Από το 2006, κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Η έκθεση πραγματοποιείται, στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, σε ένα πολύ όμορφο χώρο και με πολύ εύκολη πρόσβαση.

Δείτε τις εικόνες του Photo Hasapetis:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *