ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Το Σάββατο η Ελισσάβετ Δελιοπούλου παρουσιάζει «Το Μυστικό του Πέτρινου Βιβλίου» στη Μελίκη

Το Σάββατο η Ελισσάβετ Δελιοπούλου παρουσιάζει «Το Μυστικό του Πέτρινου Βιβλίου» στη Μελίκη

Οι Εκδόσεις Πηγή, η συγγραφέας Ελισάβετ Δελιοπούλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Το Μυστικό του Πέτρινου Βιβλίου».

Για το βιβλίο εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν: ο κ. Ακριτίδης Αλέξανδρος (Συγγραφέας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης), η κ. Χρυσούλα Μουλαρτζή (Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων).

Χορηγός Επικοινωνίας: Αλεξάνδρεια – Γιδάς

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου ΜελίκηςΗμαθίας, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 18:30 μ.μ.

Σας περιμένουμε!


Από το οπισθόφυλλο

Ένα ταξίδι; Ναι, ένα ταξίδι, που θα κάνουν πέντε φιλαράκια για να ανακαλύψουν τη ζωή και την ομορφιά της. Να νιώσουν το νόημα της φιλίας και να γνωρίσουν τη δύναμη της αγάπης και τη μαγεία του έρωτα. Θα πρέπει να περάσουν, όμως, τις Συμπληγάδες του Μυστηρίου για να καταφέρουν να φτάσουν ως το τέλος.

Ποια είναι η δύναμη που οδηγεί τα βήματά τους;

Ποιος κινεί τα νήματα της δικής τους ιστορίας;

Κανείς δεν γνωρίζει. Θα πρέπει να γνωρίσουν το άγνωστο για να αγγίξουν στην αλήθεια. Να ακροβατήσουν μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, χωρίς να χάσουν τη λογική τους.

Και θα τα καταφέρουν!

Θα φέρουν γύρα όλη τη γη. Θα γοητευτούν από νεράιδες και θα τα βάλουν με θηρία. Θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους και θα ματώσουν από τον πόνο και την πίκρα, για να μπορέσουν να γευτούν τη γλύκα της χαράς.

Και σαν φέρουν εις πέρας τους άθλους που τους αναλογούν, θα βρεθούν στο μονοπάτι της ευτυχίας. Βαδίζοντάς το, θα ανακαλύψουν κάτι που όλοι ψάχνουμε, αλλά που μόνο τα μάτια της ψυχής μπορούν να δουν, γι’ αυτό και λίγοι καταφέρνουν να το γνωρίσουν. Το Μυστικό της Ζωής!

Η συγγραφέας


Η Ελισάβετ (Βέτα) Δελιοπούλου είναι κάτοικος Κυψέλης Ημαθίας, παντρεμένη, με τρία παιδιά. Τελείωσε Σχολή Λογιστικής κι εργάστηκε σε διάφορες ιδιωτικές εταιρίες ως εργάτρια, πωλήτρια και υπάλληλος γραφείου.

Ασχολείται με τη λαογραφία και τους παραδοσιακούς χορούς. Έχει γράψει πολλά θεατρικά για λογαριασμό πολιτιστικών συλλόγων, αποκλειστικά στη ντοπιολαλιά του τόπου της (του Ρουμλουκιού).

Αρθρογραφεί ως «Μαμά Βέτα» στη Διαδικτυακή Πύλη «Αλεξάνδρεια-Γιδάς», για θέματα που αφορούν την Ελληνίδα μάνα και γυναίκα. Στην ίδια Διαδικτυακή Πύλη έχει αναρτήσει μία σειρά επεισοδίων με τίτλο «Η Λισσάβου απ’ του Ρουμλούκ’», που πραγματεύονται την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα, το οποίο λατρεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *