ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Γράφει η Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σου σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποδειχτεί μια πραγματική όαση στη μέση μιας άγονης γης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσουν να συμβαίνουν θαύματα σήμερα. Τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσεις μια καινούρια και εξαιρετικά αρμονική ρομαντική σχέση -αν είσαι single, να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου που είσαι σε διάσταση, να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να επιλύσεις χρόνια προβλήματα και διαφωνίες με το σύζυγό σου. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποφασίσεις σήμερα από κοινού με το ταίρι σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Άρη θα σε ευνοήσει σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίσεις με σκέψεις το μυαλό σου για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο σώμα σου που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείς, ενώ περιβάλλεσαι από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επίσης θα σου έκανε καλό να αλλάξεις το σκηνικό, με το να επισκεφτείς μέρη και τοποθεσίες καινούριες στις εξόδους σου.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση του Κρόνου δίνει ευκαιρίες. Υπάρχει περίπτωση πολλές από εσάς σήμερα να αισθάνονται ότι έλκονται από τον κίνδυνο. Ίσως να διαθέτεις το γενναίο πνεύμα και το κουράγιο που απαιτείται, αλλά καλό είναι να είσαι και λίγο προσεκτική. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο υπόσχεται να σου προσφέρει γαλήνη και διασκέδαση. Καλό είναι να επισκεφθείς ή να βρεθείς με παλιούς φίλους, να έρθεις σε επαφή με έναν από τους συγγενείς σου ή να παρακολουθήσεις μια πολιτιστική εκδήλωση. Αν είσαι single, είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Πλούτωνα σου χαλάει την ψυχολογία. Μπορεί να βιώσεις την αίσθηση της αρμονίας σήμερα, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους γύρω σου. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο όταν αποβάλεις την απαισιοδοξία σου. Μην είσαι εσωστρεφής και σταμάτησε να ψάχνεις για ελαττώματα στους γύρω σου. Σταμάτα να γκρινιάζεις για τις ατυχίες σου και εστίασε στα θετικά που σου συμβαίνουν. Υπάρχουν. Θα ήταν καλό να αφιερώσεις κάποιο χρονικό διάστημα για τον εσωτερικό σου κόσμο και την ισορροπία σου, με το να επισκεφθείς ενδεχομένως ένα ιερό μέρος ή να κάνεις μια καλή πράξη, βοηθώντας κάποιον που έχει ανάγκη.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Σελήνης δεν είναι ευνοϊκό για σένα σήμερα. Απόφυγε αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις, γιατί θα χαλάσουν τη διάθεσή σου, προκαλώντας επιθετικότητα ή πανικό. Θα είναι πολύ πιο ευεργετικό για σένα να απαντήσεις στον αρνητισμό με ένα χαμόγελο. Το απόγευμα θα ήταν καλό να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες που θα σου φέρνουν χαρά και ευτυχία. Το βράδυ αφιέρωσέ το σε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τον 6ο οίκο και το ζώδιο του Υδροχόου σε ευνοεί. Σήμερα υπάρχει το ισχυρό ενδεχόμενο να έχεις μια μικρή επιτυχία στον τομέα των οικονομικών σου. Το υπόλοιπο Σάββατο θα είναι ήρεμο και ίσως μονότονο. Αφιέρωσε την ημέρα σου στον καθαρισμό του σπιτιού σου, στην αγορά όσων ειδών έχεις ανάγκη ή στην παροχή βοήθειας σε κάποιους συγγενείς.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 19, 16.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα με τη θέση του Κρόνου είναι πολύ πιθανό να περιβάλλεσαι από εξαιρετικά αρνητικούς ανθρώπους, κάτι που θα σε εξαντλήσει στην κυριολεξία. Αν είσαι σε θέση, απόφυγε κουραστικούς ανθρώπους ή κουραστικά συμβάντα. Θα ήταν σκόπιμο επίσης να αποφύγεις δραστηριότητες που σε εξαντλούν, όπως η πολύωρη οδήγηση, οι εργασίες στο σπίτι ή οτιδήποτε σχετικό. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το ταίρι σου ή εναλλακτικά, αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσεις την εμφάνισή σου.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 26, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα με τη Σελήνη στον Κριό θα σε βρει με εξαιρετική διάθεση. Είναι σημαντικό να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το στρες και να αγνοήσεις τις επικρίσεις του κύκλου σου, φιλικού ή κοινωνικού. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στο ενδεχόμενο εμφάνισης προβλημάτων. Είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις όλα εκείνα που αναβάλεις συνεχώς. Πέρασε το βράδυ σου σε ένα ρομαντικό σκηνικό με το έτερο σου ήμισυ ή, εναλλακτικά, απολαμβάνοντας την ηρεμία του σπιτιού σου.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θέση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου δημιουργεί μικροεμπόδια. Δεν αναμένονται συγκλονιστικές στιγμές σήμερα, πέρα από το ενδεχόμενο να βιώσεις μια έκπληξη. Αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να προέρχεται από μια ενδιαφέρουσα και αναπάντεχη γνωριμία, από ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή από την αναβίωση μιας ρομαντικής σχέσης που αντιμετώπιζε πρόβλημα ή διακόπηκε απότομα. Η μόνη αρνητική εξέλιξη της ημέρας μπορεί να είναι οι μεγάλες σου δαπάνες για ακριβές αγορές. Μην βιάζεσαι να αντικαταστήσεις ένα αντικείμενο ή ένα έπιπλο που έχει υψηλό κόστος, γιατί μετά από μερικές μέρες, το ίδιο αντικείμενο θα το βρεις φθηνότερο.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 28, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό και τη θέση του Ποσειδώνα, δεν συνιστώνται τα ψέματα σήμερα και θα πρέπει να τα αποφύγεις με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν υπάρχει το ηθικό υπόβαθρο ενός ψεύδους για να σώσεις κάποιον, η εξαπάτησή σου πιθανότατα να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και να νιώσεις μεγάλη αμηχανία. Μια άλλη δύσκολη πτυχή που υπάρχει, είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Μην παρασύρεσαι από την καλή σου διάθεση και διατήρησε τον έλεγχο των πράξεών σου. Κατά τα λοιπά η μέρα υπόσχεται συναρπαστικά ταξίδια ή εκδρομές και συναντήσεις με πολύ γέλιο, διασκέδαση και φλερτ.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό σήμερα, μην τρώγεσαι με ζητήματα που δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους. Όταν έρθει η στιγμή θα τα αντιμετωπίσεις. Μάθε να ζεις στο παρόν και να βρίσκεις ευχαρίστηση σε κάθε νέα αναπνοή. Αφιέρωσε μέρος της μέρας για τον πνευματικό σου κόσμο και την καλλιέργειά σου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσέ τους τον απαραίτητο χρόνο. Το βράδυ θα φέρει έντονη ρομαντική διάθεση. Πέρασέ το στην αγκαλιά του αγαπημένου σου.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης σήμερα στο ωροσκόπιό σου σε πιέζει αρκετά. Θα είσαι εκνευρισμένη εξαιτίας μιας παρεξήγησης που μπορεί να κλιμακωθεί ανάμεσα σε σένα και σε έναν στενό συγγενή. Προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Γενικά, αυτή η μέρα είναι ιδανική για την επίλυση ενδοοικογενειακών διαφορών, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού στο σπίτι ή για να βρεις λύσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση νοσταλγίας για αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα. Προσπάθησε να το αποφύγεις, γιατί η νοσταλγία αυτή μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

Αλίντα Κανάκη

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *